Boekenmarkt Vrije School Michaël

Zwolle –  Op woensdagmiddag 14 september organiseert de Vrije School Michaël een tweedehands boekenmarkt met een lunchcafé. Van 12.00 tot 14.30 uur is iedereen welkom aan de Bachlaan 8 te Zwolle. Kom een kijkje nemen, lunch mee en snuffel tussen de boeken!

De opbrengst van de boekenmarkt en het lunchcafé is voor twee oud-leerlingen van de Vrij School Michael: Toos en Temi uit Nigeria. De meisjes zijn jaren geleden met hun moeder om politieke redenen uit Nigeria naar Nederland gevlucht en zo op de school gekomen. Een aantal jaar gelden zijn zij weer teruggestuurd naar Nigeria. Daar blijkt het erg lastig voor de moeder om goed betaald werk te vinden en Toos en Temi structureel naar school te laten gaan. Om dit toch mogelijk te maken ondersteunt de Vrije School Michael dit gezin al 6 jaar door het organiseren van allerlei geldinzamelacties.

In de Ridder Joriszaal van de school kunt u genieten van een ruim assortiment tweedehands boeken. Ook het lunchcafé heeft keuze genoeg: zelfgemaakte taarten, sandwiches, soep en allerlei lekkernijen. Lunchen en snuffelen tussen de boeken kortom  ingrediënten genoeg voor een leuke woensdagmiddag. U kunt tevens van deze gelegenheid gebruik maken om school eens van binnen te bekijken en al uw vragen te stellen over het Vrije Schoolonderwijs! Met zal u met genoegen daar een antwoord opgeven.

Artikel delen: