Rondje Swolle Horeca Toernooi

Zwolle – Zondagmiddag 25 september vindt in Zwolle het jaarlijkse Kroegentocht Schaaktoernooi weer plaats! Het toernooi beleeft dit jaar haar 1ste lustrum onder de naam: RONDJE SWOLLE HORECA TOERNOOI.

Het is een toernooi voor 4-tallen en ze komen uit het hele land naar Zwolle om in diverse kroegen in het centrum van Zwolle te schaken. Het is een snelschaakcompetitie met steeds 5 minuten per persoon per partij. Na 2 partijen is het op naar de volgende kroeg!

Veel kroegen doen al jaren mee, dit jaar zijn het exact dezelfde als vorig jaar: De Belgische Keizer, Grizzley’s, Het Beugeltje, The Livingroom, De Gezelligheid en Sally O’Briens. Startpunt is the irish pub Sally O’Briens vanaf 12.00 uur. Vooraanmelding is verplicht en meer info is te vinden op http://members.home.nl/janellen/kampenschaakt2/index.htm aanmelding kan via oefeningenontspanning@hotmail.com met een leuke teamnaam en de namen van de schakers! Wie volgt BARRACUDA op? Of gaat dit (deels) Zwols team haar titel prolongeren? Solo-schakers zijn ook welkom, zijn er 4 dan vormen zij een team, maar bij voorkeur dus een team van 4 schakers, inclusief mooie teamnaam!

Artikel delen: