Esther Ris naar V-Academy Veronica

Zwolle – Deze week is Esther Ris uit Zwolle aan de slag gegaan bij V-Academy. Esther is één van de tien studenten die is gekozen uit honderden aanmeldingen bij de mediaopleiding van Veronica. Samen met de negen andere studenten vormt zij het mediateam van V-Academy.

esther-v-academy_pb.jpg

Sinds deze week is Esther Ris uit Zwolle bij V-Academy begonnen. V-Academy is de kweekvijver van Veronica voor jonge, veelbelovende mediatalenten die tijdens een praktische stage opgeleid worden tot crossmediale professionals. Tot en met januari 2012 wordt er in praktijk gewerkt aan de ontwikkeling en productie van crossmediale formats. Dit wordt gedaan met behulp van de unieke mix van praktijk, professionele workshops en coaching. De docenten die lesgeven aan V-Academy komen uit het werkveld. De producties die door de mediatalenten ontwikkeld worden zijn te volgen op www.v-academy.nl. Ook wordt er gewerkt aan een individueel crossmediaal format.

Het format wordt in de laatste maand gepitcht aan de Raad van Advies bestaande uit: John de Mol, Alphons Martens, Taco Zimmerman, Léonie Sazias, Ewart van der Horst en Joris van Heukelom. Esther Ris: "Ik vind het ontzettend leuk dat ik deze kans krijg van V-Academy! Ik kan niet wachten op een tijd vol plannen, regelen, filmen, monteren, creativiteit, presenteren en vooral alles wat leidt tot de RadioBitches Awards 2011."

RadioBitches Awards 2011

Naast het ontwikkelen en uitwerken van formats, gaat deze klas van 10 de RadioBitches Awards 2011 organiseren: een groots gala voor de beste radiovrouwen van dit jaar, dat op 7 december aanstaande in Studio 21 in Hilversum wordt gehouden. Voor meer informatie kijk op www.v-academy.nl of www.radiobitches.nl.

Artikel delen: