Maak kennis met het talent van ArtEZ

Zwolle – Op donderdag 15 en vrijdag 16 september maken Odeon De Spiegel theaters en Hogeschool voor de kunsten ArtEZ het mogelijk om kennis te komen maken met het culturele talent van de toekomst. Hun mooie, energieke, ongepolijste talent en presentaties blijven doorgaans slechts hoorbaar in de wandelgangen van de Hogeschool.

De studenten nemen u mee langs korte voorstellingen, concerten en audiovisuele presentaties in de Hemminkzaal en Dommerholtzaal van Theater Odeon. De gehele avond worden in de foyer op diverse beeldschermen eindexamenwerk van Academie voor Beeldende Kunsten afd. Stories and Design vertoond. Meer dan 20 studenten treden twee dagen op tijdens een avondvullend programma vol theater, lichte-, klassieke en populaire muziek. Een must see voor de theaterliefhebber die wel eens overweldigd wil worden door jong talent. Beluister, beleef, aanschouw en geniet voor maar € 7,50!

5 jaar Odeon De Spiegel theaters

Ter ere van het vijfjarig jubileum organiseert Odeon De Spiegel theaters de hele maand september tal van activiteiten. De ArteZavonden vallen onder de 5 cadeaus en het kopje 5 x cultuur waarmee Odeon De Spiegel theaters een beetje terug wil geven aan haar stad en de bewoners. Meer informatie over het vijfjarig jubileum is te vinden op www.odeondespiegel.nl.

Artikel delen: