Gewonde bij ongeval IJsselallee – Hanzeallee

Zwolle – Een 18-jarige automobiliste uit Kampen is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de IJsselallee met de Hanzeallee. Het ongeval gebeurde rond 12.20 uur op het kruispunt dat beveiligd is met verkeerslichten.

on01.jpg

Een witte auto van een stel uit Barneveld had de rode auto in de bestuurderskant geraakt. Vermoedelijk is een van beide voertuigen door rood gereden. De brandweer moest ter plaatse komen om het ambulancepersoneel te assisteren bij het bevrijden van de bestuurster. Het dak werd van de auto geknipt zodat de jonge vrouw met een wervelplank uit de auto kon worden gehaald. De vrouw werd met nekletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) kwam ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. Door het ongeval en de wegafzetting ontstond er enige tijd een flinke file op de IJsselallee.

on02.jpg

on03.jpg

 on04.jpg

on05.jpg

on06.jpg

Een persoon – vermoedelijk een verslaafde man die van het Leger Des Heils opvangtehuis kwam – wilde al lopend de IJsselallee op. Agenten maanden de man om terug te gaan, waarop de man agressief werd en met zijn loopstok de agenten aanviel. De agenten gaven de man enkele duwen, waarna de man na veel herrie schoppen terug ging naar de Hanzeallee. Naar het schijnt zou het gaan om een bekende van de politie.

Artikel delen:

Reageer