Chat Log 34

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 35 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

612 gedachten over “Chat Log 34”

  1. komt ie Bernard; extra mooi opgepoetst speciaal voor jou

    De felicitatiedienst feliciteert:

    Bernard met zijn 1e gouden plak!

    Eregalerij:

    met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD, ja-tja & Bernard
    met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva, Bert J & Blauwtje
    met 4: Dame
    met 6: Joppuh

    een speciale vermelding voor Harry Voskuil ; de poedelprijs voor het behalen van de 4e plek!

  2. Op verzoek van de admins…
    Ik kreeg een mail met een link naar “Citymoves Zwolle bleef binnen de vergunning”

    In de link stond:
    https://www.weblogzwolle.nl/#comment-226038

    Aanklikken zorgt ook netjes dat er
    https://www.weblogzwolle.nl/#comment-226038
    in de adresbalk staat.

    Echter ik kom op de hoofdpagina; niet bij het artikel.

    De betreffende reactie zelf van “Bericht door den, op 13 september 2011 om 15:53” staat wel degelijk bij het artikel.

  3. Inderdaad bernard, maar zo heb ik de link dus gemailed gekregen.

    Schijnbaar gaat er bij Weblog Zwolle af en toe iets mis bij het versturen van de links. Vaak genoeg gaat het ook wel goed.

    Heb ik trouwens de pagina zo opgerekt? Excuses daarvoor!

  4. @Hans: bij mij is het soms wel goed, dan weer niet. Zelfs over één artikel. Zo heb ik over “Citymoves Zwolle bleef binnen de vergunning” een aantal mails met de correcte links en een aantal met de verkeerde.

    @bernard: geen probleem. Beter een keer te vaak iets uitleggen, dan mensen die maar aannemen dat iedereen alles weet!

  5. Vanavond is Melanie gaan sporten en heb ik heerlijk met Sanne op de bank zitten knuffelen.
    Ze begint nu ook een beetje een ritme te krijgen en tussen het voeren door zit nu zo’n 4-4,5 uur. Dus dat is goed te doen.

    Maar nu ben ik wel redelijk moe, dus ik ga mijn bedje weer opzoeken. Morgen weer veel te doen op het werk!

  6. @Plantje dat is ook juist het frustrerende. Proberen de oorzaak te vinden terwijl het van zoveel factoren afhankelijk kan zijn. Het is bij mij vaak echt wachten en hopen op een helder moment.
    Wat het “debuggen” ook bemoeilijkt, is het feit dat ik alles op de servers beveiligd verwerk en opsla. Niet alleen alle gebruikersgegevens worden “encrypted”, maar ook al het interne en externe mailverkeer. Ik kan niet zomaar hierop gaan “aftappen” om te kijken waarom het fout gaat. Vergt dus grotere moeite… maar ik geef niet op! 8)

  7. Ingrid, hebben voor de zekerheid nog een tussenstapje gedaan, bijna niets, maar toch. Niet helemaal zonder, wel nagenoeg. Bevalt me prima. Geen negatieve comments op school, dus dat is goed, toch? Thanks voor je interesse steeds weer 🙂

  8. We gaan op voor wenochtend nr. 2 vanmorgen.
    Rosalie vond het gisteren prachtig. Volgens de juf deed ze meteen heel goed mee met alle activiteiten, maar had ze alleen een beetje moeite met de, voor haar nieuwe, regeltjes. Maar dat was normaal zei juf.
    Om 11.45 uur stonden haar pappa en ik op haar te wachten. De deuren gingen open en vrij snel kwam ze enthousiast aanhollen, om vervolgens in mn armen te springen, voor een hele grote knuffel.
    Heel lief!

    De rest van de dag was ze wel vrij moe, naast haar gebruikelijke babbels. Vervelend voor haar is, dat ze sinds een dag of 2,3 flink verkouden is. Vannacht was ze ook helemaal naar van het hoesten en proesten. Ze is vanmorgen flink moe, toch gaan we vanmorgen weer met haar naar school. Totdat het echt niet meer zou gaan, natuurlijk. Maar ik denk, dat dat wel meevalt.

    Ik houd jullie wel weer op de hoogte 😉

  9. Goedemorgen!

    Thanks voor je interesse steeds weer

    I second that! 😉 Is een kunst om zo attent en oplettend te zijn Ingrid!

    Vergt dus grotere moeite… maar ik geef niet op!

    Ik ben benieuwd! Als ik nog ergens moet helpen geef maar een gil. Als ik iets moet testen of meer informatie moet geven.

    Ik draai trouwens WLZ op mijn tablet in IE9 in compatibility mode
    Op het werk in IE8.
    Dit weekend hoop ik Windows 8 op mijn tweede tablet te gaan installeren. Ik kan dan als het goed is ook snel aangeven wat WLZ doet op IE10.
    (Ja, ik ben een Microsoft fan boy….zou je niet zeggen h?? ;))

  10. @Natascha, bij mijn weten is hij op zijn werk. Maar je weet maar nooit, was hij er met een leuke collega;). Maar dan kan bijna niet want leuker dan mij, dat kan toch niet:P. haha.
    Denk dat hij dan een dubbelganger heeft. Wel spannend.

  11. @Ingrid, van de week een x rond een uur of 6 a half 7;D

    verklaard ook een beetje de tintels in arm en duim,en dat al 4-5 weken

    Hier had ik ook last van in Juli maar had geen slijtage gelukkig, me nek en schouderspieren zaten gewoon vast hehe na 3 x fysio was ik weer helemaal soepel zonder tinteling

    Sterkte er mee doeks!

  12. @Natascha, ok dacht dat je vanmorgen bedoelde:). Hij had wel de bedoeling om een keer een proefles te gaan nemen. Want hij wil wel naar de sportschool, maar bij mijn weten is dat nog niet gebeurd.

  13. YH sucks Natas, je weet niet wat mijn vriendin voor moeilijkheden had om op te zeggen. En vervolgens blijven ze toch proberen geld te incasseren voor het komende kwartaal terwijl ik eea door een goedwillende medewerker (die er nu niet meer werkt, dus niemand weet meer iet) zwart op wit bevestigd heb gekregen dat het abo be-eindigd was. >:(

  14. Vriendje Ramon (klas 1/2a) van 4 wil onze Rosalie (klas 1/2b) in ZIJN klas: “Ik til gewoon haar stoel naar onze klas en zet een andere daar weer terug!” Zo lief!!

  15. Dat meen je niet Joppuh! Wat een gezeik daar ook he!

    Ik voorzag het al doordat Nabilla en Tamsin weggingen en nu is Stanley ook nog weg, van de oude club is er alleen nog Jabir.

    Voor onze vakantie hadden we al opgezegd, we komen terug en gaan sporten zegt die nieuwe meid, wat gaan jullie doen want jullie abbo loopt bijna af? Nou toen had ik alweer genoeg he, bah bah bah!

    Ik ben benieuwd of ze bij ons nog geld afschrijven voor as maand. Omdat ik me broertje lid had gemaakt had ik een extra maand, gratis. Maar me contract loopt tot 1 oktober en die nieuwe chicka zegt dus tot 1 november maar dat komt door die gratis maand!>:(

  16. @Eva, sweet. Het begint nu al. Dat wordt nog wat met die dame van jullie. Ze wind ze nu al om haar vinger:D. Zal ze papa MarKel dan ook al wel doen.

  17. Lief he, Ingrid…
    Ramon en Rosalie kennen elkaar al vanaf het begin bij de kdv. Zijn altijd al lieve maatjes geweest. Nu worden ze eigenlijk een beetje uit elkaar getrokken, omdat er meer jongens dan meisjes zijn en Rosalie daarom het gemiddelde van meisjes in de andere klas omhoog moest helpen. Gelukkig voor hen zitten ze beide een paar dagen per week samen op de tso en bso… Dus de prachtige magie tussen beide mag nog even blijven…

  18. Nabila was idd degene die van goede wil was en het opgelost heeft, daarvan heb ik de e-mail gelukkig bewaard. En dan te denken dat ik een jaar abo wilde nemen maar daar heb ik nu even niet zo veel zin meer in. Heel slechte reclame dit voor YH >:(

  19. Idd hele slechte reclame, misschien is F4F dan ook een optie voor jou, daar kan je gewoon met de auto heen en hoef je geen parkeergeld te betalen en is net zo goedkoop.

  20. Kosten exact hetzelfde ook de incasso is hetzelfde, ik neem aan dat je geen belangstelling hebt bij groepslessen.

    Apparaten zijn van hetzelfde merk, maar dan wel veeeel meer apparaten. Kluisjes waar je je spullen in kunt doen. Service is veel beter. Tegen 10 euro kan je een geheel persoonlijk programma laten maken of gewoon net als bij YH lekker doen wat je altijd deed. Een uurtje eerder open en een uurtje langer open.

    Neem er anders eens een kijkje!

  21. ook mooi joop, er zijn tv’s die wel op een kanaal staan en als je oordopjes meeneemt kan je nog horen wat er op de tv gezegd wordt ook;)

  22. Jaaaaaa mijn jongste broertje (10) heeft bij C1000 kassabonactie 2 kaartjes gewonnen voor de FC vrijdag. Nu heb ik mezelf opgeofferd met hem mee te gaan. Wat ERG vind ik dat!!

  23. Het volgende bericht bereikt ons van dhr. Willem Lucht:

    Ik moet op 14 september a.s. opgenomen worden in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) alwaar ik de 15e september zal worden geopereerd aan mijn nek. Deze 5 uur durende en zware ingreep is onvermijdelijk omdat ik steeds slechter loop, mijn evenwicht soms weg is en ik dove vingers heb en soms slechte gevoelens heb in benen en armen. Ik ben in 2002 ook al eens in zwolle aan dezelfde kwaal geopereerd echter is zwolle nu te gevaarlijk zodat ik naar Leiden wordt verwezen. Ik moet daar 1 week blijven.

    Ik krijg nl vanwege de verre rit en het moeizame lopen van ellen, waarschijnlijk geen bezoek dus zou heel graag een kaartje willen ontvangen van de weblogzwolle reageerders. Het probleem bij mij is de botontkalking en de slijtage in de nek waardoor het ruggenmerg bekneld raakt en ik steeds meer last heb van uitvalsverschijnselen. Ik hoop dan ook dat je er een beetje aandacht aan zult besteden en hopelijk zijn er nog mensen die de tijd nemen me een kaartje te sturen om me door die moeilijke week heen te helpen. Nogmaals alvast mijn reuze dank en de groeten van willem en ellen lucht.

    De adresgegevens van Leiden zijn: Leids Universitair Medisch Centrum, (LUMC) afdeling neurochirurgie 11e etage tnv w.lucht, Albiniusdreef 2 te Leiden.

  24. zwolle-volendam 2-1,
    oja gokken bij de pierik psv-ajax!(70 euro of meer in de pot)
    drie keer de pot er niet uit gegaan, iedereen die meegedaan heeft betaald 2 euro, 2x gemist betaald 4 euro en 3x gemist betaald 6 euro.
    dus voor de nieuwelingen die betalen 8 euro.
    gemist: manchester united-arsenal 8-2, finland-nederland 2-0 en
    helmond sp.-fc zwolle 3-1.
    ik wil maar zeggen meer dan 100,00 in de pot van het weekend, psv-ajax!

  25. Goedemorgen! 😀

    Vannacht weer een zware nacht. Sanne heeft nauwelijks geslapen. Uiteindelijk hebben we haar vanochtend maar tussen ons in gelegd op het verschoonkussen. En zojuist heeft Melanie haar maar op haar buik gelegd. Nu slaapt ze eindelijk.
    Het is een lief kindje, maar het is potdomme moeilijk om er een beetje een ritme in te krijgen! Gisteren overdag was het schijnbaar ook al een drama…

  26. Volhouden, Plantje… komt goed!
    Met van alles uitproberen kom je er wel achter wat er nou aan de hand is…
    Heeft ze nog honger. Heeft ze juist last van haar darmpjes. Voelt ze zich alleen (dan is inbakeren erg goed). Heeft ze het warm. Heeft ze het koud. Is het haar te donker. Is het juist te licht.
    Het kan echt van alles zijn. Het grote uitzoeken is begonnen.
    En het is aan jullie om dat stukje “gebruiksaanwijzing” zelf uit te zoeken…
    Heel veel sterkte en geduld gewenst…
    Been there, done that. Het is alles behalve makkelijk… 🙁

  27. @Plantje, wat vervelend weer. Inderdaad het is wat Eva zegt, het blijft zoeken wat is er aan de hand? Is er wat aan de hand, vaak niet.
    En inderdaad, wat Eva ook zegt inbakeren schijn bij sommige kinderen te helpen. Informeer daarover bij het consulatieburo.
    En wanneer je te vermoeid begint te raken, rope op tijd “hulp”in van vrienden, (schoon) ouders of ze ergens een middagje, nachtje mag slapen.

  28. We moeten maar eens gaan kijken naar dat inbakeren denk ik. Inderdaad…al gelezen dat je daarvoor even het consultatiebureau moet raadplegen.
    Ik heb Melanie al gezegd, dat ze vandaag overdag maar wat moet proberen te slapen als Sanne dan wel d’r oogjes dichtdoet.

