Gewapende overval Katwolderweg

Zwolle – Maandag 12 september rond 08.00 uur vond aan de Katwolderweg een gewapende overval plaats op een handelaar in oude metalen. De handelaar werd daarbij bedreigd en geslagen met een vuurwapen.

katwolderweg.jpg

De overvaller betreft een donkergetinte man in en zwarte jas met een bontkraag, die er na de overval vandoor ging in de richting van de Rieteweg. In de omgeving is een tweede man gezien die waarschijnlijk met de overval te maken heeft. Hij reed op een oud model scooter, waarop aan de voorzijde plakband zit. Op dit moment is over de buit nog niets bekend. Bij de opsporing werd maandagmorgen een helicopter ingezet. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk in verband kan worden gebracht met deze overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000. Naar de overval wordt een nader onderzoek ingesteld.

kw02.jpg

kw03.jpg

kw01.jpg

kw04.jpg

kw05.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Oooohhh dus daar was alles voor…Ik werk aan de Rieteweg en we zaten al te bedenken wat er aan de hand was, een ontsnapte crimineel ofzo (is in zekere zin dus ook zo).


  ⚠️ Meld

 2. dennis en marco sterkte (y)
  dit had jullie niet mogen gebeuren zulke lieve mensen als jullie
  kwam altijd met plezier bij jullie
  sterkte (y)  ⚠️ Meld

 3. greet je bent rasistisch ik ben blank en heb ook een bontkraag sooo what ? en ik heb vrienden die bruin zijn met een bont kraag is dat standaard het singalement van een crimineel???
  schei toch uit

  sorry maar die reactie maakt me best wel boos


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.