Fusion of Dance Indoor 2011 Zwolle

Zwolle – Zaterdag 17 december a.s. transformeren de IJsselhallen in Zwolle in verschillende sensationele dance-area’s. Dans non-stop van 22.00 tot 07.00 uur op de beats van de grootste nationale en internationale DJ’s van dit moment! Het is de tweede editie van Fusion of Dance Indoor. Met 7.500 bezoekers was de eerste editie vorig jaar een week van te voren uitverkocht. Met de komende editie verwacht de organisatie 10.000 danceliefhebbers te verwelkomen.

fod30.jpg

De outdoor-editie van Fusion of Dance was afgelopen mei een uitverkocht zonovergoten topfestival met 15000 bezoekers en een fantastische sfeer! De zon scheen elke minuut van de dag en met de zonnebril op was het dubbel genieten van de meest afwisselende muziek bij de diverse dance-area’s. En hoewel in december misschien de ijspegels aan de IJsselhallen hangen, binnen stijgt de temperatuur opnieuw naar het hoogtepunt. Het dak gaat eraf, ga los op de beats en sounds in magische werelden van Megabase, Lipgloss, Sound of Energy en Onlytechno. Vergeet schaatsen, sneeuwpoppen bouwen en de gure kou van de december maand. Voordat het jaar 2011 wordt afgesloten met oliebollen en champagne, moet je het grootste Indoor Dance Event van Oost-Nederland bezocht hebben. Dit jaar wordt Fusion of Dance Indoor nog groter! Lipgloss verhuist naar een nieuwe en grotere exclusieve dance-area en Megabase wordt nog groter en heftiger dan vorig jaar.

Ruimte om te chillen en in één van de vele zitzakken te ploffen is er in de Fusion Lounge, waar je onder het genot van relaxte beats even kan bijkomen. Maar dat is nog niet alles, de vetste lasershows en spectaculaire vuurwerkshows zorgen voor ‘The Best Dance Experience of the East”.

De organisatie had bij de eerste editie van Fusion of Dance Indoor enkele facilitaire zaken verkeerd ingeschat. Dat had nooit mogen gebeuren en daar heeft de organisatie van geleerd. Dit jaar wordt er dan ook voor een extra warm welkom gezorgd.

Zo wordt er voor een nieuwe, veel grotere ingang gekozen met extra toegangspoortjes om de doorstroom te bevorderen en de wachttijden bij de entree flink in te korten. Daarnaast wordt er dit jaar extra aandacht besteed aan de dagelijkse behoeftes. In de IJsselhallen worden er twee extra toilet-area’s gecreëerd, zodat de lange rijen van vorig jaar voorgoed verleden tijd zijn.

New Website release & Earlybird Tickets

Kom alvast in de party stemming en check op zaterdag 10 september de vernieuwde website van Fusion of Dance Indoor: www.fusionofdance.nl

De verkoop van de 2000 Earlybird Tickets gaat een week later op zaterdag 17 september om 13.00 uur van start. Wees er snel bij want vorig jaar waren ze binnen 24-uur uitverkocht! Daarna kun je tot 1 december 2011 een Discount Ticket kopen voor € 35,00 en vanaf 1 december 2011 kost een Regular Ticket € 42,50.

Tickets zijn verkrijgbaar op www.fusionofdance.nl , paylogic en bij Primera.

Volg ook onze updates via Facebook, Twitter en Partyflock.

Come together and fuse as one at Fusion of Dance Indoor 2011! Line Up Release coming soon…

– Earlybird Ticket: € 27,50 ex.fee (eerste 2000 tickets)
– Discount Ticket: € 35,00 ex.fee (tot 1 december 2011)
– Regular Ticket: € 42,50 ex.fee (vanaf 1 december 2011)
– Deurverkoop: € 50,00

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Dan was je echt de eerste denk ik. Het nieuws is nog maar net bekend, want ik heb dit bericht nog nergens anders gelezen. Ik ga ook snel bestellen, want vorig jaar was het echt te gek!!


    ⚠️ Meld

  2. High Energy Events overweegt een nieuw HARDCORE festival in Zwolle. Zoals de planning nu is zou dit plaats gaan vinden in het voorjaar van 2012 op de Wijthmenerplas te Zwolle. Na verschillende edities van Fusion of Dance festival heeft deze locatie zich bewezenn als perfecte party locatie. High Energy Events wil daar nu een festival organiseren voor de echte Hardcore liefhebbers.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.