  29. Bericht door gamble, op 15 september 2011 om 03:48

    zwolle-volendam 2-1,
    oja gokken bij de pierik psv-ajax!(70 euro of meer in de pot)
    drie keer de pot er niet uit gegaan, iedereen die meegedaan heeft betaald 2 euro, 2x gemist betaald 4 euro en 3x gemist betaald 6 euro.
    dus voor de nieuwelingen die betalen 8 euro.
    gemist: manchester united-arsenal 8-2, finland-nederland 2-0 en
    helmond sp.-fc zwolle 3-1.
    ik wil maar zeggen meer dan 100,00 in de pot van het weekend, psv-ajax!

    Dit heet illegaal gokken en is niet erg verstandig dit zo op internet te zetten 😉

  30. Bedankt voor de tip…hoewel ik het idee heb, dat ze zich eerder teveel opkrult.

    Maar ja…wat ze doet als wij er niet bij zijn weten we natuurlijk niet.

    Het is allemaal de moeite waard om eens te proberen!

  31. Vanavond beregave serie OVERSPEL nl 1 20:30 vorige week donderdag begonnen!!!

    Ow vorige weekdonderdag was YOUP in collegetour op het andere net. Zaterdagochtend van genoten. Maar wat heeft ie toch één groot minpunt. Gaaf die vraag erover en wat een eerlijk antwoord!

    Nog een uurtje of 43-44 dan komt de nieuw YOUP weer :D:D:D:D Elke keer goed. In al die ongeveer 21 tallen jaren (misschien wel langer) dat ik em weeklijks uit het NRC pluk (eerste jaren ook origineel bewaard in ordner, voor mij uitgeknipt door onze receptioniste :D:D:D, vond ik em uiterst zelden tegenvallen.

    Joppuh, schijnbaar regelmatig….als hij nl YOUP hier niet plaatst vind ie em tegenvallen 😮 Wanneer was laatste YOUP-post van Joppuh :'(

    Iedereen ook op de hoogte de van immer origingele YOUP & BOB achterop de VARA-gids?

  32. Ik zou het niet weten Dick, ik plaatst alleen de echt goede Youp’s en net als met de conferences kan ik er niet meer zo uitbundig om lachen als vroeger. Ik denk dat de laatste goede over Maxime verhagen is geweest of over de roomse kerk en het schandaal van koorknapen misbruik daaromtrent, weet niet meer wanneer dat was, maar kan goed zijn dat dat de laatste Youp post van mij is geweest.

  33. Hmmm, dan heb je de échte goeie-Youp grens iets hoger dan mij. Denk dat ik de mooi voetbalkijk-kwaliteitsgrens iets hoger heb 😉 We waren gister oa in De Grolschveste: gaaf!, was er een Feyenoordfan die heerlijk uit zijn pan ging bij het zien van Fer :D:D:D

    Heb jij Collegetour nog gezien met Youp? Leuk om terug te kijken ook.

    Lekkere avond menschen!

  34. Bericht door dick, op 15 september 2011 om 15:16
    Plantman, sorry, heb het niet gevolgd; maar wat krult er op jongen?

    Sanne krult een beetje op 🙂

    Nee, valt wel mee.

    Nu genoeg gewerkt! Ik ga naar huis!

  35. Zag net dat de rechten van twee van mijn filmpjes gekaapt waren door de SME. Waarschijnlijk omdat de achtergrondmuziek door een robot herkend zal zijn. Daarom nemen zij het recht om daar advertenties onder te zetten. Maar dat wil ik niet. Die filmpjes zijn van MIJ en niemand anders. Als ik een gebeurtenis film dan hoort de muziek die een DJ daar draait ook bij en is het openbaar. Ik zou niet eens weten hoe ik die muziek kan wegfilteren. Of zie ik dat verkeerd.

    Ik heb meteen bezwaar gemaakt en zie de claim er nu niet meer staan. Moet niet gekker worden, zomaar mijn filmpjes afpikken… 🙁

    Het gaat om deze:
    Blitz Meppel 1
    Blitz Meppel 2

  36. fout berichtje over finland nederland 2-0 moest natuurlijk 0-2 wezen.
    oja natascha volgends mij is illegaal gokken als je boven de 450,00euro
    uitkomt en dan geen belasting over gaat betalen(kansspel belasting).
    maar tot zover komt die pot toch niet!

  37. fc zwolle-volendam
    donquischote 2-0
    kire 3-1
    jan D 2-2
    wichert 5-1
    tim 2-0
    ingrid 1-0
    assendörper 1-2
    dick 4-1
    gamble 2-1

    aan dat allemaal voor de eer!

  38. Nee, ik was eigenlijk gisteren van plan om te gaan hardlopen, maar dat is er door overwerken niet echt van gekomen.
    Nu is Melanie aan het sporten en zorg ik voor Sanne. Als zij een beetje rustig blijft/is ben ik lekker met Windows 8 aan het klooien.

    Tot zover nog weinig Windows 8 resultaat hier! 😀

  39. Ho ho ho Tim! Er zit nog de standaard interface achter! 😀

    Maar ik snap de grap wel en ik zie er de lol ook wel van in. Ik had echter wel al de hoop dat het zo zou worden. Dit ziet er gewoon erg goed uit en het werkt mooi! Ik ben het al gewend van mijn Windows Phone 7 toestel.

    Overigens schijnt de ARM versie van Windows 8 ook gewoon een normale desktop te hebben. Mensen vreesden namelijk een beetje, dat deze enkel de Metro UI zou hebben. Het draaien van x86 applicaties is op een ARM versie echter onmogelijk.

    Maar wellicht, dat een ARM tablet op den duur wel wat voor me is. (Laat Melanie het maar niet horen! Die vindt, dat ik al genoeg heb aan de twee tablets die ik nu heb ;))

  40. Dit is balen voor Zwolle,
    Het seizoen van FC Zwolle spits Jeroen Ketting is zo goed als voorbij. De spits heeft donderdag tijdens de training de voorste kruisband van de linker knie gescheurd en zal een operatie moeten ondergaan. Ketting kwam deze zomer over van Lommel United en moest de opvolger worden van Sjoerd Ars. Ketting kwam 2 wedstrijden in actie en scoorde een goal tegen Sparta.

    bron fczwolle.org

  41. Goedemorgen! Mijn eerste berichtje op Weblog Zwolle vanaf een tablet die op Windows 8 draait!
    Vooralsnog werkt het te gek! Een paar dingen moet ik nog uitvinden, maar het ziet er goed uit. Ik vrees dat ik vandaag geen tijd heb om te gaan werken ??

  42. Bericht door Plantje, op 15 september 2011 om 21:26

    Nee, ik was eigenlijk gisteren van plan om te gaan hardlopen

    Hoe is het met je blessure/spierpijn?

    Lijkt het je leuk een loopje te doen voor het goede doel?

  43. Persbericht:

    Bewoners Veldbeemdgras e.o. blij met voorstel verkeersknip

    Het voorstel dat wethouder De Heer naar de gemeenteraad heeft verzonden getuigt van een verstandige kijk op de verkeersproblematiek in de wijk Stadshagen. Althans dat vinden de 66 bewoners van het Veldbeemdgras en de aanverwante straten. Dit voorjaar schreven zij een uitgebreide reactie op het rapport van Goudappel Coffeng. Daarin pleitten zij voor het behoud van de verkeersknip.

    ⤽Achteraf zijn we blij dat de VVD de verkeersknip op de agenda heeft gezet. Hierdoor is er een gedegen onderzoek gekomen. Het rapport van Goudappel Coffeng maakt duidelijk dat niet alleen tijdwinst centraal moet staan. Ook de verkeersveiligheid, het woongenot en de logica van de autostructuur zijn belangrijk. Door dit helder op de rij te zetten is een goede discussie over de verkeersknip ontstaan.⤝, aldus Gosse Klaas Miedema, één van de initiatiefnemers op het Veldbeemdgras.

    Jeannette Kloekke vult aan. ⤽Het voorstel van wethouder De Heer getuigt van een verstandige en realistische kijk op de verkeersproblematiek in Stadshagen. Het sluit aan bij onze oproep om de uitgangspunten van Stadshagen als startpunt voor een oplossing te nemen. De wijk is immers bedoeld als plezierige, verkeersveilige en fietsvriendelijke woonomgeving. Met de nieuwe maatregelen blijven deze uitgangspunten gehandhaafd. Tegelijkertijd wordt er aandacht geschonken aan bereikbaarheid en verkeersveiligheid.⤝

    De bewoners roepen de gemeenteraad dan ook op om met het voorstel over de verkeersknip in Stadshagen in te stemmen. Ze hopen dat daarmee tevens een einde komt aan de discussie over de verkeersknip in Stadshagen.

  44. Wie heeft er een beproefd recept voor rundvleessalade. Zie veel recepten op internet. Maar heb zelf nog nooit gemaakt. En heb afgesproken dat ik hem voor volgende week zondag (familiedag) ga maken.

  45. & Doeksen, haha ja meer bezine/diesel maar zoheel belangrijk vind ik die extra kosten niet. Extra energiewinning wel, maar wij ervaren ECHT dat we meer op ’t fietsie doen door de Rozentunnel ben je eerder met de fiets bij WVF (bijvoorbeeld) als met de auto.

  46. Mooi dat ie goed gaat Plantje!

    Sanne krult een beetje op

    En met moeders ook begrijp ik. Goh, sinds weken weer eens teruggelezen hier. Gebruikte ’t chatlog eigenlijk alleen voor een gezellig en spontaan polletje dat ik snelscrollend tegenkwam en natuurlijk voor

    YOUP

  47. WVF,ik heb niks met die echo club dick,het zijn net friezen

    we moeten toch met z’n allen aan het mileu denken.jij fiets natuurlijk ook als het regent en sneeuwt
    moet je wel opschieten met de winterbandjes,ze hebben ze nu nog

  48. Bericht door Natascha, op 16 september 2011 om 09:10
    Bericht door Plantje, op 15 september 2011 om 21:26

    Nee, ik was eigenlijk gisteren van plan om te gaan hardlopen

    Hoe is het met je blessure/spierpijn?

    Lijkt het je leuk een loopje te doen voor het goede doel?

    [/quote]
    Ik heb nog wel wat spierpijn. Ik ga me binnenkort schoenen laten aanmeten die bij mijn manier van lopen passen.
    Een loopje voor het goede doel moet volgens mij wel kunnen toch?

    Wat is het goede doel? “Help Natascha de winter door”? 😉

    Bericht door dick, op 16 september 2011 om 12:46
    Plantman, goeiemiddag…..dit gevoel heb ik nu vandaag ook, door meerdere positieve omstandigheden

    Ik vrees dat ik vandaag geen tijd heb om te gaan werken

    Haha! Mooi is dat Dick! Toch is er hier van werken nog aaaardig wat terecht gekomen!

  49. Hoi Doeksen, we hadden het al eens over de echo gehad. Als je nu de kantine binnenkomt bij de jubilarissen ziet het er heel anders uit. Of het werkt (de bewerking van het plafond) weet ik niet. Hoe het nu op een zaterdag klinkt. Misschien morgen eens inspecteren…..als blijkt dat het toch is gaan regenen zodat onze geplande activiteiten niet door kunnen gaan. Ga ik trouwens vanuit anders moet ik vandaag Boo-Rent ook nog bellen om een ruwterrein-maaier: gewoon uitstellen 😉

    Als je nu naar buiten kijkt kun je toch niet anders als hunkeren naar het weekend met het water in de mond 😀

  50. Heeeeeeeeeerlijk onderwerp: de winterbandjes van die VVD-er uit Stadshagen (was dealer). Hoe heet die kerel ook alweer, reageerde op het nieuws gedeelte en was heerlijk ongenuanceerd.

    Nee, ik doe er niet aan. Niet om het nut, niet om de comedy, niet om de wisseltijd en sores en zeker niet om de prijs.

  51. Ik heb nog wel wat spierpijn. Ik ga me binnenkort schoenen laten aanmeten die bij mijn manier van lopen passen.
    Een loopje voor het goede doel moet volgens mij wel kunnen toch?

    Wat is het goede doel? “Help Natascha de winter door”?

    Goede schoenen scheelt de helft denk ik. Ik ga 1 oktober naar Runnersworld (in Delft, zijn bekenden van me oom) om een test te doen en dan schoenen aan te schaffen 🙂 Ik loop nu nog gewoon op nike air max.

    Het goede doel is KIKA, je kan kiezen uit 3, 5 of 10 km er is geen deelnemersgeld maar ze stellen het dan dus op prijs dat je wat voor KIKA doneert. Omdat het mijn eerste serieuze loop is doe ik 3 km, in december ga ik me eerste 5 km loop doen.

  52. Ben ik nog op tijd 😮

    ACTUALITEITEN: Zembla (N2, 21:20)
    De Telegraaf is al tientallen jaren de meest gelezen krant van Nederland. Het dagblad heeft grote invloed op de publieke opinie en kan mensen maken en breken. Maar is alles dat De Telegraaf schrijft echt waar? En wat zijn de gevolgen voor de mensen en organisaties waarover de krant onjuist heeft bericht?
    —–

    🙁 Zitten ze hier weer wat anders te kijken….nou ja niet belangrijk genoeg om me druk over te maken. Heb toch al een BEPAALD beeld van DE TELETROEPTOETERT 😉

  53. Zou Youp ook columns op verzoek draaien?

    Hij zou vast een wat sarcastische bijdrage kunnen produceren over “gelegenheids en undercover straatcoach Diederik Samsom”….wel een goeie actie en een eyeopener 😉

    Meer aanbevelingswaardige columns?

