Het weer: zonnig

Zwolle – Vrijdag breekt de zon, na het oplossen van het ochtendgrijs door, maar in de loop van de middag komen er weer meer wolkenvelden en mogelijk wat lichte regen in het zuidwesten van het land. Het wordt 17 graden in het noorden en 20 lokaal in het zuidoosten.

15-09-2011_weerfoto_diezerkade_en_brink.jpg
Diezerkade en Brink 

Zaterdag is er aanvankelijk nog een beetje zon, maar later op de dag trekt vanuit het westen een koufront over het land. Er volgt dan bewolking en regen. Na passage van het neerslagfront zijn er eerst enkele opklaringen, maar in de loop van zondag neemt de bewolking en buiigheid weer toe. Het wordt maximaal 17 of 18 graden op zaterdag en zondag wordt het hooguit 16 graden. Er staat in het weekend ook een stevige zuidwestenwind. In de kustprovincies wordt de wind af en toe krachtig, windkracht 6. Na het weekend kunnen we spreken van licht wisselvallig herfstweer met veel bewolking en enkele buien, maar soms ook ruimte voor de zon. De temperaturen komen al snel weer uit rond normale waarden voor half september.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Idd wat een weer, wat een plaatje, wat een vooruitzichten (weekend). Net ook nog “Mooier dan dit” van De Dijk zachtjes meegelispelt……

    Kom d’r maar in met vrijdag 15/9/11 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.