Lego World Zwolle haalt alles uit de kast

Zwolle – Lego® World is het grootste Lego spektakel ter wereld en zal dit jaar voor de 11de keer in de herfstvakantie plaatsvinden in de IJsselhallen in Zwolle. Van woensdag 19 t/m woensdag 26 oktober 2011 kun je wederom genieten van meer dan 20.000 vierkante meter (6 grote hallen) met heel veel bouwplezier en vele miljoenen stenen.

lego_2-1.jpg

Tijdens Lego World kun je genieten van: levensgrote bouwwerken, modellen, een heuse bioscoop, spectaculaire attracties, bouwwedstrijden, spannende themawerelden en bekende artiesten zoals Sjon &Sjeffrie! Ook dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om er een 8-daags evenement van te maken en rekening te houden met de vakantiespreiding in Nederland. In 2010 won de organisatie van Lego World de prestigieuze Expo Jaarprijs voor Beste Consumentenevenement. Marc van Aalst: ”Voor 2011 ligt de lat hoog want het evenement moet dit jaar een nóg groter spektakel worden!”

Themawerelden

Lego World zal dit jaar onder andere op spectaculaire wijze aandacht besteden aan het thema STAR WARS. Bekijk echte ruimteschepen van meer dan 10 meter lengte en ga samen met echte STAR WARS Troopers op de foto.

Ook het Lego City Ruimtevaartthema zal extra worden vormgegeven door middel van een raket, satellieten en een model van het ISS-ruimtestation. Wil je astronaut worden dan is er zelfs een echte astronautentrainer op het evenement.

Met Ninjago begeef je je in een Oosterse Wereld en kun je zelfs Ninja Master worden door de survivalbaan te doorlopen.In samenwerking met YouTech.nl besteden we extra aandacht aan het Techniek- & Duurzaamheidplein waar je kennis kunt maken met geweldige duurzaamheidprojecten en natuurlijk ook kunt bouwen met Lego Technic.

Lego World is een interactief evenement. Overal op het evenement kunnen de bezoekers met stenen bouwen en spelen. De vele bouwmogelijkheden en Lego bouwwedstrijden maken Lego World tot een groot paradijs voor jong en oud. Jongens, meisjes, vaders, moeders, opa’s en oma’s, Lego is er al jarenlang voor iedereen. Uiteraard kun je ook dit jaar weer fantastische prijzen winnen in de vele bouwwedstrijden die je over het hele evenement kunt vinden.

Dit jaar zal extra veel aandacht geschonken worden aan de aankleding van het evenement. Lego World moet een totaalbeleving worden, van het begin tot het eind. Lego World is een grote verrassingstocht door de ongekende wereld van Lego, wordt bezocht door meer dan 70.000 bezoekersen is ieder jaar uitverkocht!

Openingstijden

Lego Worldis in de herfstvakantie geopend van woensdag19 oktober tot en met donderdag 26 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 18,50 per persoon /kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys.

Artikel delen: