FC Zwolle kan gedrag Achenteh niet accepteren

Zwolle – FC Zwolle is niet te spreken over het gedrag van Rochdi Achenteh. De middenvelder liep in het duel tegen Helmond Sport tegen een rode kaart op, nadat hij zijn woede uitte op scheidsrechter Bekebrede.

Achenteh werd al door de KNVB bestraft, maar ook van FC Zwolle krijgt hij mogelijk nog een sanctie opgelegd. "Over eventuele disciplinaire maatregelen gaan we woensdag nog praten", sprak Langeler op de supportersavond van Zwolle, die dinsdagavond plaatsvond. "Want dit gedrag valt absoluut niet te accepteren." Voor Achenteh is het zijn eerste seizoen in dienst van FC Zwolle. De 23-jarige Eindhovenaar kwam deze zomer over van FC Eindhoven, waar hij in totaal drie seizoenen heeft gespeeld en tot 89 wedstrijden kwam. In de jeugd speelde hij voor PSV.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “FC Zwolle kan gedrag Achenteh niet accepteren”

  1. Ik vind de arrogante houding van vele Zwollespelers, maar ook aanhang, erger dan de opgefoktheid van Achenteh. Die arrogantie vertaalde zich m.n. in het veld door kieper Boer en speler vd Berg. Shame on you !!!

  2. lekker dan inderdaad, boer ontspringt de dans en achente moet diep door het stof terwijl hij al excuses heeft aangeboden. Beetje overdune…

  3. Bericht door Natascha, op 15 september 2011 om 13:41
    Wanneer word Boer eens gestraft voor het uiten van zijn frustaties? Die is al meerdere keren in herhaling gevallen..

    Boer heeft al meerdere keren zijn vuisten laten spreken op de training. Dat mag dus wel?

  4. Jammer dat mensen achter de computer wel reageren. Dinsdag was er een forum van de supportersclub en stond iedereen (Diederik Meintjes, Bert Konterman, Edward van Wonderen, Johan Zomerdijk en Art Langeler) open voor vragen en kritiek…;) Maar daar waren weinig mensen aanwezig en dus ook weinig vragen!!!!

Reacties zijn gesloten.