Supporters forumavond 13 september

Zwolle – Dinsdag 13 september zal er weer een supporters forumavond plaats gaan vinden voor de supporters van FC Zwolle in het Jupiler Supporterscafé. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend voor alle supporters. In navolging van eerder succesvolle edities kunnen supporters van FC Zwolle weer alles te weten komen over hun club.

Voorzitter van de Club Adriaan Visser zal weer uitgebreid vertellen hoe de club er voor staan op financieel en organisatorisch gebied. Ook zal voor het eerst de nieuwe Algemeen directeur gepresenteerd worden. Nog voor de sponsoren kunnen de supporters met hem kennis maken. De nieuwe Manager veiligheid, onderwijs en vrijwilligers, Diederik Meijntjes zal een presentatie geven over hoe een veiligheidsdraaiboek rondom een wedstrijd tot stand komt en uitwedstrijden benaderd worden. Daar zullen vanuit de zaal vast ook veel vragen over komen.

Ook Bert Konterman en Art Langeler zullen een praatje houden over de sportieve en voetbaltechnische zaken binnen de FC. Hoe zijn de transfairs tot stand gekomen waarom is er voor bepaalde spelers gekozen, wat is de doelstelling etc.. al die dingen kunnen aan de order komen.

In de pauze en na het officiële gedeelte is er de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerde prijs kaarten voor de wedstrijd, FC Zwolle – FC Volendam en tevens afscheidswedstrijd van Albert v.d. Haar, aan te schaffen. Alles om deze wedstrijd uitverkocht te krijgen. Kortom alles over de FC kun je vragen en te weten komen, echt een aanrader. Er wordt weer op een grote opkomst gehoopt.

Dit forum is door alle FC Zwolle supporters te bezoeken dus ook mensen die nog geen lid zijn, zijn van harte welkom.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. De oudste telg uit de meijntjes dynastie weet menigeen te boeien met zijn charismatische verschijning. ik ben zeer benieuwd en ga zekere heen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.