    Net De Spaan in De Peperbus gelezen 😀 Eigenlijk ook altijd goed
    Geldt ook voor Twan Huys in De VARAgids (was net ook interessant en lachen toen ie bij DWDD zat)
    De Smeets (over muziek) in De Varagids (ok ik geef toe, niet altijd)
    De Paul Onkenhout & Paul Witteman in dezelfde gids

    Maar hilarisch in de VARAgids zijn ALTIJD de Herman Brusselman-story’s :D:D:D

  54. Leuk geschreven door kleefstiffie van De Stijllozen (onderwerp: zie 21:22)

    Zemblabla gaat Televaag slopen
    Stijlloze KijkTip: De Chocoladeletters van de Telegraaf, van de *kuch* onjo-kanjers van Zembla. De linkspers versus de rechtspers. Uitgerekend de grootste VARA-hoaxer van het Mediapark, Hofstadgroep-vriendje Kees Driehuis, de smerige karaktermoordenaar van Ayaan Hirsi Ali, dossier nog steeds online via Zemblabla) gaat met uw geld vertellen hoe verschrikkelijk fout na de oorlog de krant van wakker Nederland ook alweer is. Tuurlijk. Journalistiek is mensenwerk. Gaat wel eens wat mis. Waar gehakt wordt vallen spaanders in mootjes. Wie geen fouten maakt, maakt meestal helemaal niks. Druk druk druk. Deadline. Nachtredactie in slaap gevallen. Liep een kat op het toetsenbord. Shit happens nou eenmaal, en zeker in de journalistiek. We noemen een Martelhoax (Volkskrant), de columns van Mohammed Benzakour (Volkskrant) of het volledig verzonnen Verhaal van het de Kinderlokkers van Disneyland Parijs (Volkskrant). Om over die verzonnen interviews (VPRO-gids) of die BUNKERHARDE FAALSCOOP (Joop) maar niet te spreken. Journalistiek. Blijft. Mensenwerk. Enfin kijken maar. Aangezien wij de aflevering al tijdens een persvoorstelling hebben mogen aanschouwen, hier wat tipjes van de sluier: Rob Hoogland is een bot: zijn columns worden volledig geautomatiseerd samengesteld door een ponskaartenmachine. Wilma Nanninga is een man. Evert Santegoeds eet op vrijdag altijd 2 kroketten. Het wachtwoord voor het TMG-CMS is t0m_p0uce. Daphne Deckers trekt je voor 15 euro af in het fietsenhok. In de ruimte waar vroeger 200 typistes de Speurders-advertenties zaten in te kloppen, is nu een 18-holes golfbaan waar adverteerders en lobbyisten gepamperd worden en de tietenfilmpjes op Telegraaf.nl worden altijd geplaatst door Roel den O.

    Pritt Stift | 16-09-11 | 20:59 | Link | 18 reacties|

    —————

    Maar ook voor die lijkenpikkers zal gelden: slechte/spottende aandacht is ook aandacht….reclame. Zelfs zolang er oorlog is zal dit vod blijven bestaan. Wat jammer toch dat ubergoeie columnist Bert Dijkstra (vroeger: Over de Vleugels in Onze Zwolsche Courant…..daar ooit voor is gaan schrijven. Heb hem nog eens gesproken en gezegd dat ik vrogger zijn columns altijd in mijn Ryam agenda’s plakte en nog steeds heb. Jammer, daarna heeft ons Zwolse suffertje volgens mij met Frits Korbach (ook altijd lachen…RIP) niet echt veel goeie columnisten meer gehad?

  55. :D:D:D Pritje (hij reageert wel eens op Sargasso.nl) wanneer mag het weer over Bolk en Neelie’s vriendinnetje “De heilige en liegende Ayaan gaan?”

    de smerige karaktermoordenaar van Ayaan Hirsi Ali

    [/quote]

  56. Twee jaar geleden heb ik de Vara-gids opgezegd maar je komt er nog moeilijker van af dan de Postcodeloterij. Ze bleven dat flutblad maar toesturen en heb enkele kwaaie brieven moeten sturen om ervan af te komen.

  57. Assssssssssssssie, op het politieke negeer ik je zo je weet. En hier vind ik dat je welliswaar grappig schrijft maar niet altijd even interessant om op te reageren. Sorry. Nu echter, zie ik dat je mij persoonlijk aanspreekt. “What’s up doc en hoes’t met oen breur”?

  58. Assie zal ik weer eens eerlijk zijn? Krijg em (VARA gids) ook nog een keer of 4 5 heb em ook opgezegd. Reden? Geen tijd om alles te lezen in de week…echt waar! Dat terwijl ik best wat moeite heb moeten doen om um jaren geleden thuis te krijgen. Aangezien de directrice de Veronica-gids leuker vond (vindt) ….. na de VARAgids maar eens kijken wat we doen.

  59. Iemand viel ALLE stadshagenezen net aan 😀 Stof voor een leuke 2 spraak hoop ik. Daarover gesproken, waar is onze Berkummer-beroeps zuurpruim VERDIEPING :o:o:o

    Tegen wie kunnen we nou lekker aanzeuren over Befkum?

  60. Waar zijn je maten eigenlijk Assie, moeten ze op tijd naar bed om morgen (alle respect!!! want ik doe ’t niet meer) “een balletje breed op elkaar te leggen puur voor de skuimers na afloop”?

  61. Had overigens afgelopen zondag graag naar de Assendorper-tentmuziek gewild. Is een tijd geleden! Denk nog in de tijd dat Larry hier regelmatig was :o:o:o Maar de voorspellingen (regen) waren me te somber…..viel het achteraf nog mee ook en was het bere-gezellig geweest. Ben jij nog geweest en het leek me ook wel wat voor Joppuh dit keer!

  62. Natuurlijk gaan die voor! Ben zelf gelukkig ook aan andere dingen toegekomen. Zoals eeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiindelijk (op ’t eind van de middag) heerlijk lang in bad hangen. Waarom? Gewoon omdat ik vond dat ik het verdiend had……….maaruh misschien was dat stiekum wel niet zo :'( Nou ja, ’t was wel lekker.

  63. Bericht door dick, op 16 september 2011 om 21:53
    @ 21:49? “vergeten”?

    De Youp van vorige week ben jij “vergeten” en daarom heb ik hem geplaatst of vond je hem niet interessant genoeg?

  64. Die van Grolsch zijn vandeweek nog mooi weggekomen bij de rechter: hoeven geen 31 meloen te betalen, want zij hadden niet in het kartel met de foute afspraken gezeten, maar een dochteronderneming! Zeker genoeg van het eigen vocht genuttigd, en het hof rijkelijk voorzien van enige vaten8)

  65. In de kroeg Doeks? Hoorde over Ajax-opties op de rechtsbuiten: gaat goedkomen 8)

    Lulliger vind ik het Davids-JC verhaal nogwel nadat we hier gister ademloos (bijna) genoten van de P&W met JC ….. alleen: Sukkels die P&W dat ze die dinsdagavond 23:00 uur niet wisten van het conflict >:(>:(>:(>:( Hadden ze NATUURLIJK op door moeten vragen nu pareerde JC bijzonder handig (met zijn MAVO) de “Ling-vraag”. De vraag “is het na het besproken bezoek nu uit de wereld?” was voldoende geweest >:(>:(>:(>:(

  66. Dan issie wel duur Doeksie met zijn 1,50 euri. Bij de Pierik hoeven we maar 1 euri te betalen. 😉

    Ik goa sloap’n. Mörg’n weer vrog dag. Trusten.

  67. Wacht eens……..afgelopen zaterdag heb ik voor ik naar de voetbal ging en de YOUP poste….snel dat programma van Twan Huys “…college” teruggekeken …… Special quest YOUPIE! Toen ik ervan genoten had (met 1 vet minpunt: hier volgens mij toch ook iets over gepost?) heb ik expres het slot van die bewuste column nog ff nagelezen omdat het daarover ging in dat college-programma. Die column ging helemaal over die goochem van de PVV. Heb ik natuurlijk in de snelheid (ken mezelf…altijd de deadline opzoeken en proberen iets later te leggen) de verkeerde link gemaild. ZEKER een paar dagen niet meer op t chatlog geweest!….die bewuste column van vorige week vond ik ook goed. Over die leugenaar met die opsomming…..treffend stukje over het vernietigapparaat van Aleid (die toch echt teveel fouten lijkt te maken, hij was volgens mij vrogger nota bene RECHTER en (vind ik) een heel goed kamerlid…..maar dit gaat niet lukken) UITSTEKEND slot over die huichelaar van de VVD (ex in-Holland) Geert Dales?

  68. Doeks, beetje l*llig, volgens mij ben jij ook niet echt zo’n terugscroller maar mijn antwoord op jou is volgens mij echt bij de Admin blijven steken. Maar het zal toch niet zo zijn dat ze de aanleiding (jouw tekst) ook weg hebben gejorist 😮 Nou ja, loat goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  69. Vreemd…. in de Metro UI Internet Explorer van Windows 8 wordt Flash niet ondersteund. In de gewone IE wel, maar in die UI layer niet.
    En dat is net waarom zoveel mensen commentaar hadden op Apple!

  70. Goedemorgen! Vandaag begint als een lekker papa/dochter dagje. Mijn vriendin staat samen met een oud collega op de family fair in Stadshagen. Ze heeft echt zin om weer iets leuks te doen!

  71. Mijn oktopoes heeft het een weer goed voorspelt. :D:D:D
    fc zwolle-volendam
    donquischote 2-0
    kire 3-1
    jan D 2-2
    wichert 5-1
    tim 2-0
    ingrid 1-0
    assendörper 1-2
    dick 4-1
    gamble 2-1

    Ga zo door Zwolle :):)

  72. Bericht door doeksen, op 17 september 2011 om 09:00
    jan d al wakker

    hoe laat en waar moet je ballen vanmiddag

    Ja al heel lang Doeksen. Was vanmorgen al vroeg op pad. Ben net weer thuis. 14:30 uur thuis tegen ZAC.

  73. @ Doeksen, gaaf: mag veel bij die club betrokken mensen en (tot nu toe) zit daar niemand tussen die ik niet mag. Ken je dan bijvoorbeeld 1 van de tappers van Het Plein: Casper?

  74. As Sigmund niet gelinkt mag worden mag het niet, zo ook niet?

    http://www.sigmund.nl/strips/sig110917.gif

    Actuele speelkalender, met dank aan SPORTIEFZWOLLE.NL

    SUPERRRRRRrrrrrrrrr WVF :D:D:D:D Daar maakt Dicky N. vast wel wat moois van (ook voor hier?) 😉

    Be Quick Vr. 3 – 1 Reiger Boys Vr.
    Berkum 0 – 2 WHC
    KHC 0 – 1 Zwolsche Boys
    HTC 1 – 2 IJVV
    Wilsum 2 – 1 Wijthmen
    ZAC 1 – 1 Lemele
    SCD ’83 1 – 1 Edon
    HFC Storica 4 – 1 VSW
    Go Ahead Kampen 2 – 1 Be Quick ??28
    WVF 6 – 0 DOS Kampen
    SVI 4 – 4 Mariënberg
    CSV ??28 4 – 1 Hardenberg ’85
    Dieze West 18/09 Heerde
    SV Zwolle 18/09 Schalkhaar
    Holten 18/09 Ulu Spor

  75. op oost stit kowet kampen – bekwiek 1-2
    Goede prestaties van De Boys,CSV,SVI, Storica, Edon en WVF.
    Wie weet de echte uitslag van Bekwiek

  76. Bericht door dick, op 17 september 2011 om 17:33

    Plantman: Famaly Fair? Vertel…. Hier ook nixxx over gelezen

    Ik weet ook niet wat het precies inhield. Was schijnbaar in het cultuurhuis. Ondernemers van Stadshagen konden laten zien wat ze in huis hadden.

  77. @Ingrid… Misschien had ik me iets aardiger moeten uitdrukken, je hebt gelijk…
    Ik waardeer de posts van Dick altijd zeer, ook die die ik misschien wat minder zou lezen. Ik weet dat veel webloggers wat op hem te mopperen hebben, maar ik allerminst.
    Wat ik met mijn vorige post bedoelde (en dat had ik natuurlijk veel beter kunnen verwoorden) is, dat ik het log weer lekker snel vind gaan, nu Dick er weer is. Vol met ge-interesseerde opmerkingen en leuke nieuwe topics.

  78. Ik vind het te gek dat dat allemaal kan! Overal maar online zijn….overal maar gewoon mensen laten weten hoe het gaat. Geweldig!

    De eerste updates voor Windows 8 heb ik al binnen. Ook geweldig!

  79. Nee JanD, die BINGO is aan mij niet besteed. Meestal drink ik na afloop wel even een borreltje met de overblijvers en dat heb ik gisteren nog even met onze lieve Coby gedaan.:);)

  80. Bericht door Eva2, op 17 september 2011 om 21:16 @Ingrid… Misschien had ik me iets aardiger moeten uitdrukken, je hebt gelijk… Ik waardeer de posts van Dick altijd zeer, ook die die ik misschien wat minder zou lezen. Ik weet dat veel webloggers wat op hem te mopperen hebben, maar ik allerminst. Wat ik met mijn vorige post bedoelde (en dat had ik natuurlijk veel beter kunnen verwoorden) is, dat ik het log weer lekker snel vind gaan, nu Dick er weer is. Vol met ge-interesseerde opmerkingen en leuke nieuwe topics.

    Kwijl kwijl.8)

  81. @Eva, nu druk en dat buiten het seizoen. Wij zijn 2x geweest 1x in maar, en ik x in de mei vakantie. Beide keren wat het gezellig druk, maar niet overvol.

  82. Nou Eva, dat verschilt nog van nacht tot nacht. Melanie is druk aan het Googelen naar tips. Dinsdag gaat ze weer naar het consultatiebureau, dus dan ook maar even vragen hoe het zit met dat inbakeren.

    @Admins: is er misschien iets te regelen dat er vanuit de notificatiemail direct naar het einde van een topic gesprongen wordt? Dat scheelt een boel scrollen als ik op de gsm een topic wil bekijken. Maar ook in Windows 8 (zo heb ik vandaag uitgevogeld) scroll ik me suf!

  83. Bericht door dick, op 17 september 2011 om 17:36
    Mooi: wachten we nog ff met Youp Yoppuh MOET um al gelezen hebben want hij is online.
    /quote]

    Ik denk dat Joppeh er weer niks aan vond want anders had hij hem wel geplaatst. 8);D

  84. Bericht door ingrid, op 17 september 2011 om 21:57
    Gezellig dagje gehad met Sanne.

    Op zich wel. Ze heeft vandaag best netjes om de vier uur om eten gevraagd. Nu is ze wel weer even een beetje aan het zeuren terwijl het eigenlijk pas rond 23.00 uur weer etenstijd is.

    Maar wel leuk om zo wat tijd met mijn dochtertje door te brengen!

  85. quote]Bericht door dick, op 17 september 2011 om 17:36
    Mooi: wachten we nog ff met Youp Yoppuh MOET um al gelezen hebben want hij is online.
    /quote]

    Ik denk dat Joppeh er weer niks aan vond want anders had hij hem wel geplaatst. [/quote]

    Uitstekend en bondig geanalyseerd Doecs!
    😀

  86. Nu ging het bij de mail van jouw reactie wel weer goed Tim!

    Overigens moet ik een reactie in Notepad typen. Windows 8 heeft weliswaar een veel beter on screen toetsenbord, maar bij WLZ zit het keyboard vast over het invoervlak als ik wat wil typen 🙂

    Edit: behalve schijnbaar wanneer IE is afgesloten en weer opgestart wordt, want dit laatste type ik wel rechtstreeks in het invoervlak!

    Trouwens: een hele goede morgen Zwolle! 😀

  87. Disney is idd erg leuk en druk. Toen we 90 minuten in de rij moesten staan voor Crusher’s …. (weet niet meer wat, maar is van Finding Nemo), hebben we na 45 minuten afgehaakt, onder groot protest van ons nog 3- jarige moppie. Maar we zagen halverwege de rij hoe anders de attractie was dan we gedacht hadden. En officieel mocht ze er in (ze pastte precies onder de meetlat van 1.07 meter), maar ze is erg lang voor haar leeftijd. Toen we zagen dat de karretjes loeierhard gingen en dat ze ook in een eigen zitting moest zitten, zijn we uit de rij gestapt. Een ander jaar maar weer…
    Rosalie vindt het park verder wel geweldig! Maar goed, ze vindt snel ALLES wel geweldig. Zo heeft ons hotel een piratenschip waarbij ze bijna liever is dan op het disneypark. En gisteren hebben we samen gezwommen. D.w.z. Ik heb haar zwemmend overal meegesleurd. Maar, ze vindt het water ook zo geweldig, dat we binnenkort maar eens aan zwemles moeten gaan denken.

    @Plantje; Succes voor Melanie dinsdag. Best wel spannend, naar het consultatiebureau. Je krijgt toch altijd weer een beetje het “melden bij de conrector”- gevoel er van… Als Melanie zich maar bedenkt, dat moeder’s intuitie groter is dan de sommige adviezen van zo’n bureau! Ja, zij kunnen adviezen aandragen, maar niemand kent Sanne beter dan jullie!

  88. Mijn oktopoes zwom naar de 2-1 bak
    Voorspelling PSV – AJAX
    Joppuh 2-0
    Tim 2-1
    Dame 3-1
    JanD 2-2
    Assendörper 1-4
    donquichote 3-0
    Diezerpoorter 0-3
    kire 2-1

  89. Die Joop komt elke dag nu bij mij op de koffie, met de stichting zitten we namelijk naast De Haan.

    Ik ken joop uit mijn tijd als chauffeur, moest daar wel eens laden / lossen.

  90. Bericht door Dame, op 18 september 2011 om 12:40
    Diezerpoorter kan al niet meer winnen.

    @Dame niet met het voorspellen van de uitslag, bij winst heb ik ook gewonnen.:D

  91. @ ingrid, op 17 september 2011 om 20:32

    Dank je wel schat! Zie er toch wel naar uit je eens te ontmoeten. Wat deed je man ook alweer voor de gezellige geel-zwart’n?

  92. Haha Eva-2 21:16 jij ook bedankt. En dit

    Ik weet dat veel webloggers wat op hem te mopperen hebben, maar ik allerminst.

    is toch geweldig! Doe’k er ook vaak om. Bij ‘een beetje zeuren’ moet je ook verschillende meningen en invalshoeken hebben volgens mij.

  93. @ Assendörper, op 17 september 2011 om 22:03/Joppuh/Doecs….heb mezelf nog nooit zolang uitgedaagd…..15:33 uur op zondag en De Youp NOG niet gelezen en geplaatst….

    Wat het voordeel is? Zit op de achterhand en heb nu al 3 meningen gelezen.

  94. :D:D:D JanD 2-2
    Lekker potje om LIVE te kijken (wij hebben het thuis overigens niet meer) maar wat een skoftentuig bij eredivisie-live…..de 3 AJAX kansen voor DE blessure werden niet genoemd/herhaald/meegenomen in zaken als “een bepaalde periode beter”!

    Duidelijk waarneembaar voor iedereen, kreeg Ajax op de links-backs plaats (weet niet zeker meer wie er toen stond, want er hebben 3 spelers gespeeld….een vrije trap MEE…..Maar de scheids gaf em tegen en het werd nog redelijk gevaarlijk ook: GEEN LETTER COMMENTAAT van die ruk-verslaggevert (Dit was ook een foutje van de scheids.)

    Een duidelijke elleboog van een gloeilampie werd over het hoofd gezien (kan nu mooi gedeeltelijk gecorrigeerd worden door tv-beelden). Verder floot ie overigens goed al had ie een gloeilampie al vroeg in de wedstrijd zijn 2e geel kunnen geven.
    —–
    Tevreden met een punt uit Eindhoven/maandag via de mail aan vrienden en collegea aangegeven dat ik Boelykin vandaag graag zag spelen: gebleken is waarom 😉

  95. @Dick, :), ijn man doet momenteel niets meer bij de geel/zwarten. Hij was leider, maar al snel bleken hij en de trainer die er toen zat, verschillend dachten over hoe een speler zich kan en mag opstellen t.o.v een leider. Dus na 1 seizoen is hij er weer mee gestopt.
    Momenteel ligt het bij de geel/zwarten behoorlijk op zijn kont. Veel spelers van het 1e zijn vertrokken naar o.a Edon. 2e elftal ligt zo goed als op zijn kont. A1 hebben ze niet meer.
    Erg vervelend allemaal.

  96. @ Ingrid, oh ja “leider bij 1”, jammer dat hij blijkbaar op het verkeerde moment op de verkeerde plaats de verkeerde trainert trof. (En dat ZIJN haantjes, weet ik ook uit eigen vriendenkring ;)).

    Ja! Op zijn kont. Maat en zwager heeft er een zoontje spelen en hoor sowieso nog wel eens wat. Oeps: 2e op zijn kont en zonder A1 wist ik maar dat is natuurlijk zéér kwalijk. Maar er zijn toch wel meer senioerenteams als het 2e?

    Hmmmmm, zullen Joppuh en consorten niet echt rouwig om zijn

    Veel spelers van het 1e zijn vertrokken naar o.a Edon.

    Voor zover het de hout’n paal’n club betreft.

  97. VERWENNERIJ! Kees Prins in het teruggekeken deel 3 van “OVERSPEL”.
    En gister in “De Jurk” van Alex van Warmerdam.

    Iemand ook “Andere Tijden” over De Bende Van Oss gezien? Vanavond geloof ik nog eens geprogrammeerd.

    ———————

    Schrikken van “De Madjer” van Vitesse’s van Ginkel 😀
    Maar ook van de blessures van De Steek (die volgens teletekst meevalt al leek het anders) en die van Tyton….die gelukkig ook mee lijkt te vallen

    Di’s ook jammer Boilesen temeer omdat ik Anita en Blind daar toch minder vind. Ze mochten wel eens over van de Wiel nadenken: oorzaak 1-0 en zag er vaker minder uit….ach, eigenlijk maakte hij alles goed met de assist op 2-2. 😀

  98. @Dick, dat klopt maar die hebben of het niveau niet of ze willen niet. Hebben er twee coache’s staan die ze bij de jeugd hadden moeten laten.

    En inderdaad voor Edon is het mooi, dat hun huidige trainer veel spelers (vrienden) mee heeft kunnen nemen, die het bij Zwolle niet meer naar hun zin hadden. Jammer voor Hans Tuin die net weer met 7-2 heeft verloren.

  99. SV Zwolle, gezellig cluppie met Katholieke achtergrond. Heul veel meer weet ik er ook niet van. Huidige situatie lijkt ook te maken te hebben met de plek waar ze zitten en de aanwas van nieuwe leden?

  100. @Dick, ik denk dat de plek waar ze zitten inderdaad van grote invloed is. Verhuizen naar Zuid was een betere keuze geweest, maar ja achteraf praten is altijd makkelijk.

  101. Oh, dat wist ik ook niet. Maar Boys moest natuurlijk wel bij De Vrolijkheid weg (dat kunnen we nu wel zien) benieuwd welke bestemming ze dan in gedachten hadden.

    Mijn stelling….11 of 12 amateurclubs (zoals nu) is écht teveel voor Zwolle.

  102. @Dick, ik ben het helemaal met je eens dat er in Zwolle te veel voetbalamateur clubs zijn. Denk dat op een gegeven moment, zeker nu in de tijd van bezuinigingen, het voor enkelele verenigingen verkeerd gaat lopen.

    Sv Zwolle, dacht toen dat zij nog genoeg aanwas (ze hebben toen onderzoek laten doen naar de gezinsopbouw in assendorp en de pierik) bleven krijgen. En toen heeft Zw. Boys aan gegeven dat ze wel weg wilden van de plek waar ze toen zaten, omdat ze daar geen toekomst zagen.

  103. Vrees dat het al te laat is om te saneren in de clubs. Denk dat vooral Storica in beeld was als fusiepartner. Maar daar zullen ze ook wel gedacht hebben: dat duurt allemaal lekker lang, laten wij een facelift nemen. En geef ze eens ongelijk.

    Misschien is samengaan voor SV Zwolle misschien ook een mogelijkheid. Zou zo 1,2,3 geen partners weten, maar ze zijn vast niet zo’n “principiele roots anti-club”. Ze zien vast ook wel wat jij hier treffend verwoord

    Denk dat op een gegeven moment, zeker nu in de tijd van bezuinigingen, het voor enkelele verenigingen verkeerd gaat lopen.

    Oh

    Sv Zwolle, dacht toen dat zij nog genoeg aanwas (ze hebben toen onderzoek laten doen naar de gezinsopbouw in assendorp en de pierik) bleven krijgen. En toen heeft Zw. Boys aan gegeven dat ze wel weg wilden van de plek waar ze toen zaten, omdat ze daar geen toekomst zagen.

    In ieder geval daadkrachtig van De Boys. Hoorde laatst zelfs nog dat ze toch nog willen blijven proberen ooit Boys en ZAC samen te krijgen.

    Samengaan van verenigingen is een politiek item geweest, geen idee waarom dat ineens van de agenda verdween. Zal die prutsende onderhandelaar(s) wel niet gelukt zijn dan :'(:(

  104. DOCU: De slavernij (N2, 20:05)

    Presentatrice Daphne Bunskoek en cabaretier Roué Verveer starten met hun vijfdelige reeks over de Nederlandse slavernijgeschiedenis. In de eerste aflevering wordt verteld hoe Nederland in de 17de eeuw bij de slavernij betrokken raakte. Om 18:15 uur start op Ned. 3 ook een versie voor kinderen: De slavernij junior.
    —————-
    En Johan-III (Johan Derksen—Johan-I=JC, Johan-II=Neeskens) bij Spuit’n & Slikk’ng :D:D:D

  105. 18 september 2011 om 18:08
    @Dick 🙂

    Ja dat fuseren van ZAC en ZwB, denk dat dit weer op een lager pitje staat. 2 seizoenen terug was er een kleine aanzet om de damesteams samen te laten gaan. Maar zelfs dat is niet gelukt.

