Het weer: overwegend bewolkt

Zwolle – Maandag begint de dag op de meeste plaatsen droog en wellicht dat in het oosten de zon nog even te zien is. In de loop van de ochtend neemt de bewolking snel toe en volgt er regen en motregen. ‘s Middags blijft het overwegend bewolkt en valt hier en daar nog wat neerslag. Pas tegen de avond wordt het droger.

11-09-2011_weerfoto__thorbeckegracht_.jpg
Thorbeckegracht

Het wordt 18 graden aan de kust tot 21 in het oosten. De wind is matig tot vrij krachtig en komt uit het zuidwesten. Daarnaast heeft de wind een vlagerig karakter. Aan de kust en op het IJsselmeer staat een krachtige wind, op de Wadden is de wind hard, windkracht 7. Dinsdag is het wisselend bewolkt, met vooral in de middag kans op enkele buien. Tussen de wolken en buien door is de zon ook af en toe te zien. Het wordt 19 à 20 graden, waarbij er opnieuw een stevige zuidwester staat. Woensdag is er opnieuw kans op buien en stokt het kwik bij een graad of 18. Er staat nog redelijk wat wind, maar geleidelijk zwakt deze af.

Donderdag bouwt een hogedrukgebied zich in onze omgeving op. Naast een sterk afnemende buienkans, neemt ook de wind in kracht af. De temperatuur stijgt de dagen daarna weer voorzichtig. In het weekeinde lijkt de luchtdruk weer te dalen en neemt de kans op een bui weer toe.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.