Sportief wijkevenement in Indische Buurt

Zwolle – SportService Zwolle, Travers Welzijn en GGD IJsselland organiseren samen met de buurtbewoners van de Indische Buurt zondag 18 september a.s. een sportief wijkevenement voor jong tot oud onder de naam ‘Street Moves’. 

Streetchallenge Indische Buurt 2010, bestaande uit de 60 meter sprint, sterkste man/vrouw competitie en allerlei andere sportactiviteiten die plaatsvonden in de Indische Buurt (Riouwstraat en omgeving), was vorig jaar een groot succes. Dit jaar heeft het evenement een andere naam, Street Moves, maar de opzet van het evenement blijft hetzelfde! Street Moves Indische Buurt vindt plaats op zondag 18 september en begint om 13.00 uur en zal tot circa 17.00 uur duren, waarbij om 16.30 uur de finale van de sterkste man/vrouw competitie begint. De gehele middag staat in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de hele wijk van jong tot oud.


Survivalrun staat centraal, een sport waar veel uitdaging in zit voor zowel jong als oud. Daarnaast is er speciaal voor de kleine kinderen is er een kinderhoek met onder andere een bad met Power Paddles. Ook de sterkste man / vrouw competitie laten we weer terugkomen. Wie kan de titelhouders dit jaar verslaan? Dit jaar gaan we weer proberen om de middag tot een groot succes te maken. Jongeren en buurtbewoners zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Meedoen is geheel gratis!Het doel van de middag: ‘sport is een ideale basis voor een gezonde levensstijl, maar stimuleert ook de teamgeest. Sport stimuleert daarnaast zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wederzijds respect’.

Dit evenement is een activiteit van de sportbuurtclub Club2Move. Club2Move is een samenwerkingsverband tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn, GGD IJsselland en de buurtbewoners van de Indische Buurt.

Artikel delen: