Klassiek ballet op popmuziek?

Zwolle –  En of dat mogelijk is! De klassieke dansstijl leren, maar dan wel op hippe muziek. Zijn uw danslessen ook al weer wat jaartjes terug en wilt u het graag weer oppakken? Of wil je wel graag ballet leren dansen, maar staat die klassieke muziek je zo tegen?

Kom dan maandag 19 september van 21 tot 22 uur meedoen met de gratis proefles PopBallet bij het nieuwe Dans en Creatief Centrum in Zwolle. Tijdens deze les kunt u kennismaken met de dansstijl, de muziek, de docent en andere geinteresseerden. De insteek is om een volwassenengroep te starten, maar ook jeugd mag zich melden.

PopBallet toch niet helemaal hetgene wat u zoekt? Voor Solodance (stijldansen zonder partner) wordt er een proefles gegeven op dinsdag 20 september van 19 tot 20 uur en ook volgt er snel een proefles theater. Hou de website www.danscreatief.nl in de gaten voor alle overige proeflessen en cursussen. Interesse in de gratis proefles of wilt u zich vast aanmelden? Ga dan naar: www.danscreatief.nl , mail naar: info@danscreatief.nl of bel: 06 ? 13 88 64 92. De lessen worden verzorgd door Dans en Creatief Centrum Zwolle. Zij bevinden zich aan de Harm Smeengekade 20 (rechts van de Rabobank).

Artikel delen: