Thorbeckegracht Festival Zwolle zeer succesvol

Zwolle – De derde editie van het Thorbeckegracht Festival in Zwolle is ook dit keer zeer succesvol verlopen. Doordat het podium voor het Pelserbrugje was gelegd kregen meer Zwollenaren de gelegenheid de artiesten te zien. Zwolle kwam massaal naar de gracht.

thorbecke_6_1_van_1.jpg
Karin Bloemen 

Duizenden liefhebbers van het grachtenconcert kwamen zaterdagavond naar de Thorbeckegracht. Rijen dik genoten ze van de diverse artiesten. Ze waren getuige van optredens van De Zingende Zaag, Veldhuis en Kemper, Bassam Alkhouri en Estefania Perdomo en Karin Bloemen o.l.v. Orkest van het Oosten. Het Festival moest vanwege regen en naderend onweer rond 22.30 uur ophouden.

thorbecke_2_1_van_1.jpg
Veldhuis en Kemper 

thorbecke_16_1_van_1.jpg

 thorbecke_1_1_van_1.jpg

thorbecke_3_1_van_1.jpg

thorbecke_4_1_van_1.jpg
Estefania Perdomo

thorbecke_11_1_van_1.jpg

thorbecke_12_1_van_1.jpg

thorbecke_5_1_van_1.jpg

thorbecke_7_1_van_1.jpg

thorbecke_8_1_van_1.jpg 

thorbecke_10_1_van_1.jpg 

thorbecke_9_1_van_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Giovanca was ook gezellig, jammer van het geluid in het begin. Had ergens gehoopt dat ze dan nog iets langer door zouden gaan, maar dat zou wel niet kunnen door de planning. Verder lekker weer met biertje en muziek dus goed vertoeven.


  ⚠️ Meld

 2. Bedankt Sander Dol! Zo mooi kan Zwolle zijn. Wat een mooi evenement en wat een verademing na al die harde basmuziek zoals die blijkbaar gebruikelijk is. Waarom niet meer van dergelijke evenementen in de stad? Het blijkt wel dat hier een grote doelgroep voor is.


  ⚠️ Meld

 3. Mooi bericht. Mis alleen een heel belangrijk gedeelte in de tekst. Met trots kondigen wij aan de leerlingen van Artez.Sorry maar dat is echt een plank mis slaan. Dat de toekomst van de muziek niet genoemd word. Het was tenslotte een mooie openings act. Gezien de reactie van uit het publiek mag er best over geroemd worden en niet alleen over de “bekende”mensen.


  ⚠️ Meld

 4. Het was ’s avonds een fantastisch concert in een heel gezellige sfeer!
  Op het grote scherm was alles goed te zien. Wel jammer is het, dat het geluid in de buurt van dat scherm niet van goede kwaliteit was.
  Daarom liepen we uiteindelijk toch maar richting het toneel.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.