Girls Night Out brengt Krystl en Lucy Iris naar Hedon

Zwolle – Swingende popsongs en zomerse sferen. Zwols poppodium Hedon brengt je vrijdag 23 september de ultieme Girls Night Out met optredens van Krystl, Lucy Iris en Rachel Louise. Zangeres Krystl wist met debuutalbum Rollin’ een ieder te verassen en de aandacht van diverse radiozenders op te eisen. Na het succes van singles Golden Days en Bottles is ze terug met het funky Fool For You, welke gebruikt is voor de zomerspot van RTL.

 krystl.jpg

Krystl

Met eerste single Golden Days werd Krystl direct door 3FM gekroond tot Serious Talent. En terecht want de zangeres beschikt over een gouden stem en een reeks heerlijke catchy popliedjes. Tweede single Bottles blijft al net zo snel in je hoofd hangen en kon net als haar voorganger op een flinke portie airplay rekenen. Debuutalbum Rollin’ is daarmee een erg zomerse plaat geworden.

Lucy Iris is het alter ego van singer/songwriter Jennifer Horne. Zij komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse staat Florida en vulde daar haar muzikale cv met uitgebreide ervaring in vooral country- en dancemuziek. Vijf jaar geleden kwam ze in contact met het Amsterdamse producersduo Lost Orchestra, bekend van 16 Bit Lolitas en vond in Amsterdam haar nieuwe sound: pop/rock met opvallende eighties-invloeden.

De singer/songwriter Rachel Louise vertrok op 17-jarige leeftijd naar Californie voor een opleiding aan de Musicians Institue in Hollywood. Inmiddels is ze terug op Nederlandse bodem en heeft ze haar debuut E.P. Living In Holland uitgebracht, waarvan de single At The Disco afkomstig is. Intiem, grappig en soms een beetje cynische popsongs die doen denken aan de stijl van zangeressen als Maria Mena, Adele en Sara Bareilles.

Voorverkoop is in volle gang. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 6,00 via www.hedon-zwolle.nl , Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. @Stef, goed opgelet. Ik denk dat het zo is aangeleverd en door de redactie is geglipt, kan gebeuren, maar heb de stoute schoenen aangetrokken en het zelf maar ff verbeterd.
    Overigens hoorde ik zojuist van haar, dat ze is genomineerd voor 3 Edisons. 🙂


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.