Verbazing over parkeervlakken Van Ittersumstraat

Zwolle – De Swollwachtfractie is verontwaardigd over het bericht van het plotsplats verschijnen van parkeervakken in de van Ittersumstraat. De fractie is net als de bewoners van ittersumstraat onaangenaam verrast, omdat hier voorafgaand geen enkele vorm van communicatie of informatie heeft plaats gevonden.

Naar aanleiding van bovenstaande wil de Swollwachtfractie tijdens de raadsvergadering van 19 september 2011 aanstaande de volgende vragen van het college beantwoord zien. 1. Waarom heeft u vooraf de bewoners hiervan niet in kennis gesteld c.q. geïnformeerd? 2. Kunnen inwoners van Zwolle de komende jaren nog meer van dit soort on aangekondigde verrassingen verwachten? 3. Hoe gaat u om met de angst die er op dit moment leeft bij de bewoners in deze straat,wanneer we spreken over onveilige situaties,kapotte spiegels,deuken etc. ?

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Klopt Plantje, want er zijn flink wat vlakken gekomen, waar eerder niet geparkeerd werd. Omdat daar de ruimte er niet is. Overigens is het wel prettig op de hoek Van der Laenstraat/Van Ittersumstraat. Als je die eerst uitkomt, en je wil naar rechts richting Van Karnebeekstraat, is die bocht vrij lastig ivm de drempel en hoek van 100 graden. Als er dan ook nog een auto staat, wordt het nog lastiger. Nu met die vakken ‘mag’ je daar nu niet meer parkeren (denk ik).


    ⚠️ Meld

  2. De reactie van de gemeente Zwolle is ook prachtig: “De gemeente legaliseert een bestaande illegale situatie en vindt daarom overleg met de bewoners overbodig”.

    Wie bedenkt zo’n zin:)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.