The Young Ones is op zoek naar acteertalent

Zwolle – The Young Ones speelt deze winter de magische wintervoorstelling ‘De Odyssee van O’. Een muziektheatervoorstelling waar realiteit, fictie en mythe elkaar kruizen. Voor deze productie is The Young Ones op zoek naar acteertalent in de leeftijd van 10 tot 26 jaar afkomstig uit Oost-Nederland. De audities vinden plaats op 17 september. Dus meld je snel aan!

the_young_ones_2mail.jpg

‘De Odyssee van O’ is – na ‘Jeroen de Grote’ – de tweede, grote familievoorstelling die The Young Ones samen met Theaterschool Young Ones van Muzerie gaat maken. Een wintervoorstelling waarin wordt gedanst, gespeeld en gezongen door kinderen en jongeren van 10 tot 26 jaar, leerlingen van de theaterschool, Young Ones talent en een professioneel acteur.

De voorstelling vertelt het verhaal van het gevecht tussen goed en kwaad, over standvastig zijn en bij jezelf durven te blijven. Een reis naar volwassenheid die eindigt met het vermogen het heft in eigen hand te nemen. Hoofdpersoon is het jongetje O. dat na de dood van zijn moeder de weg kwijtraakt en terecht komt in een zwarte, mythische wereld, vol magie, bijgeloof, duistere krachten, eenogige reuzen en beeldschone zingende meisjes.

De audities vinden plaats op zaterdag 17 september in Theater The Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan. Om auditie te kunnen doen is aanmelden vereist. Dit kan via www.theateryoungones.nl . Op de website staat ook meer informatie over auditievoorwaarden, repetitiedagen en wat je in huis moet hebben om een Young One te worden!

The Young Ones is een broeinest voor theatertalent en laat jonge makers, spelers, en vormgevers binnen een professioneel kader en begeleiding hun weg vinden in de podiumkunsten. De Odyssee van O is slechts een van de vele dingen die The Young Ones doet. Naast de verschillende producties werken zij ook samen met de Theaterschool van Kunstencentrum Muzerie, Delion College, ArtEZ en SG van de Capellen en worden er veel verschillende theaterlessen en specialisaties aangeboden. Neem een kijkje op de website of kom eens langs om te zien wat er allemaal te doen is!

Artikel delen: