Edward van Wonderen Algemeen Directeur FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle heeft maandagmiddag met gepaste trots haar nieuwe Algemeen Directeur Edward van Wonderen gepresenteerd. De 45-jarige Edward heeft ruime ervaring binnen het betaalde voetbal en het bedrijfsleven. Per 1 oktober 2011 treedt Edward in dienst bij FC Zwolle. 
 
12-09-2011_nieuwe_direkteur_fc_zwolle_edward_van_wonderen_3.jpg

Edward van Wonderen: ,,Sinds de start van de profcarrière van mijn broer Kees van Wonderen in 1991 bij N.E.C. Nijmegen, ben ik betrokken binnen het Betaald Voetbal. In eerste instantie als adviseur van Kees, later binnen een dienstverband bij Feyenoord Rotterdam (2000-2008). In 2000 verkocht ik het domein voetbal.nl en richtte ik het bedrijf Voetbal.Nederland op. Bij Feyenoord Rotterdam en binnen Voetbal.Nederland heb ik van achter het bureau, op het veld en tussen het publiek de belangen gediend van clubs, sponsoren, supporters, personeel/collega’s, spelers, trainers, KNVB en Eredivisie. Mijn kennis ligt op het gebied van media, supporterszaken, veiligheid, ticketing, commercie, maatschappelijk en bestuurlijk. Deze kennis ga ik bundelen en inzetten binnen mijn functie bij FC Zwolle. Ik kijk er erg naar uit om samen met alle mensen bij en rond FC Zwolle invulling te geven aan de ambities van de club."

12-09-2011_nieuwe_direkteur_fc_zwolle_edward_van_wonderen_2.jpg

Ondersteund door de kennis en ervaring van de mensen binnen en rond de club zal Edward verder invulling geven aan de beleidskaders en strategische ambities van de club. Hierbij zal hij inzoomen op "samen presteren" en de missie van de club. Edward zal als Algemeen Directeur samen met Bert Konterman (Technisch Directeur) "Het Bestuur" vormen. Het Bestuur zal dagdagelijkse verantwoording afleggen aan de Voorzitter van de RvC Adriaan Visser.
Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.