Derde editie ‘Berkum als theater’

Zwolle – Zaterdag 1 oktober vind in Berkum de derde editie plaats van ‘Berkum als theater’. Op diverse speellocaties vinden in Berkum voorstellingen plaats. Kaarten moeten gekocht orden in de voorverkoop!

Laat u verrassen door toneelvoorstellingen te bezoeken op diverse mooie en verrassende locaties in Berkum. Het wordt een dag met spannende, onthullende en meeslepende eenakters voor jong en oud, vanaf ongeveer 15 jaar. Leden van toneelclub Quasi en enkele Berkumer gastspelers spelen stukken die u zullen pakken, een spiegel voorhouden of u lang zullen bijblijven. Het aantal plaatsen is beperkt. Toegangskaarten kunt u uitsluitend kopen in de voorverkoop op woensdag 28 september tussen 19.30 en 20.30 uur in “De Weijenbelt”, Campherbeeklaan 82 in Berkum. De kosten voor de middag- of avondvoorstelling zijn € 10,00. Dit is inclusief een consumptie tijdens de fietstoer. ‘Berkum als theater’ is een initiatief van de evenementencommissie van wijkvereniging Berkum.

Voor de middagvoorstelling wordt u om 12.30 uur in “De Weijenbelt” verwacht. Om 12.45 uur vertrekt u onder begeleiding van een gids en fietst u van voorstelling naar voorstelling.

De duur van de stukken is ongeveer een half uurtje. De laatste voorstelling begint om 15.15 uur en duurt ruim een uur.

Voor de avondvoorstelling vertrekken de gidsen om 18.45 uur naar de diverse speellocaties.

Rond 22.15 uur is het avondprogramma afgelopen.

De stukken en de spelers:· “Verveling” door Annemieke Kuiper en Paul Grooten.· “De lamme en de blinde” door Erica Lambers en Kees van Dijk.· “Wendela” door Maria Korenromp en Jolien Kuiper.· “Tussen kunst en kitsch” door Marion Nijenhuis, Renate Rikels,Rianne Edelijn, Aldo Weenink en Gerard van Beek.· “De Beer” door Ans van Zwieten, Hans Ruiter en Klaas Koiter.

Alle stukken worden geregisseerd door Marian den Exter.

Verantwoordelijk voor de techniek is Rob de Reu.

Berkum als theater is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Natuurlijk hebben we het weer mee gehad. Dat was uiteindelijk de bepalende factor. Voor ons was het zeker een onvergetelijk evenement. Sprookjesachtige verlichting, gezellige en vriendelijke mensen. Met allemaal als doel om de Berkummer bevolking iets moois te laten zien. Ik weet zeker dat we daarin allemaal geslaagd zijn. Hulde, en dank aan de samenwerking.
    Groet; Jelske en Henk.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.