Rokende Blues en Rock ’n Roll in de Muziektent

Zwolle – Handy Joe and the Groovemachine speelden zondagmiddag tijdens het maandelijks muziekevenement Muziek in de Tent op het Assendoperplein. De band speelt Roots, Blues and Classic Rock. Veel bezoekers waren er aan het begin van de middag niet op het wijkplein. De weersomstandigheden speelden mogelijk een rol.

11-9-2011-62.jpg

Met de beleving van verschillende bands en muziekstijlen hebben deze jongens een fijne muzikale smaak en een goed Bluesgevoel. Hun roots liggen in het oosten van het land, maar ze spelen overal door Nederland en zelfs over de grens. Handy Joe and the Groovemachine is een recept van rokende Blues en Rock ’n Roll, gemixed met een vleugje Classick Rock. De band is bekend om covers op zijn eigen wijze te spelen, en zijn geïnspireerd door o.a. ZZ Top, Black Crowes, Stevie Ray Vaughan, JJ Cale, BB King en andere bekende Bluesartiesten. Het repertoire is afwisselend en verrassend.

11-9-2011-99.jpg

11-9-2011-70.jpg

11-9-2011-113.jpg

11-9-2011-40.jpg

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Een heel gezellige, drukke middag. Lekkere Blues-muziek! Gelukkig waren de weergoden met ons: ondanks slechte berichten was het (paar druppeltjes uigezonderd) een droge middag en hebben we met velen kunnen genieten van dit mooie concert. Het bezoekersaantal was prima….zo rond de 200 man…..


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.