Zwolse horeca trakteert bij Odeon De Spiegel

Zwolle – Voor het 5-jarig bestaan van Odeon De Spiegel theaters presenteert de organisatie in samenwerking met Zwolse ondernemers een aantal cadeaus aan de stad. Het theaterkaartje is geld waard, want op vertoon van het toegangsbewijs voor een voorstelling in Odeon De Spiegel theaters, is veel korting te behalen.

De hele maand september profiteert iedereen van korting op een hapje, drankje of op een diner bij verschillende ondernemers in het centrum van Zwolle. In het teken van het 5-jarig bestaan is de korting ontstaan. Mensen krijgen vijf euro korting, vijf procent korting, of een special voor vijf euro. Onder andere Bai Yok en Grand Café Public geven korting op een drie gangen diner. Voor een snack of ijsje pakken Snackcorner Hollandia en Talamini uit. Voor vijf euro krijgen mensen een ijscoupe naar keuze bij Talamini. Voor een speciale lunch of aangeklede koffie kan iedereen terecht bij Lunchroom Blocks, Doppio Espresso, Van Orsouw, Loetje of Bakkerij Bart.  

Ter ere van het vijfjarig jubileum organiseert Odeon De Spiegel theaters de hele maand september tal van activiteiten. De expositie valt onder de 5 cadeaus en het kopje 5 x cultuur waarmee Odeon De Spiegel theaters een beetje terug wil geven aan haar stad en de bewoners. Meer informatie over het vijfjarig jubileum is te vinden op www.odeondespiegel.nl

Artikel delen: