Actie ‘Verleg een steen’

Ellen, Marieke, Jocelien, Miranda en Marco zijn vijf vrienden uit Zwolle die een kleine 4 weken geleden een actie zijn gestart om zoveel mogelijk geld in te zamelen om meer en beter onderzoek te laten doen naar hersentumoren. Over hersentumoren is nog te weinig bekend. Deze actie is uit eigen initiatief geboren en de vijf krijgen hierbij hulp van KWF Kankerbestrijding. Het geld dat wordt ingezameld, willen de initiatiefnemers geven aan KWF Kankerbestrijding door middel van een projectadoptie. Inmiddels heeft de actie al meer dan 4000 € opgeleverd. De initiatiefnemers hebben tevens grootse plannen om een benefietfeest te gaan organiseren en van 17 tot en met 20 juli lopen vier leden van de groep De Vierdaagse van Nijmegen.

Particulieren die graag een donatie willen geven kunnen het beste de website bezoeken: http://www.verlegeensteen.nl Op 1 Mei is de groep te zien in het programma ‘Rondom de Peperbus’ op T.V Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Dankjewel dat je een stukje over onze actie hebt geplaatst, super!!
  we hopen dat er veel mensen een kijkje komen nemen op onze site en daar dan ook wat mee doen 😉
  Er staat een klein foutje in het stuk, vier van ons gaan meelopen met de vierdaagse van nijmegen, ik loop niet mee, heb de site gemaakt, er moet iemand op het thuisfront blijven he… 😀


  Maak melding

 2. Deze mensen verdienen dat er aandacht aan hun wordt besteed. Een geweldige vriendengroep met een hart van goud. Kijk eens op de website http://www.verlegeensteen.nl en help hen zoveel mogelijk geld in te zamelen om meer en beter onderzoek te laten doen naar hersentumoren.
  Ellen is onze schoondochter en Bert is onze zoon. U begrijpt dat wij erg blij zijn met het initiatief van deze “gouden” mensen. Ook wij zijn blij met hun initiatief en dit artikel op Weblog Zwolle en de aandacht, die ze reeds hebben ontvangen van Paul de Leeuw van de VARA, van Omroep Zwolle en van De Stentor.
  In Nijmegen zullen wij ze zeker aan de finish opwachten, want de eindstreep halen, doen ze zeker. Chapeau.


  Maak melding

Reageer