    En sv Zwolle fuseren, ik zou niet weten met welke club. En ik denk dat er wel degelijk principieële tegenstanders zijn bij SV Zwolle.
    De club drijft voor mijn gevoel op vrijwilligers die er al jaren “lopen”, en weinig of geen aanwas van jonge vrijwilligers.

  106. Vond YOUP Stand van ons land
    idd, niet sterk en langdradig beginnen. Maar het vervolg maakte alles goed :D:D:D

    Het Nederlandse Ministerie van Financiën, de plek waar ze koortsachtig vergaderen over de miljarden die wel of niet naar de Grieken moeten, heeft een stagiaire van een jaar of elf met de Miljoenennota op het internet laten rommelen.

    Het wachtwoord dat Jan-Kees de Jager tot nu toe gebruikte om alle geheime documenten rond de eurocrisis te kunnen lezen was Athene. Sinds gisteren is dat met spoed veranderd in Akropolis. Hoe zal dat op Defensie zijn? Ik vrees dat je met het wachtwoordje Hillen een eind komt. ⤽Wat een zootje⤝, stamelde Trix gistermiddag tegen mij door de telefoon. Ze was trots en blij dat de PVV haar uit de regering wil flikkeren. ⤽Ik wil niet eens meer met dit armetierige spul dat gedoogd wordt door die gozer met dat Noorse kapsel aan dezelfde vergadertafel. Tegen jou kan ik het gelukkig gewoon zeggen. Tussen ons lekt niks uit!⤝ We namen de week even globaal door en ook zij had met open mond de affaire rond het komische wetenschapsduo Vonk & Stapel gevolgd. Volgens haar zegt dit alles over de stand van ons land. Dit zijn onze wetenschappers. Over het lekken van de sombere cijfers wilde ze het helemaal niet hebben.

    Ze heeft wel de neiging om aanstaande dinsdag een waxinelichthouder mee te nemen en die na het uitspreken van de Troonrede richting de regering te gooien. Daarvoor draait ze graag een paar jaar de bak in. ⤽Alex en ik noemen Madurodam altijd de eigenlijke hoofdstad van ons land⤝, sprak ze verbitterd, ⤽Den Haag is daar een voorstad van!⤝ Waarop ze zacht tegen me giechelde: ⤽Zal ik ons land kort voor u samenvatten meneer Youp? Onze premier rijdt privé in een Saab!⤝

  107. @ Ingrid

    2 seizoenen terug was er een kleine aanzet om de damesteams samen te laten gaan. Maar zelfs dat is niet gelukt.

    veelzeggend idd!
    ——————————

    De club drijft voor mijn gevoel op vrijwilligers die er al jaren “lopen”, en weinig of geen aanwas van jonge vrijwilligers.

    Dat 1e hoor je vaak en het is geweldig dat ze er zijn! Maar dat 2e lijkt op lange(re) termijn funest.

    Noemde niet voor niets Storica. Ben benieuwd naar het bestaansrecht (landelijke cijfers) van een club zonder jeugd, slechts bestaand uit enkele seniorenteams maar wél subsidieslurpend.

    – De commerciële aantrekkingskracht is ook nog een belangrijk punt. En het aantal leden en vrijwilligers.

    Vind een club als EDON, net iets anders met zijn dieptgewortelde historie en zijn unieke accomodatie. En een Ulu Spor vind ik ook (in 1e instantie net even een soort van “maatschappelijke behoefte”. Misschien zie ik het verkeerd en is al aangetoond dat het écht beter is dat er geen uitzonderingspositie zou moeten worden gecreeerd. Maar dan is het extra lastig dat nu nog terug te draaien.

    —————————-
    Het 1-jarige HSA/Falabella-avontuur van John en …Martin is ook erg interessant. Toen hadden we er gewoon nog een club bij!
    —————————–

    principieële tegenstanders

    Tja da’s het probleem: overdreven en uitgebuite emoties.

  108. Storica is inderdaad ook een voorbeeld van een vereniging die voor mijn gevoel al jaren dolende is. Hebben al jaren dezelfde voorziiter Jacob Janssen, die volgens mij de drijvende factor achter deze vereniging is. Edon, ja die hebben al jaaaaaaaaaren 1 team, en veel meer kan volgens mij ook niet met maar 1 veld en amper kleedkamers. Willen ze waarschijnlijk ook niet (is een veronderstelling van mij).

    En Hanze/HSA/Fallabella bestaat dat nog, of heten ze nu weer anders weet het eigenlijk niet.

  109. Edon, ja die hebben al jaaaaaaaaaren 1 team, en veel meer kan volgens mij ook niet met maar 1 veld en amper kleedkamers

    @Ingrid, EDON heeft 3 senioren teams en een dames team hoor.

  110. @Dick 15.44 uur Zo zie je maar weer hoe je voorkeur voor een ploeg je oordeel beïnvloedt. Hier thuis horden ik alleen maar roepen dat Vertongen nu toch echt wel eens een rode kaart had verdiend… Ook andere overtredingen van Ajax werden in de ogen van deze PSV-fan niet of te licht (waarschuwing) bestraft.
    Gelukkig heb ik er niet echt verstand van – voor mij tellen vooral de doelpunten – maar ik moet zeggen dat het agressieve spel vooral van amsterdamse zijde kwam. Jammer, want dat bederft het kijkplezier.

  111. Ok JanD, verkeerde veronderstelling dus van mij. Knap dus allemaal op 1 veld. Vind/vond het altijd een leuke vereniging, ben er in het verleden regelmatig geweest. Laatste jaren eigenlijk niet meer.

  112. Bericht door Koko Hattem, op 18 september 2011 om 12:31
    bij PSV scoort Dries Mertens
    Bij Ajax De Jong en Boerrigter

    Tja assie, koko heeft er een hobby bij

    Je kunt beter een andere hobby zoeken. 🙂

  113. @Assendörper, dat was vast in dezelfde tijd dat ik wel eens kwam kijken.
    Sorry admin, heb de boel weer aardig opgerekt:(. Haal het bericht maar weg.

  114. Weet niet wanneer jij daar voetbalde, maar dat ik er wel eens geweest ben, is toch zeker 20 jaar geleden.

    moet je die schaarbeweging

    Is dat bij die ene x gebleven:D

  115. JanD, wie heeft de pot gewonnen? Ik weet wel dat ik 2-2 met een ruststand van 1-1 heb voorspeld maar volgens mij waren er nog meer die deze vooruitziende blik hadden. Gambel ook?

  116. Stond vanmiddag even bij Dieze West – Heerde te kijken (6-3) en toen kwam de gedachte in me op dat het toch wel jammer is dat er een Uluspor is/moet zijn. Dat is een leuke ploeg met soms wat te opgewonden spelers en ik snap ook best de behoefte, maar toch lijkt het me voor de integratie beter om geen voetbalploeg voor slechts een bevolkingsgroep te hebben. Voetbal verbroedert ook.

  117. Nee Ingrid, die schaar liet ik elke week zien. Vraag maar aan Joppeh. Toen ik daar kwam voetballen kwam Joppeh ook beter tot zijn recht. We voelden elkaar goed aan.;)

  118. @Dame, ben het helemaal met je eens. En dat het bij Dieze West een stel heethoofden zijn. Is algemeen bekend. Ze mochten om die reden vorige week niet voetballen.

  119. @Assendörper, kwam er niet wekelijks. Dus ismij niet opgevallen. We waren de hele zondag vaak al onderweg voor/met de voetbal. Dus zaterdags voetbal kijken was bij hoge uitzondering.

  120. Ingrid, ik begreep vandaag ook dat er nog enkele schorsingen te verwerken waren. Ze speelden vanmiddag behoorlijk fair en waren echt de sterkere ploeg. Zitten een paar heel goede spelers bij.

  121. Nou Joppeh, haal eens wat fot’s uit die oude doos. Ik hoop wel dat we jou en Assie nog herkennen en dan vooral die schaarbeweging.

    @Dame, heb ze dit seizoen nog niet zien spelen. Mijn ervaring met deze ploeg is wanneer enkele van de spelers die ik ken niet zo heet gebakerd waren (en ook de toeschouwers soms) dat ze veel verder kwamen.

  122. Dame, je bent wel erg nieuwsgierig naar die schaarbeweging van mij. Was vorige week maar gekomen want toen heb ik de schaar nog één keer laten zien. 🙂

  123. Krijg het hier Spaans benauwd van al die vrouwen hier. Volgens mij hebben ze allemaal een veel te grote broek aan. Joppeh, help me eens even.>:(

  124. Dieze-West….en doelgroepensport……Je had vrogger De Hanerick (waar in het dagelijks leven ook vanalles gebeurde: die spreiding van de waaaaangs is een uitstekend idee geweest) werd De Hanze en waar is die speciale groep nu? 😮

  125. Die deur van onze schaftkeet is moeilijk in te trappen JanD. We zien volgende week wel wat het ons heeft opgeleverd. Het zal me ook niet verbazen als Gambele hedennacht nog met de uitslagen komt.

  126. Aanvulling op 22:48 & 22:57

    Vervolg op 22:53 & 22:58

    Zijn Nederlanders dan toch wezenlijk anders als bijvoorbeeld Fransen en Yanks 😮

    Vermogenden Nederland zien niets in ‘rijkentaks’

    Diverse rijke prominenten in het buitenland willen meer belasting betalen om de crisis door te komen… Nederlanders volgen voorbeeld niet
    Het begon met de Amerikaanse superbelegger Warren Buffett. Hij riep de politiek op het inkomen van miljardairs zoals hij zwaarder te belasten. Nu er door de crisis flink moet worden bezuinigd, kunnen de rijken best een extra duit in de zak doen, aldus Buffett. Een reeks prominenten, waaronder de Franse L’Oréal erfgename Liliane Bettencourt, volgden het voorbeeld van Buffett. In Nederland blijft het opmerkelijk stil. Dat schrijft de papieren versie van De Volkskrant.

    Joop van den Ende vindt het logisch dat Nederlandse rijken niet extra mee betalen:

    “Er is nogal een verschil. In de VS is de belasting voor de superrijken 26 procent, in Nederland twee keer zoveel. Zo bezien zijn pleidooien als die van Warren Buffett daar niet meer dan normaal, en dragen de Nederlandse rijken al genoeg bij aan de schatkist.”

    Ad Scheepbouwer, oud-KPN-topman, is het hier deels mee eens. Hij verklaart in De Volkskrant dat de belasting op inkomen in Nederland met 52 procent hoog te noemen is, “zeker als je bedenkt dat dit tarief ook geldt voor de middeninkomens”. Desalniettemin vindt hij dat de superrijken relatief iets meer betaald kan worden. Als het maar in proportie blijft.

    In Frankrijk is een soort ‘solidariteitsheffing’ ingevoerd, na de oproep van Bettencourt. De superrijken betalen nu 3 procent meer belasting. Zo’n tijdelijke heffing zou volgens Arjo van Eijsden, Ernst& Young-adviseur, best op begrip kunnen rekenen.

    ——————————————————————–
    Vraag de familie De Mol en Brennickmeyer ook eens. En het zeer uitgebreide Koningshuis natuurlijk, waarom betalen hun niet IETS mee?

  127. Bericht door ingrid, op 18 september 2011 om 20:14

    @Dame, ben het helemaal met je eens. En dat het bij Dieze West een stel heethoofden zijn. Is algemeen bekend. Ze mochten om die reden vorige week niet voetballen.

    Niet alles over 1 kam scheren;)

  128. @Dick ik wilde reageren in de berkum-veendam topic maar als ik er op klik kom ik bij een artikel van 6 oktober 2006 dus miss later kan ik lezen wat je geschreven hebt.

    Me broertje heeft er nu 1 seizoen dieze west opzitten maar nog geen enkele x echt trammelant gehad….

  129. Heel goed mogelijk, heb hier Dieze West aan trammelant gelinkt. Wel aan een doelgroep zoals Ulu Spor ook een doelgroep is. Denk dat, gezien de historie en misschien wel toezeggingen van de gemeente?, een fusie met 1 van die 2 clubs lastig zal zijn. Puur vwb de “eventuele inkrimpingsdiscussie”.

  130. opes “Heb hier NOOIT Dieze West aan trammelant gelinkt” foutje, met héél andere betekenis >:(>:(>:( En te snel gepost ivm trek en zin in een lunchwandeling: eetze!

  131. Nee niet jij Dick, Ingrid had het over…

    En dat het bij Dieze West een stel heethoofden zijn. Is algemeen bekend. Ze mochten om die reden vorige week niet voetballen.

    😉

  132. Ow sorry, mijn mening is mede gevormd door een expert aldaar (spreek ik weleens op verjaardagen) maar er is zeker vrogger natuurlijk wel e.e.a. gebeurd bij hun en hun voorlopers. Volgens mij is het de laatste jaren aardig rustig?

  133. Wat was dat akkefietje eigenlijk dan van vorige week?

    Inkrinmpingsdiscussie wordt nixxx hier geloof ik. Dan zal ik mijn inzet maar vast neerploffen. “Misschien is Storica wel de enige die er voor in aanmerking komt en ongelooflijk dat ZAC & de Boys niet lukt: 2 voorzitters en Gaston Sporre 2 uur in een hokkie zetten om een oplossing te zoeken? Misschien kan SV Zwolle verregaand samenwerken met Be Quick?

  134. Mooi moment: Victoria Koblenko (gast) zat op te scheppen dat ze net als die snol uit een filmpje ook eens een huwelijk kapot had gemaakt. Zegt Johan terecht: wanneer? Ik zeg er verder nixxx over zegt VK zegt Johan iets van: vreemd, wel opscheppen over dat feit en verder nixxx willen zeggen. Ja maar, zegt ze, ik wil niemand beschadigen. Ja, zegt Johan ⤽maar je hoeft ook geen namen te noemen⤝ ????..tijdje stil: volgend onderwerp.

  135. Volgens mij is het de laatste jaren aardig rustig?

    NIet dus, maar daar zijn niet alle teams bijbetrokken terwijl wel alle team geschorst waren.

    Wat was dat akkefietje eigenlijk dan van vorige week?

    Geen idee, het was niet met het 11tal waar me broertje inzit. Maar nav dat akkefietje was dus de hele club geschorst vorig weekend en kwam de knvb praten ofzo.

  136. Dicccccccck, je snapt Doecccccccs toch wel of begrijp je dr echt nixxxxxxxxxxxxxxxxs van? Heb ik je nu n beetje op weg geholpen? Grrrrrrrraag gedaan hoorrrrrrrrrrrr! 😉

  137. Dank, Ingrid…
    Arme Rosalie… de hele vakantie was ze fantastisch. De heenreis helemaal wakker gebleven en geen enkel piepje. Alle dagen, op een paar kleine ondeugendheidjes na, voorbeeldig gedragen. De terugweg tot 20 minuten voor thuiskomst ook alles perfect. Toen was ze ZO moe, dat ze hysterisch in huilen uitbarstte en pas weer ophield, toen ik haar, weer thuis, beneden op de bank, vanuit de door MarKel binnen gesleurde tassen, de pyjama aantrok en een verhaaltje begon voor te lezen. Een droog crackertje en een glaasje water verder en daarna het bedritueel begonnen. Oftewel… om 19.45 uur stapten we het huis binnen, om 20.05 uur lag Rosalie in haar eigen bedje…
    Ben benieuwd hoe het morgen gaat. Overmorgen in ieder geval wenochtend nr 3 op school…

    Ow… tot slot: Een uitspraak van haar die ik graag met jullie wil delen…
    Tijdens het ontbijt in het hotel liep er een mevrouw in een burka langs. Rosalie roept geschokt: “Pappa!!! Ik zie een spook!”

    Weltrusten voor nu en waarschijnlijk tot morgen.
    :-*

  138. Zag en hoorde van ’t weekend een

    mevrouw in een burka

    Overduidelijk (tongval) een in NL geboren dame. Ze werkte ook, wat ik wel tof vond van die kledingzaakeigenaar. Trek je bovendien publiek en aandacht mee 😀

  139. Voor de duidelijkheid, was op tv en niet in Zwollywood. Denk dat het aantal boerka’s in NL niet veel groter zal zijn dan 100. Lijkt me overigens wel gaaf om de sfeer in wc’s een beetje op te poken door in burka te verschijnen 8)

  140. Een vrouw in burka die werkt bij een telefooncentrale, geen probleem. Als ze werkt bij een administratie ook geen enkel probleem. En natuurlijk behoort het helemaal niet uit te maken wat iemand aan heeft…. Maar bij een kledingzaak? Ik denk niet dat ik daar snel kleding zou kopen, heel eerlijk…

  141. Kan zijn, ik zie niet zo gauw problemen en zie zeker nixxx in iets verbieden. Ongelooflijk dat

    volkspartijvoorVRIJHEIDendemocratie en
    partijdvoordeVRIJHEID

    juist willen verbieden.
    ———————–
    Zou zeker geen winkel mijden om die reden.

  142. haha, je doet het niet vaker he drama.. dat zijn allemaal automatisch gegenereerde websites. Volgens mij is er namelijk helemaal geen live uitzending vanuit leeuwarden.

  143. idd Tim, kdoe dit niet zo vaak. Maar bij de laatste uitwedstrijd in Leeuwarden was er wel een stream te zien; (via TV-Friesland?), met een beeldsnelheid uit de tijd van Pacman.. (maar dat laatste zal vast weer aan mijn computer en de verbinding liggen…)

  144. voorspelling :
    ajax – fc twente
    donquichotte 1 – 1
    Tim 1 – 1
    JanD 2-2

    voorspelling :
    Eindhoven – Fc Zwolle
    donquichotte 1 – 2
    Tim 0 -2
    JanD 1-1

  145. voorspelling :
    ajax – fc twente
    donquichotte 1 – 1
    Tim 1 – 1
    JanD 2-2
    kire 1-2

    voorspelling :
    Eindhoven – Fc Zwolle
    donquichotte 1 – 2
    Tim 0 -2
    JanD 1-1
    kire 0-1

  146. voorspelling :
    ajax – fc twente
    donquichotte 1 – 1
    Tim 1 – 1
    JanD 2-2
    kire 1-2
    dick 2-1

    voorspelling :
    Eindhoven – Fc Zwolle
    donquichotte 1 – 2
    Tim 0 -2
    JanD 1-1
    kire 0-1
    dick 1-3

  147. Pfffff…. Vanavond gezellig met zn 3-tjes aan tafel aan het knutselen geslagen om de traktaties voor komende vrijdag af te krijgen. Dan is het Rosalie’s laatste dag op de kdv.
    We hebben bekertjes met een vingerpoppetje, een schrijfboekje, een rolletje met chemische smerige snoepjes, een minizakje winegumbeertjes, een doosje dummy’s en een zakje Smoeltjes. Daar bovenop een van papier gerolde puntzak, met daarop getekend een muizensnuitje, dit vastgeplakt aan het bekertje. Gegarandeerd stuiterende kindjes…
    Ervaring met Rosalie leert, dat de kids die muis ws óók geweldig zullen vinden.

    Voor de baby’s een kinderNijntje-koekje (voor vanaf 6mnd) en een badeendje, mooi ingepakt door MarKel.

    Het krat waar we alles in zullen doen, ga ik nog versieren met opgeblazen latex handschoenen, met teksten er op als: “Bedankt voor het spelen”, “Ik ga naar school”, enz enz.
    Uiteraard was Rosalie zo druk bezig met mij helpen, dat ze daar wel steeds mijn hulp bij vroeg ;-)… Dus beneden ligt er nog een behoorlijke berg met werk op me te wachten…
    Maar… dan hebben we ook wat!!

  148. Leuk Eva, dat samen knutselen hebben we hier thuis gehad. Maar wie weet nu de jongste begonnen is aan de opleiding voor onderwijs assistent, komt het misschien weer een beetje terug.:D

  149. voorspelling :
    ajax – fc twente
    donquichotte 1 – 1
    Tim 1 – 1
    JanD 2-2
    kire 1-2
    dick 2-1
    ingrid 0-0

    voorspelling :
    Eindhoven – Fc Zwolle
    donquichotte 1 – 2
    Tim 0 -2
    JanD 1-1
    kire 0-1
    dick 1-3
    ingrid 2-3

  150. voorspelling :
    ajax – fc twente
    donquichotte 1 – 1
    Tim 1 – 1
    JanD 2-2
    kire 1-2
    dick 2-1
    ingrid 0-0
    Wichert 2-0

    voorspelling :
    Eindhoven – Fc Zwolle
    donquichotte 1 – 2
    Tim 0 -2
    JanD 1-1
    kire 0-1
    dick 1-3
    ingrid 2-3
    Wichert 1-4

  151. Och, Ingrid…
    Ik heb 1 jaar de PABO gedaan…
    Nou is dat misschien niet helemaal hetzelfde, maar wel vrijwel…
    Bereid je maar vast voor op de meest vreselijke opdrachten (tenminste, dat vond ik dan… maar ja, ik ben dan ook gillend met de opleiding gestopt…).
    Ieder seizoen weer een boomblad- of takkenverzameling van 30 verschillende bomen. Een vouwmap, poppen maken van stof, van klei, van wol, enz enz enz…
    Ieder creatief vezel in mn lijf moest vanuit mn tenen worden opgeroepen!! Het was in dat jaar dat ik leerde netwerken met collega-studenten om “samen” aan sommige projecten te werken…

    Waar ik de opleiding wel bijzonder dankbaar voor ben is het hoofdrekenen. Dankzij die lessen ben ik een KEI geworden in hoofdrekenen. Het geheim is, dat je de som naar je eigen hand moet zetten, vertalen naar een som die je wel snel kan maken. Zo is bijvoorbeeld 27×4= 25×4= 100, + 2×4=8, = 108. Of 20×4=80 + 7×4=28, 80+28=108.
    Aan die methode heb ik nog iedere dag heel veel profijt!

  152. @Eva, we zullen wel zien wat er gaat komen. En wat hij er van vind.
    Zal hem vertellen dat ie zijn op zijn vorige school gemaakte herbarium goed moet bewaren:D

  153. G’nmorgen Doecs. 1 van de weinige dingen die ik wel goed kan is hoofdrekenen. Van de 3 kids moeten er 2 een rekemachine van 99,95 euri voor school. (Trots dat ik dat bij minstens 1 terug zie, het zit bij mij in de genen). Nogal van god los vind ik, zouden ze niet ver genoeg komen met de rekentools op de pc’s of zouden ze gewoon te weinig pc’s hebben? Nou ja, dankzij de VVD (logisch dat SGP het probeert) krijgen we ook weer minder Kindgebondenbudget >:( Maar wat zal die fatsige hansworst van het Christenda dat jeuken: zal zelf toch geen kids krijgen.

  154. Goedemorgen allen!

    Er zijn er heeeeel veel die niet weten dat een computer nog altijd een “rekenmachine” is.
    Maar ook op een GSM kun je prima met een calculator (al op mijn Nokia 3310 ging dat!) uit de voeten.

    Windows heeft een fantastische rekenmachine aan boord (windows toets + R –> “calc” intypen en op enter rossen. Deze is ook in “Wetenschappelijke” modus te zetten.
    En vergeet natuurlijk Excel niet!

    Hoofdrekenen kan nog wel handig zijn om te kunnen, maar de middelen die je kunnen helpen zijn foutloos. 1+1 Zal altijd 2 zijn….op welk apparaat je het ook uitvoert.
    Nee, liever leren ze kinderen fatsoenlijk spellen! Ook daar zijn hulpmiddelen voor, maar een computer zal er zeer veel moeite mee hebben om “bepaalt” als fout te zien. Dat woord kan namelijk prima met een “t” geschreven worden….echter, dat is slechts zelden de manier waarop het gebruikt wordt. (Eigenlijk is het woord “verkeert” nog een beter voorbeeld.)

  155. Tuut tuut tuut, in de achteruut:o

    Ruud Lubbers heeft gistermiddag met zijn auto een Haags advocatenkantoor geramd. De auto en het gebouw liepen schade op, maar de oud-premier kwam met de schrik vrij. Hij bleek niet te hebben gedronken, schrijft De Telegraaf vanochtend.

  156. Ruud Lubbers heeft gistermiddag met zijn auto een Haags advocatenkantoor geramd.

    😮 Vrees dat die Hofstadseadvocaat, die daar zitting had, een maat was van Geer’t steun en toeverlaat MoskoMosko….en omdat Tuuttuuttuut zoveel spijt heeft dat ie geformeerd heeft wat ie niet wou, daardoor zelfs ruzie met Bea kreeg…..wil ie alles vernietigen wat met Geert te maken kreeg. Hij scheen overigens op het gebouw te zijn geklapt toen ie net wéér een bijrijdster ongewenst aan de kont zat >:(

  157. Anouk’s muziek rules Plant (nobody fucks with ladies like Anouk:P;))

    Maar ook naar Ilse kan ik heerlijk luisteren! Maar ik houd nou eenmaal meer van vrouwen met kloten:D;D

  158. @Plantje, ben het helemaal met je eens v.w.b Anouk wat een sch***tw**F. En vind Ils ook veel beter zingen. Komt ze niet in de buurt. Maar smaken verschillen.

  159. Weet je wat het mooiste is, het is appels met peren vergelijken wat jullie doen. Ilse is echt een country zangeres en Anouk is meer rock, vind ik.

  160. Graag wil ik even vooropstellen, dat ik niemand van mijn WLZ vriendjes en vriendinnetjes persoonlijk wil aanvallen! Wat mij betreft gewoon een interessante discussie dit. 😀

    Bericht door dick, op 21 september 2011 om 12:21
    Heerlijke stem Plantman, kun je lekker bij uit je plaat gaan, wat zit je dwars?

    Mij zit in principe niet zoveel dwars. Anouk heeft inderdaad een heerlijke stem. Anouk heeft schitterende nummers!
    Maaaaar…. Anouk is een ontzettend arrogant wijf! We hebben in Nederland veeeeele zangeressen die niet zo arrogant zijn en minstens zo goed zingen. Daarom begrijp ik niet, dat zij nog steeds op een voetstuk geplaatst wordt. Ik had verwacht dat ze het zo onderhand wel een keer officieel verkl**t had. Vooral toen ze Ilse Delange een copy cat noemde. Dat slaat kant noch wal!
    En dan nog hoe ze over sinterklaas praat. “Racistisch nepfeest” of zoiets noemde ze het. Komt er in ieder geval op neer, dat haar kindjes de lol voor de overige kindjes in de klas gaan verpesten. Omdat madam Anouk het geen geschikt feest vindt.

    Bericht door Natascha, op 21 september 2011 om 12:36
    Anouk’s muziek rules Plant

    Eens…over haar muziek geen klagen!

    Bericht door Natascha, op 21 september 2011 om 12:40
    Trouwens Dick ik weet wel wat m dwars zit, Anouk vind Ilse niet zo leuk en geeft dat behoorlijk openlijk toe haha…

    Dat kan toch?!

    Nou ja goed…ik vind dat eigenlijk niet kunnen. Dat is die typische randstad-mentaliteit. Je mag best mensen minder aardig vinden, maar moet je dan maar altijd de publiciteit opzoeken om alles en iedereen te laten weten dat je iemand minder aardig vindt? Vooral als je zo’n publieke persoon bent.

    Bericht door Natascha, op 21 september 2011 om 13:18
    Weet je wat het mooiste is, het is appels met peren vergelijken wat jullie doen. Ilse is echt een country zangeres en Anouk is meer rock, vind ik.

    Bericht door doeksen, op 21 september 2011 om 13:28
    ilse is voor de line-dancers onder ons nl jan d en assie,die vinden dat mooi

    Niet helemaal mee eens. In de eerste plaats is Anouk de eerste die zichzelf vergelijkt met Ilse, door Ilse een copy cat te noemen.
    Daarnaast heeft Ilse ook behoorlijk “rockende” nummers!

  161. Bericht door Natascha, op 21 september 2011 om 12:36
    Anouk’s muziek rules Plant

    Eens…over haar muziek geen klagen!

    En dat is waar het om gaat met zangeressen, om de muziek, verder kennen al die wijven uhm sorry mevrouwen me gestolen worden;)

    Het rockende bij Ilse mist de rauwe stem, enfin geen van 2 heeft bij mij doen veroorzaken wat Adele veroorzaakte:D

  162. Bericht door Plantje, op 21 september 2011 om 14:03
    Graag wil ik even vooropstellen, dat ik niemand van mijn WLZ vriendjes en vriendinnetjes persoonlijk wil aanvallen!

    Dat weten we toch joh;)

    Trouwens, de 90’s request op 3fm is echt heeeeeeerlijk!

  163. Maaaaar…. Anouk is een ontzettend arrogant wijf! We hebben in Nederland veeeeele zangeressen die niet zo arrogant zijn en minstens zo goed zingen. Daarom begrijp ik niet, dat zij nog steeds op een voetstuk geplaatst wordt. Ik had verwacht dat ze het zo onderhand wel een keer officieel verkl**t had. Vooral toen ze Ilse Delange een copy cat noemde. Dat slaat kant noch wal!
    En dan nog hoe ze over sinterklaas praat. “Racistisch nepfeest” of zoiets noemde ze het. Komt er in ieder geval op neer, dat haar kindjes de lol voor de overige kindjes in de klas gaan verpesten. Omdat madam Anouk het geen geschikt feest vindt.

    Vind haar muziek minder goed/mooi en ik vind het een ontzettend arrogant w**f, die het ontzettend met zichzelf heeft getroffen.
    Dat mag, maar dan mag een ander daar ook zo over denken, maar dat vind ze niet zo leuk.

  164. Hahaha [Bericht door doeksen, op 21 september 2011 om 13:28
    ilse is voor de line-dancers onder ons nl jan d en assie,die vinden dat mooi
    /quote]

    met waterpistool natuurlijk 😉

  165. @ Plant, tevreden met je antwoord

    Mij zit in principe niet zoveel dwars. Anouk heeft inderdaad een heerlijke stem. Anouk heeft schitterende nummers!
    Maaaaar…. Anouk is een ontzettend arrogant wijf! We hebben in Nederland veeeeele zangeressen die niet zo arrogant zijn en minstens zo goed zingen. Daarom begrijp ik niet, dat zij nog steeds op een voetstuk geplaatst wordt. Ik had verwacht dat ze het zo onderhand wel een keer officieel verkl**t had. Vooral toen ze Ilse Delange een copy cat noemde. Dat slaat kant noch wal!
    En dan nog hoe ze over sinterklaas praat. “Racistisch nepfeest” of zoiets noemde ze het. Komt er in ieder geval op neer, dat haar kindjes de lol voor de overige kindjes in de klas gaan verpesten. Omdat madam Anouk het geen geschikt feest vindt.

    Dus de 1zijdige catfight (gewoon uitdagen en alle aandacht is meegenomen) met Ilse zit je absoluut niet lekker.

    Wat ze van sinterklaas vindt zal me jeuken. Die Zwarte pieten uit Spanje blijven altijd lastig uitleggen. Maar wil ook ABSOLUUT niet weten wat heel door de TROS geannexeerd-palingcity overal van vindt………..BESPAAR ME!

    Voor Anouk (artiest) is aandacht natuurlijk uberinteressant!

  166. Dus de 1zijdige catfight (gewoon uitdagen en alle aandacht is meegenomen) met Ilse zit je absoluut niet lekker.

    Ik vind niet dat je dat kunt maken. Dat heeft Ilse nergens aan verdiend! Ilse was toen zo netjes er niet op te reageren. Die meid heeft klasse!

    Wat ze van sinterklaas vindt zal me jeuken.

    Ze doet in sinterklaastijd op de radio uitspraken over sinterklaas die ik niet vind kunnen. Bovendien geeft ze duidelijk aan wat ze aan haar kinderen gaat “meegeeft” over sinterklaas als ze naar school gaan. Ik zou het jammer vinden als iemand anders (hun kinderen) dat feest voor mijn kind zouden verpesten!

    Die Zwarte pieten uit Spanje blijven altijd lastig uitleggen

    Helemaal niet! Zwarte pieten zijn zwart, omdat ze door de schoorsteen kruipen om kadootjes te brengen. Dus gaarne ook geen paarse, blauwe en gele pieten, want dát krijg ik dan weer niet uitgelegd!

    Maar wil ook ABSOLUUT niet weten wat heel door de TROS geannexeerd-palingcity overal van vindt

    Er is een verschil tussen “willen weten wat iemand vindt van zaken” en “op Twitter iemand aanvallen”.
    Jan Smit interesseert mij ook niet, dus kijk ik niet naar zijn real life soap. Zo simpel is dat. Maar Jan Smit roept ook niet in de media dat ie een hekel heeft aan de één of de ander.

    Ander voorbeeld: de manier waarop Anouk omgaat met prijzen en nominaties die ze krijgt. Zo ontzettend laks!

    Dan kom ik terug bij waar ik over begon: muziek=top, maar als persoon…. ik snap niet dat ze haar niet al lang links hebben laten liggen!

  167. Plant 1zijdigecatfight gaat mij eerlijk gezegd ook wat ver hoor.

    Sinterklaas…blijf ik bij. Kinder laten zich dat feest echt niet vergallen en dat gebeurt ook niet door zo’n mogelijke discussie op de achtergrond. Schoorsteen? Wat is dat? Moeten ze daar door???
    zwarte pieten blijft lastig uitleggen vind ik maar het feest heeft er nog nooit onder geleden. Ach ja, de alternatieven…….

    Lekkere (al dan niet….bok) avond menschen!

  168. Bericht door doeksen, op 21 september 2011 om 13:28
    ilse is voor de line-dancers onder ons nl jan d en assie,die vinden dat mooi

    @Doeksen, nu we het er toch over hebben: heb jij mijn cowboy hoed nog die je van mij hebt geleend?:o

  169. klopt jan d,heb alleen een slechte mededeling voor je………..je pauwe is helaas gebroken
    ga morgen even naar een kinderboerderij om een nieuwe uit z’n kont te trekken

  170. Zo. Donderdagnacht de stad in, om om 00:00 19 jaar oud te mogen worden. En dan leven we verder naar de volgende milestone: theorie-examen. 5 oktober.

  171. Ja wel wat Ingrid… Schijnbaar heeft ze toch wat te lang in voorkeurshouding gelegen waardoor ze een beetje een plat achterhoofd heeft. Daar gaan ze met een baby fysiotherapeut naar kijken.
    Verder heeft ze prikjes gehad. Daardoor was ze een paar uur ontzeeeeettend zielig!
    Maar slapen doet ze de afgelopen dagen eigenlijk ERG goed! We zijn daar zeer tevreden over en ze is ook weer helemaal lief. Ze begint steeds meer te lachen enz!

    Minder was de afspraak die we maandag in Nijmegen hadden voor Melanie. Eigenlijk zou Melanie na de zwangerschap een kunst heup krijgen aangezien ze (ja, dat is op 25 jarige leeftijd of zo al begonnen!( een zwaar versleten heup heeft. Maar nu stelde de dokter toch voor om zo lang mogelijk met pijnstillers te rekken 🙁 Dus we gaan toch binnenkort maar weer terug naar de huisarts. En dan maar eens zien hoe het verder gaat!

  172. Net Some one loves U honey Sex on the beach (mini vorm) bij Giel. Maar daarvoor: Een klein half uur (onderbroken door Thomas van ’t Hek op radio 1 over oa Berkum—-dat Zwolle genoemd moest worden hahaha)…………VERONICA: allemaal gave muziek oa BLOF en Sunday bloody sunday :D:D:D

  173. Plantje, rekken met pijnstillers is toch geen optie man, daar gaat je hele maag van naar de klote, waar ze dan weer een ander pilletje voor geven en zo kom je in de dagelijks 10 pillen molen terecht!

  174. @Plantje, mooi dat Sanne het “beter”begint te doen.
    Heftig van Melanie, is nog al wat zo jong nog. En dat van die pijnstillers snap ik op zich wel. Het schijnt dat je niet zo vaak een kunstgewricht (waar dan ook in het lichaam) kunt plaatsen. Maar pijn is ook vreselijk. Moeilijk dus.

  175. Gister alleen P&W en in mindere mate Matthijs gezien. Matthijs toch uitgekeken terwijl ik om 20.00 ergens wou zijn:

    PFFfffffff DE DIJK 😀

    Vond de verfilming van Eineken ook erg interessant. Voor ’t eerst sinds héél lang uitgekeken. En wat waren ze ALLEMAAL op dreef bij P&W :-*
    —–
    Vanavond:….tatatata…..20:30 Ned 1…..deel 4 van OVERSPEL met de dichter des vaderlands en KEES PRINS ((gewoon 2 uur minstens gesproken in het Zwolsche Hopmanhuis, waarna ik (om het te vieren) een paar skuimers in De Tagrijn heb gedronken))

  176. Klopt Plant 9:00 maar Tom van ’t Hek had het voortdurend over Berkum en die andere snuiter verbeterde hem met ZWOLLE (kwam ook opzettelijk verbeterend over hahaha).

  177. Bericht door Natascha, op 22 september 2011 om 09:12
    Plantje, rekken met pijnstillers is toch geen optie man, daar gaat je hele maag van naar de klote, waar ze dan weer een ander pilletje voor geven en zo kom je in de dagelijks 10 pillen molen terecht!

    Da’s dus ook mijn idee! Melanie wilde al met oma gaan onderhandelen over haar pillenverdeeldoosje 😉

    Bovendien…stel dat we ooit een tweede kindje willen (zou zomaar kunnen!) dan moet ze stoppen met pijnstillers…in wat voor hel komt ze dan terecht?

    Bericht door ingrid, op 22 september 2011 om 09:16
    Heftig van Melanie, is nog al wat zo jong nog. En dat van die pijnstillers snap ik op zich wel. Het schijnt dat je niet zo vaak een kunstgewricht (waar dan ook in het lichaam) kunt plaatsen. Maar pijn is ook vreselijk. Moeilijk dus.

    Ik snap op zich ook wel waar het vandaan komt. Maar het maakt het niet altijd gemakkelijker. Kennis van mijn ouders krijgt nu zijn tweede of derde kunstheup….(aan dezelfde kant) dus het kan wel.
    Redenering van de arts was: “Een heup bij een jongere (zeg onder de 40 jaar) gaat in 50% van de gevallen minder dan 15 jaar mee. Een kunstheup bij iemand van 70 gaat in 90% langer dan 15 jaar mee.”
    Dus ik gaf al direct aan:”Dat heeft toch ook met activiteit te maken?” Ja, dat was wel zo…

    Melanie d’r belangrijkste punt is: als ze nu gaat solliciteren….wellicht een baan krijgt en over een paar maanden of over een jaar wellicht alsnog geopereerd moet worden is ze weer een aantal maanden uit de running en loopt ze het risico haar baan dan weer kwijt te raken. Ik begrijp dat heel erg goed! Dus Melanie wil het eigenlijk vóórdat ze weer gaat solliciteren op orde hebben. Maar dat vond de arts een slecht plan. Dat was een slechte reden om nu te opereren. Ze kon beter gaan zoeken naar een baan waarbij ze veel kon zitten.

    We waren in ieder geval erg teleurgesteld! Als het echt niet meer gaat wil hij wel opereren, maar hij raadt het nu af. En alternatieven zijn er (volgens hem) niet.
    Wij hadden er ons zo op ingesteld dat ze geopereerd zou worden (hadden we van de huisarts ook min of meer begrepen) en waren al zo’n beetje plannen aan het maken voor de toekomst!

    Het was overigens ook geen fijne vent. Bij de eerste afspraak had hij ons beide al drie keer een hand gegeven terwijl wij nog vol vragen zaten! En nu begon hij daar ook weer mee.

  178. @Plantje, snap het helemaal. Het was dus een arts die helemaal in zijn eigen verhaal zat. En op geen enkele manier open stond voor jullie argumenten. Lijkt mij dus sowieso reden om een andere arts te zoeken.
    Is Nijmegen het enige ziekenhuis waar te terecht kunt met orthopedische vragen. Het kan toch niet zo zijn omdat je jong bent je maar pijn moet lijden. Of je vol moet stoppen met medicatie, met alle gevolgen van dien. Zou het hier inderdaad niet bij laten. Vind jullie argumenten zeker steekhoudend.

  179. En wat als Melanie van al die pijnstillers zo duf als een konijn wordt? Dan wil je toch ook niet weten wat er allemaal kan gebeuren met haar of met t kleintje…

  180. Nijmegen is zeker niet het enige ziekenhuis, maar ze zijn daar wel ERG goed op dit gebied! Ik vertrouw er ook op, dat deze arts echt wel vakkundig is, maar ik heb een beetje het idee dat hij de boel onderschat. Melanie geeft niet zo snel toe aan een beetje pijn 😉

    En inderdaad….als ze van pijnstillers zo duf als een konijn wordt is ook niets. Dan heeft ze toch ook geen leven?!?

    En dat terwijl (dat horen we van iedereen) een heupprotese zorgt, dat ze weer alles kan wat ze voorheen ook kon!
    Bovendien gaan we eens in België kijken. Daar zijn ze schijnbaar wat verder met het inspuiten van kraakbeen.

  181. Plantje, ik ga niet zeggen dat je het niet doet, maar vergeet door de problemen niet Sanne te verwennen. Geniet ook van haar, ookal zijn er verrotte dingen thuis. Succes met werken, ik las dat je er eindelijk weer eens een beetje bij tijds was? 🙂

  182. Plantje kijk dan ook eens naar Osnabr?ck,daar zit een kliniek.Mijn zoon is daar ook geweest.Hele goede nazorg etc.Twee uur rijden vanaf Zwolle.In Nederland moest hij vier maanden wachten met vreselijke pijn.Hier was hij snel aan de beurt .Wij kregen die raad van een neuroloog uit het Overvecht ziekenhijs in Utrecht

  183. Bedankt voor alle warme wensen. Ik zal het Melanie doorgeven.

    Bedankt voor de tip Wichert. In principe kunnen we binnen 2 maanden een operatie in Nijmegen krijgen als we dat willen. Maar Melanie heeft toch een minder prettig gevoel bij deze arts. Maar het kan altijd nog zijn, dat we wel kiezen voor Nijmegen hoor. (Eerst maar even met de huisarts overleggen.) En tips zijn altijd mooi meegenomen!

    Met Sanne knuffelen vergeet ik uiteraard niet. Het meiske heeft gisteren voor het eerst “contact” met Garfield gehad. Ze keken elkaar echt aan. Sanne begint nu ook echt om zich heen te kijken. Wat een schatje!

  184. Wel gelezen, nog niet gewenst geloof ik: goedgoan plantman en plantvrouw en wijsheid bij de juiste keuzes. Waarbij aangetekend dat ik veel vertrouwen heb in de verantwoordelijken in Nederlandse ziekenhuizen.

  185. Bericht door dick, op 22 september 2011 om 12:05
    Wel gelezen, nog niet gewenst geloof ik: goedgoan plantman en plantvrouw en wijsheid bij de juiste keuzes. Waarbij aangetekend dat ik veel vertrouwen heb in de verantwoordelijken in Nederlandse ziekenhuizen

    Thanks!

  186. Henk? Toch Gerard! Van Twitter!

    henkwestbroekhenk westbroek

    Gerard Ekdom is het levende bewijs dat je een toppresentator kunt zijn zonder ook maar 1 moment jezelf te wezen

  187. Bericht door Eva2, op 22 september 2011 om 16:44
    Plantje, wat heftig…

    Wat bedoel je? Van Melanie? Wij zijn er ondertussen een beetje aan gewend, maar het is inderdaad geen kattepis!

  188. @ Natas: Idd “Stuntman Geer E.”. Binnenkort bij Hans Stroeve!

    Goed hoor! Maar je kon het horen en merken aan de tekst (op het eind). Heb niet alle 2 uur gehoord. Helemaal toen hij “Henk’s” eigen hit ging draaien. Wel mooi :D:D:D Jammer trouwens dat ie nu OOK zo nodig op tv moet 🙁

  189. Ik werd vanmiddag, tegen 17.00 omgeleid over de spoorbrug. Blijkbaar was er iets gebeurd in de van Karnebeek tunnel. Is het iemand bekend wat zich daar heeft voor gedaan?

  190. Bericht door Plantje, op 22 september 2011 om 16:55
    Bericht door Eva2, op 22 september 2011 om 16:44
    Plantje, wat heftig…

    Wat bedoel je? Van Melanie? Wij zijn er ondertussen een beetje aan gewend, maar het is inderdaad geen kattepis!

    Dat bedoelde ik inderdaad…
    Is het aangeboren? Hoe is ze aan die slechte heup gekomen? Zo jong ook!! En Sanne? Houden jullie haar heupjes ook een beetje in de gaten? Of is dat niet nodig???

    Mijn schoonmoeder (bijna 78 jaar) krijgt ws komende maand een nieuwe… Wat een gedoe allemaal!!

  191. Bericht door Nathalie, op 22 september 2011 om 18:48
    Ik werd vanmiddag, tegen 17.00 omgeleid over de spoorbrug. Blijkbaar was er iets gebeurd in de van Karnebeek tunnel. Is het iemand bekend wat zich daar heeft voor gedaan?

    Zojuist hoorde ik van de buurman, dat er wat fietsers op elkaar geknotst waren. Open beenbreuk met nogal wat bloed schijnbaar!

  192. Bericht door doeksen, op 22 september 2011 om 16:48
    assie al klaar met schoffelen???

    Met schoffelen ben je nooit klaar Doeksen. Het mooie van dit werk is dan je steeds weer opnieuw kunt beginnen. :'( Morgen nog 3 kwartdag en dan hoef ik dinsdag pas weer te beginnen.

  193. voorspelling : ajax – fc twente
    donquichotte 1 – 1
    Tim 1 – 1
    JanD 2-2
    kire 1-2
    dick 2-1
    ingrid 0-0
    Wichert 2-0
    Assendörper 3-1

    voorspelling : Eindhoven – Fc Zwolle
    donquichotte 1 – 2
    Tim 0 -2
    JanD 1-1
    kire 0-1
    dick 1-3
    ingrid 2-3
    Wichert 1-4
    Assendörper 2-1

  194. Bericht door Eva, op 22 september 2011 om 20:04
    Dat bedoelde ik inderdaad…
    Is het aangeboren? Hoe is ze aan die slechte heup gekomen? Zo jong ook!! En Sanne? Houden jullie haar heupjes ook een beetje in de gaten? Of is dat niet nodig???

    Mijn schoonmoeder (bijna 78 jaar) krijgt ws komende maand een nieuwe… Wat een gedoe allemaal!!

    We weten eigenlijk niet hoe het gekomen is. Maar ze zijn er wel zeker van dat het niet aangeboren is. Sanne d’r heupen hoeven we daarom ook niet in de gaten te houden.
    Ik geloof dat er bij 3 maanden foto’s gemaakt konden worden, maar dat dat nu niet nodig geacht wordt.

    En krijgt je schoonmoeder een nieuwe prothese of komt nu de eerste prothese erin?

    Ik denk dat we toch maar snel moeten laten opereren. Dan kan ze tenminste weer een beetje vooruit!

  195. @Plantje, dat was dan een best heftig ongeluk. Verbaasd me er over dat het niet vaker fout gaat in die tunnels. In halen van elkaar op de meest rare momenten, door zowel fietser als bromfietsers. Scootmobilen waarvan mede weggebruikers vinden dat ze niet opschieten, en dan maar inhalen, zonder te kijken of er van de andere kant iets aan komt. Ben benieuwd waardoor dit is gebeurd. Misschien staat er morgen iets over in de Stentor.

  196. Ik verbaas me daar ook wel eens over. Velen vinden dat ze op de fiets ook geen richting aan hoeven te geven. Of dat ze bij het inhalen niet even over hun schouder hoeven kijken.
    Maar inderdaad…volgens de buurman had het er best heftig uitgezien!

  197. Bericht door ingrid, op 22 september 2011 om 20:20
    @Natascha, geweldig je wil van je hobby je beroep maken. Is het een opleiding die lang duurt. Zijn het modules?

    Nee geen modules, gewoon 1 boek waar alles in staat dat icm 20 uur stage en praktijklessen op school. Het is een versnelde MBO 3 avond opleiding. En het begin is best pittig, anatomie:o

  198. Pff Nirvana met hun beste “Come as you are” & Patienceeeeeeeeee & (STONES vanmorgen eindelijk weer eens op de radio gehoord). 2 jongens hier vertellen dat Bart van Leeuwen bij em in ’t dorp had gewoond, niet zo heet en…..laaamaaa ben geen Kwalbert en wil ook absoluut niet zo op tv voor l*l worden gezet door die kerel van (voorheen) Taxi hahaha.
    En ………….Alexander Curley had ff bij 1 van hun in t dUrp gewoond; wowwww GUUS KOM NOAR HUUS.
    Door hun, Ff hoofd van de aansprekende VERONICA presentator en agent (!) Rob van Someren (moppen op een thema) gegoogeld…….. Moooi, nu is het nieuws wel voorbij 😉

  199. Godverdegodver…. hele lay out weer naar de kl*te!

    Op deze manier wordt het een kwestie van tijd totdat het plaatsen van plaatjes onmogelijk is. Ik heb de fout ook wel eens gemaakt hoor. Maar je kunt het vrij gemakkelijk voorkomen door even het voorbeeld te checken voordat je post.

    Is zoiets niet af te vangen admins?

  200. Knap Natascha, en inderdaad anatomie, pittig.
    Wanneer ik geen ander werk vind bij het UWV, denk ik er ook over om weer aan de studie te gaan. Om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten moet je wat. Maar hik er erg tegen aan om weer de studie boeken in te duiken. Bij mij is het behalve zo af een toe een bijscholingsopleiding op het werk nog langer geleden.

  201. Het is inderdaad niet niks om weer terug naar school te gaan! Het vergt discipline, doorzettingsvermogen en ook wel een smak geld! Je moet het er maar voor over hebben en ik vind het knap dat je het kunt Natascha!

    Ik heb Melanie ook al eens gezegd te overwegen of ze niet iets anders wil doen. Ze heeft wel vaker gezegd, dat ze visagie erg leuk vindt (heeft ook de bruids makeup van mijn schoonzus gedaan), maar een opleiding daarin kost ook bakken met geld!

    Maar in administratie moet toch wel wat te vinden zijn Ingrid? Ik moet toegeven, dat ik niet zo attent ben als dat jij bent, dus ik weet niet meer precies waar je voorheen gewerkt hebt. Maar ik geloof dat ze bij Achmea wel eens mensen zoeken voor het afhandelen van schades. Zou zoiets niet iets voor je zijn?

  202. @ Plantje, leuk voorbeeld: afhandeling schades….ben erg benieuwd wat ze (volslagen belachelijk…. over)vragen >:(>:(>:( Waarmee ze gelijk aangeven zaken als parate (misschien makkellijk op te zoeken) kennis belangrijker vinden dan zaken als: empatisch zijn, je karakter, je beleving bij de zaak etc etc.

    Tja, lastig meetbaar bij sollicitaties en er komen toch genoeg brieven. P&O en hun eeuwige positie tussen werkgever en werknemer…..Maar niemand WIL het (overvragen) schijnbaar veranderen.

  203. Ik werk nu nog bij het UWV. In ieder geval tot 1-1-2012. En Achmea lijkt mij doordat mijn man er ook werkt een minder goed plan. Maar wanneer het niet anders kan, ja dan zelfs daar. En inderdaad het opbrengen van de discipline lijkt mij het moeilijkst, er zijn zoveel andere leuke dingen. En wat het kost, speelt ook zeker een rol. Wil dan op mijn werk overleggen, maar ook daar is de pot, door de bezuinigingen al aardig leeg. Ook al raak je ongevraagd je werk kwijt. Begin volgende maand met een cursus excel, kan wel met een computer omgaan, maar heb in mij huidige functie dit te weinig nodig gehad. Dus even opfrissen voor de toekomst lijkt mij goed.

  204. Kan me best voorstellen dat je er tegen aan hikt Ingrid, ik heb nu ook wel zoiets van waar ben ik aan begonnen maar ik moet gewoon ff me schouders er onder zetten!

    Succes!

    De kosten zijn idd behoorlijk, gelukkig kan je wel wat aftrekken van de belasting maar ja je moet het wel ff betalen nu.

Reacties zijn gesloten.