Wicked Jazz Sounds in Mizu

Zwolle – Zwollenaren kunnen op zondagmiddag 2 oktober hun weekend bruisend afsluiten met de Johnny Walker Jazz Club in Mizu bar | restaurant | terras. Mizu verandert met Wicked Jazz Sounds, van oktober tot januari maandelijks in een sfeervolle jazzclub.
Met het “zondagmiddagfeestje”, in de grote steden al langer bekend, heeft Mizu een primeur in Zwolle. Borrelen en dansen om het weekend in stijl af te sluiten en op maandag weer fris aan het werk te gaan. DJ's en live muzikanten van de Wicked Jazz Sounds, bekend van o.a. Lowlands en North Sea Jazz, zorgen drie zondagen lang van 15.00 uur tot 19.00 uur voor een spetterende sfeer en dito geluid. Een feestje "where jazz meets dance to make you move with a smile".

Jazz vormt voor de dj's en live muzikanten van Wicked Jazz Sounds de swingende start waar alles mee begint, maar ze spelen meer. Vanuit de pure jazz maken ze uitstapjes naar funk, soul, hip hop, house en zelfs drum & bass. Geïnspireerd door de allernieuwste muziek, zonder de oude helden te vergeten. Dus van Herbie Hancock tot Amy Winehouse en van Earth, Wind & Fire tot the Neptunes. Of zoals Oor Magazine het zegt; “Eigentijdse jazz, rare grooves, jazzdance, bossanova en meer…”
Met als basis de uitverkochte clubavonden in de SugarFactory in Amsterdam, het veelbeluisterde radioprogramma "wicked jazz sounds" op radio 6 en talloze optredens op nationale en internationale festivals zet Mizu vanaf oktober Wicked Jazz Sounds ook in Zwolle op de kaart.

Artikel delen: