Zwolle heeft een nieuwe kunstroute

Zwolle – Deze week is in Restaurant vd Valk te Zwolle de eerste bijeenkomst geweest voor het oprichten van de nieuwe Open Kunstroute Overijssel. Aangezien op 1 januari 2011 de oude kunstroute is opgeheven, was het tijd voor een gehele nieuwe opzet. Harry Penninkhof, de oprichter van deze kunstroute, was zeer tevreden over de opkomst en het resultaat.

borden_006.jpg

Met ingang van het nieuwe seizoen, in februari 2012, zal er in Overijssel en met name in de regio Zwolle, de eerste kunstroute plaatsvinden. Deze zal worden gehouden elke laatste zaterdag en zondag van het kwartaal Aangesteld zijn John van Veen als de nieuwe voorzitter, Marjon Butterhoff voor de administratieve en financiële zaken. Terwijl Harry Penninkhof zorg zal dragen voor de algemene zaken en de I.C.T. Tevens komt er een speciale folder uit, waarin alle deelnemers worden vermeld.

Ook wordt er inmiddels hard gewerkt aan een nieuwe site. Deze zal zijn www.kunstrouteoverijssel.nl en zal eind september de lucht in gaan.  Kunstenaars en galeries die willen meedoen kunnen dat nu nog opgeven. Zij worden dan meegenomen in deze nieuwe folder. Een ballotagecommissie zal de nieuwe leden beoordelen. Deze commissie bestaat uit 2 kunstenaars die de Rietveld academie hebben gevolgd. Voor reacties: harry.penninkhof@home.nl

Artikel delen: