Selectie v.v. SVI doet mee aan Berkumloop

Zwolle – In plaats van de reguliere voetbaltraining doen spelers en staf van het eerste elftal van voetbalvereniging SVI a.s. dinsdag mee aan de Salverda-Berkumloop. Het bouwbedrijf is hoofdsponsor van v.v. SVI. Binnen de spelersgroep van SVI was daarom spontaan het idee ontstaan om die relatie te koppelen.

Initiatiefnemer was eerste elftalspeler Bas Boekema werd mede gemotiveerd deel te nemen doordat het inschrijfgeld naar een goed doel gaat. De spelersgroep koos uit de drie goede doelen voor Stichting Kids Zwolle, waar selectiespeler Hans Roman een bestuursfunctie vervult. Stichting Kids Zwolle zorgt er voor dat kinderen met een lichamelijke beperking, motorische achterstand of een chronische ziekte toch kunnen sporten. Spelers en staf van SVI gaan op zowel de 5 km als op de 10 km de strijd aan om de prijzen. Een aantal spelers heeft o.a. in de Halve Marathon van Zwolle al aangetoond een behoorlijke tijd neer te kunnen zetten.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik las hat Harm en Henri van Velzen eea “muzikaal” omlijsten, dan zou ik het ook op n lopen zetten, dus met de sportieve prestaties moet het goed komen. 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.