Jason Upton op 23 september in WRZV

Zwolle – Jongerenorganisatie Soul Survivor tourt op 22, 23 en 24 september met Jason Upton door Nederland. Op vrijdag 23 september doet hij Zwolle aan. Het programma is voor alle leeftijden. In het voorprogramma staat de Soul Survivor band met ‘Niet van Hier’, het onlangs verschenen, tweede studioalbum. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ).

 beam_jasonupton.jpg

Jason spreekt op toegankelijke wijze en met humor (jonge) mensen aan. Hij brengt door zijn muziek en spreken het koninkrijk van God dichtbij naar het leven hier en nu. Hij sluit daarmee goed aan bij de waarden van Soul Survivor.” aldus de jongerenorganisatie. Jasons muziek kan worden omschreven als rauw, puur en intens. 

Jason Upton (USA) begint op zijn 15e al met zingen in de kerk. Sindsdien reist hij rond en zingt in kerken over de hele wereld. Zijn bescheidenheid heeft hem erg geliefd gemaakt bij de mensen die hij in aanbidding leidt. Hij neemt geregeld tijd om te spreken, terwijl hij op de piano verder speelt. Jason en zijn band hebben zowel CD’s als DVD’s uitgebracht, waarvan een groot deel live opgenomen is.

Soul Survivor wil jongeren helpen om vanuit hun geloof een positieve inbreng in hun omgeving te hebben. De Soul Survivor band draagt hieraan bij door te spelen op eigen evenementen, maar ook in kerken en op jeugdavonden. Afgelopen april werd het tweede studioalbum van Soul Survivor met de titel ‘Niet van Hier’ (Highway Music, 2011) uitgebracht. Tijdens de concerten zal de Soul Survivor band een aantal van deze Nederlandstalige nummers laten horen.

Het concert vindt plaats op vrijdag 23 september in Zwolle (Buitengasthuisstraat 8). Aanvang 19:30 uur. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor €17,50 (excl. €2,- reserveringskosten) via Events4Christ, www.events4christ.nl en Interticket www.truetickets.nl. Kaartjes aan de deur kosten €22,-. Voor meer details, kijk op www.soulsurvivor.nl of www.vezwolle.nl.

Artikel delen: