Nieuw talent op podia Odeon De Spiegel theaters

Zwolle – In september bestaat Odeon De Spiegel theaters vijf jaar. Ter ere van haar jubileum houdt de organisatie een wedstrijd voor iedereen die zijn of haar talent wilde laten zien op de podia van Odeon De Spiegel theaters. Op 1 augustus sloten de aanmeldingen en is de selectie bekend gemaakt. 

Spiegel.jpg

Al snel bleek dat er in de omgeving Zwolle veel muzikaal talent te vinden is. “Het is verrassend te zien hoeveel variatie er bij de aanmeldingen is.” Licht Hoofd communicatie en marketing van de theaters, Daniel Straeter toe. “Naast een aantal aanmeldingen van ArtEZ studenten, waren er ook coverbands, cabaretiers en kleinkunst theatermakers die zich opgaven voor ‘Fifteen Minutes of Fame’. Ook opkomende talenten die hard op weg zijn naar een professionele loopbaan in de theaterwereld zitten bij de deelnemers.”

In september wordt de gehele programmering omlijst met de winnaars van ‘Fifteen Minutes of Fame’. Bij bijna elke voorstelling wordt het publiek verrast met een optreden in de foyers van Odeon De Spiegel theaters. Met de benodigde technische ondersteuning, verlichting en geluidsversterking kunnen de deelnemers alles uit het optreden halen.

Met deze wedstrijd wil Odeon De Spiegel theaters haar 5-jarig bestaan met iedereen vieren. De optredens van Fifteen Minutes of Fame zijn voorafgaand aan de voorstellingen geprogrammeerd en gratis toegankelijk voor iedereen. Het volledige programma en de ingestuurde optredens van alle deelnemers zijn te vinden op http://www.odeondespiegel.nl/5jaarods .

Artikel delen: