Slangen, spinnen en hagedissen in IJsselhallen

Zwolle – Nog even en dan wordt op zondag 18 September 2011 in de IJsselhallen Zwolle "Terraria Zwolle" gehouden. Vhm-events, de organisatie achter Terraria Zwolle houdt dan weer zijn jaarlijkse najaars Terrariumevenement. Er zijn diverse buitenlandse standhouders, tevens is er een stand met diverse soorten vissen en de Zwolse aquarium vereniging is aanwezig.

Op dit evenement is bijna alles te vinden op het gebied van de terrariumhobby. Zowel slangen, hagedissen, spinnen, insecten, terraria, terrariumbenodigdheden, voer, boeken, kennis, ervaringen en nog veel meer. Uiteraard ontbreken de stands van verenigingen met de nodige informatie niet . Dit evenement  is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor liefhebbers als geïnteresseerden, maar ook voor een dagje uit om eens kennis te maken met deze mooie en boeiende hobby.

Dit evenement wordt 2 keer per jaar georganiseerd, zowel in het voorjaar als najaar en is na Terraria Houten (een van de grootste Terrarium evenementen van Europa) het grootste terrarium-evenement van Nederland.

Openingstijden en entree: Toegang: Volwassenen € 6,-, kinderen tot 5 jaar gratis Openingstijden: van 11.00-16.00 uur. Website www.vhm-events.com Locatie: IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4

Artikel delen: