Het Slot, bijzonder locatietheater in Haerst

Zwolle – In oktober 2012 gaat de locatietheatergame Het Slot in première. De voorstelling is geïnspireerd op het boek Het Slot van Kafka. Het Slot is de spanning van Wie is de Mol, de vervreemding van Kafka en de magie van locatietheater!

Als publiek ga je op zoek naar een ‘Slot’ en kom je terecht in een mysterieuze en vervreemdende wereld. Je dwaalt rond in het dorp Haerst, dat door Het Slot wordt beheerd. Of is het beheerst? Onderweg zul je bewoners uit het dorp tegenkomen, die je wellicht verder kunnen helpen. Maar hoe weet je of zij te vertrouwen zijn? NijT maakt theater in Zwolle en omgeving op bijzondere locaties. NijT zoekt op alle mogelijke manieren kruisbestuiving – tussen kunstdisciplines, met een locatie, tussen theatermakers en niet-theatermakers. Altijd met als doel wederzijdse inspiratie te creëren. Dat levert voorstellingen op waarin muziek en beeld vaak een belangrijke rol spelen, die vaak op een bijzondere locatie spelen en die altijd over wezenlijke onderwerpen gaan.

Nieuwsgierig naar Het Slot? Kom kijken op 24 september 2011 naar een voorproefje in Haerst (buurtschap van Zwolle), waar (gratis) een tipje van de sluier wordt opgelicht! Reserveren is wel verplicht, stuur een mail naar: reserveringen@nijt.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.