Gezocht m/v op naaldhakken

Zwolle – Hoge hakken, sprookjesfiguren uit 1001-nacht en mooi geklede vrouwen en mannen. Dat is het beeld in de Diezerstraat van Zwolle tijdens de tweede Stilettorun op zaterdag 17 september as. om 17.00 uur. De Stilettorun start vanaf ‘Geddes & Gillmore’ en eindigt op de Grote Markt. Daar zal bij ‘De Harmonie’ jurylid Carla Honing, voormalig presentatrice bij RTV-Oost en SBS 6, de prijzen uitreiken. Een feestelijk evenement met live muziek waarbij dit jaar geld wordt ingezameld voor het Autismehuis in Zwolle.

In het Autismehuis kunnen kinderen terecht voor dag- of weekendopvang. Daarmee wordt het gezin ontlast en krijgt het kind de zorg en opvang dat het verdient. In het Autismehuis is een kenniscentrum ingericht waar ouders terecht kunnen voor meer informatie over autisme. Ook kunnen zij praktische ‘hulpmiddelen’ lenen om ook thuis meer rust en structuur te kunnen creëren. Juist voor deze kinderen is dat ontzettend belangrijk. De deelnemers van de Stilettorun kunnen zich laten sponsoren om zo het Autismehuis te steunen en om prachtige prijzen te winnen.

Veel ondernemers in Zwolle hebben hun medewerking toegezegd door het aanbieden van faciliteiten en het beschikbaar stellen van mooie prijzen, zoals een ‘glamour-fotoshoot’, beautypakketten, kledingbonnen en arrangementen met overnachting. Er zijn prijzen te winnen voor de snelste runner, het hoogste sponsorbedrag en de leukste outfit die in het teken staat van de vertellingen van 1001-nacht. Ook is er een prijs voor de grootste pechvogel. Voor alle deelnemers is een leuke goody-bag beschikbaar gesteld. 

Mannen én vrouwen vanaf 18 jaar kunnen zich inschrijven voor de Stilettorun via de website www.stilettorunzwolle.nl. De inschrijfkosten bedragen €15,- per deelnemer. Deelnemers ontvangen na inschrijving alle relevante informatie om zich goed te kunnen voorbereiden op de Stilettorun en op tijd aan de start te kunnen verschijnen. Inschrijven op de dag zelf kan ook. Vanaf 16.00 uur kunnen geïnteresseerden zich melden ter hoogte van ‘Geddes & Gillmore’. Belangrijk is vooraf wel even de website te raadplegen voor de voorwaarden.

De organisatie van het evenement ligt uitsluitend in handen van vrijwilligers. Uitgangspunt is dat alle kosten worden gedekt door sponsoren, waardoor de organisatie een zo groot mogelijk bedrag kan overhandigen aan het Autismehuis in Zwolle.

Artikel delen: