Seizoensopening Landstede & Sport

Zwolle – Donderdag 22 september opent Landstede haar sportseizoen voor het eerst op alle fronten tegelijk. Met als afsluiting de spectaculaire kick-off van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal, waarvoor de toegang gratis is. Beide teams gaan de strijd aan met een Duitse ploeg. Tussen deze topwedstrijden worden alle spelers gepresenteerd aan het publiek.

In en rond het Landstede Sportcentrum worden donderdag 22 september volop sportieve activiteiten georganiseerd voor zoveel mogelijk studenten, deelnemers en medewerkers. Ook een aantal partners presenteren zich, zoals het GO Center en de Libelle Academy. Hiermee toont het Landstede Sportcentrum haar kracht als brandpunt van ontmoetingen, tussen onderwijs en werkveld, breedtesport en topsport. Landstede Basketbal en Landstede Volleybal spelen op het hoogste landelijke niveau en trekken daarmee het hele seizoen een enthousiast publiek. Passend bij de waarden van Landstede gaat het hier vooral om het ontwikkelen van talenten, zowel in het veld als daarbuiten. De wedstrijden vormen namelijk een dynamische leerwerkomgeving waar vele leerlingen en studenten uit verschillende vakgebieden praktijkervaring opdoen.

Kom naar het Landstede Sportcentrum op donderdag 22 september en maak kennis met Landstede & Sport.

Het complete programmaoverzicht

12.30 – 17.00 uur Sportdag voor alle 1e jaars studenten Sport & Bewegen (Zwolle) én alle talentvolle sporters van Centre for Sports & Education, Landstede MBO, Thomas a Kempis College en Talentstad

16.00 – 20.00 uur Gratis fitness voor medewerkers in het Landstede Sportcentrum

17.00 – 18.00 uur Blacklight volleybalclinic voor medewerkers

17.00 – 21.00 uur Libelle Academy: gratis mini make-over “In 5 minuten mooi de deur uit”

17.30 – 19.00 uur Landstede Volleybal – TV Bühl

19.15 – 19.45 uur Spelerspresentatie Landstede Volleybal en Landstede Basketbal

20.00 – 21.45 uur Landstede Basketbal – USC Heidelberg

Artikel delen: