Verhalenboot maakt najaarsprogramma bekend

Zwolle – Verteltheater De Verhalenboot in Zwolle maakt zich op voor een nieuw theaterseizoen. Dit oergezellige vestzaktheatertje op een schip is een centrum voor de vertelkunst en biedt vanaf 8 oktober weer intieme verteltheatervoorstellingen, aanstekelijke concerten en een open vertelpodium voor nieuw talent.

Een greep uit het najaarsaanbod: Hadass en Rebecca: Joodse verhalen met vioolmuziek door Janna van den Berg en Maaike Gerritsen, een aanstekelijk concert van The Bluegrass Boogiemen. Een internationale gast met de Libanese Theresa Amoon en Vlaamse pareltjes met ‘Smachten en smarten’. Het akoestische kwartet Muppetstuff waagt zich aan een pure gypsy-jazz avond. De Verhalenboot staat voor theater, vertelschool en festival. De najaarsprogrammering van Verteltheater De Verhalenboot concentreert zich op zaterdagen, maandagen en woensdagen.

Maandelijks kan het publiek een vertelvoorstelling, een concert en een open vertelpodium tegemoet zien, alsmede diverse cursussen, die op de boot worden verzorgd door partner De Vertelacademie. Mensen die het ambacht van vertellen willen leren, kunnen hier jaarlijks twee basiscursussen volgen en een aantal dagworkshops, waarin enkele specifieke onderdelen van het vertellen intensief worden geoefend. Eén (volgeboekte) basiscursus is reeds gestart op 10 september en ook is er veel belangstelling voor de workshop Vertellen en muziek in november en voor de tweede basiscursus in januari. Inschrijven daarvoor is nog mogelijk.

Kaarten kunnen vanaf heden gereserveerd worden via www.deverhalenboot.nl

Artikel delen: