Café Timeless geeft twitterscooter cadeau

Zwolle – Vrijdag 30 september geeft Timeless een scooter weg tijdens #TimelessXL. XL is de grote broer van de #TimelessVM (VrijdagMiddag) die iedere week plaatsvindt en het begin van het weekend is voor heel veel scholieren uit Zwolle en omstreken. Een paar keer per jaar is er een #TimelessXL, ook op vrijdagmiddag maar dan in 3 zalen zodat bijna 1000 scholieren samen kunnen feesten.

07.02.ti_012.jpg

Zoals gezegd geeft Timeless de Twitterscooter cadeau aan één van haar volgers. Zomaar, omdat het een leuke actie is. Het enige wat je hoeft te doen is Timeless volgen op Twitter (@cafetimeless). Een foto te maken van jezelf en de scooter (deze staat in het café) en deze foto samen met een vooraf vastgestelde tekst die naast de scooter hangt te tweeten. Meer niet! Op 30 september wordt de winnaar bekend gemaakt en de scooter uitgereikt. Deelnemen kan tot en met donderdag 29 september.

Daarnaast komt er niemand minder dan Def Rhymz optreden. Deze is bekend van diverse nummer #1 hits zoals Schudden en Doekoe en meer recenter van Fiësta Hollanda, de remix van Oy oy oy die hij samen met Dennis Bax van de Gouden kooi heeft uitgebracht.

De scooter is niet het eerste wat Timeless aan haar volgers cadeau geeft. Vorig schoolseizoen gaf het al een compleet verzorgde reis voor 4 personen naar Lloret de Mar weg. Inmiddels heeft het café al meer dan 1000 volgers en de 1000e volger heeft een klantenkaart met een besteedbaar tegoed van € 40,00 ontvangen.

Artikel delen: