Gumbo Millennium viert 20-jarig bestaan

Zwolle – Maandag 19 september 2011 bestaat studentenvereniging Gumbo Millennium exact 20 jaar. Voor de vereniging is dat reden voor een week vol feestelijke activiteiten. Activiteiten die worden georganiseerd zijn onder andere een openingsfeest, whiskyproeverij, comedyavond en daarnaast een barbecue met varken aan het spit. De week wordt afgesloten met een spetterend eindfeest.
De week begint op maandag 19 september met een borrel voor de besturen van de Zwolse studentenverenigingen in Het Vliegende Paard. Na deze borrel kunnen de leden van SV Gumbo Millennium aanschuiven voor het openingsfeest van het vierde lustrum. Het beginfeest zal in het teken staan van 1991, het oprichtingsjaar van Gumbo Millennium. Tijdens het openingsfeest zal ook de activiteit AliQuotcha worden gestart. Deze activiteit zal enkele weken duren waarbij het doel van het spel is om de tegenstander te ‘vermoorden’ zodat er uiteindelijk één winnaar over is gebleven.

Op de dinsdag zal er in samenwerking met Mitra Assendorp een echte whiskyproeverij plaatsvinden waarbij allerlei interessante en leuke weetjes worden verteld door een echte whiskykenner. Uiteraard behoort ook de productconfrontatie met de whisky tot deze activiteit.
Zoals het hoort bij een vereniging die zich richt op informatica studenten is er ook een LAN party. Woensdagavond zal er een LAN-party plaatsvinden op Windesheim die duurt van 19:00 ’s avonds tot 7:00 uur ’s ochtends! Hierbij zullen zowel games op de PC of Wii worden gespeeld alsmede ook oude Hollandse (bord)spellen. Aansluitend zal er rond 8:00 een ‘Ontbyte’ worden geregeld door Dutch IT Consultants waarna iedereen dan eindelijk kan slapen.
Op de donderdagavond zal in de bovenzaal van Het Vliegende Paard een comedyavond plaatsvinden. Tijdens deze avond zullen een aantal comedians van Playground Comedy een avond vol humor bezorgen. Op deze avond zullen Chris van der Ende, Jasper Valstar en Steven Stol acte de presence geven die in het verleden al samen hebben gewerkt aan Tv-programma’s voor RTL en SBS6 en daarnaast ook diverse prijzen hebben gewonnen.
Vrijdagavond zal er een traditionele Gumbo barbecue worden gehouden waarbij dit jaar als extraatje ook een varken aan het spit zal worden geregen. Voor deze activiteit worden ook veel oud-leden alsmede docenten van Windesheim uitgenodigd (School of Information Sciences) die veelal een goede band hebben met Gumbo Millennium.
Op zaterdagavond komt er dan een einde aan het vierde lustrum van Gumbo Millennium. Om het lustrum goed af te sluiten wordt het feest ‘Gumstrum’ gevierd in Het Vliegende Paard. Met een DJ zal iedereen deze laatste lustrumactiviteit kunnen vieren en hopelijk de overwinning van de ZHTC Highland games kunnen vieren..
Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op de website www.langzalgumboleven.nl

Artikel delen: