Nieuwe leerlingen welkom bij Dubbelgreep

Zwolle – Het nieuwe muzieklesseizoen van Dubbelgreep is inmiddels volop van start gegaan. Onlangs sloten zich 2 nieuwe docenten bij Dubbelgreep aan: Alain Pondman (bekend van de Family Pondman) geeft saxofoonles en de bekende Zwolse zangeres Maria Bloem-Dette gaat zanglessen klassieke muziek verzorgen.

In het vorige seizoen werd het team van Dubbelgreep al uitgebreid met zeven nieuwe docenten (voor blokfluit, klarinet, zang (lichte muziek), piano, hoorn, hobo en compositie). In september 2011 is gestart met de pilot ‘ensemblecoaching voor amateur-ensembles’ voor alle leeftijden en niveaus. Tijdens de coachings wordt toegewerkt naar een uitvoering in kleine of grote kring en komen samenspeelvaardigheden en uitdieping van het te spelen repertoire ruimschoots aan bod. De ensembecoaching is zowel bedoeld voor bestaande, als voor nieuwe, nog te vormen ensembles. Aanmelden kan nog het gehele jaar.

Dubbelgreep is al ruim twintig jaar actief in Zwolle en bestaat uit een groep van 25 muziekdocenten. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Nieuwe leerlingen kunnen zich nog steeds aanmelden, er wordt gewerkt zonder wachtlijsten. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een (gratis) kennismakingsles. Kinderen of volwassenen die een muziekinstrument willen leren bespelen of zangles willen volgen, kunnen contact opnemen via info@dubbelgreep.nl of telefoonnummer 06 15286019. Meer informatie over alle Dubbelgreepactiviteiten staat op www.dubbelgreep.nl

Artikel delen: