Cultuurschip Thor presenteert ‘Uurtje Cultuurtje’

Zwolle – Cultuurschip Thor gooit de trossen los met een smaakmakende serie try-out concerten. Onder de titel ‘Uurtje Cultuurtje’ worden er op elk van de vijf zondagmiddagen in oktober twee concerten georganiseerd.

_mg_2095203.jpg

Na een ingrijpende verbouwing is de Thor van vervallen restaurantboot getransformeerd tot eigentijds cultuurschip. De nieuwe eigenaren, Rik Elings en Cuun van der Eerden, zijn er in geslaagd een zeer afwisselend programma samen te stellen voor een try-out serie in de maand oktober.

Met het nieuwe fenomeen ‘Uurtje Cultuurtje’ biedt Cultuurschip Thor – gelegen in de Thorbeckegracht – iedere zondag in oktober twee mogelijkheden om iets bijzonders mee te maken: om 12.00 uur of om 15.00 uur een uur cultuur. Op het programma staan onder andere een kakelvers muzikaal theaterduo, een veelgevraagd cellist en een aantal talentvolle vocalisten, steeds akoestisch en op hoog niveau. Pianist/componist/arrangeur Rik Elings, onder meer bekend van zijn werk voor het Metropole Orkest en de Skymasters, zal zelf ook regelmatig achter de vleugel plaatsnemen.

De eerste concerten vinden plaats op 2 oktober en zullen geheel in het teken staan van de Franse Chansons van zangeres Davine. Inloop (met inbegrepen kopje koffie of thee) een half uur voor aanvang. Entree € 11,90 (€10,- met 19% BTW). Reserveren is gewenst. Dat kan uitsluitend via de website.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle, www.cultuurschipthor.nl .

Artikel delen:
Reacties 4

Reacties zijn gesloten.