Jeroen Ketting door zware blessure lang uitgeschakeld

Zwolle – FC Zwolle-trainer Art Langeler heeft vrijdag een paar lastige knopen door te hakken. De Zwollenaren treden vrijdagavond tegen FC Volendam gehavend aan door blessures van Jeroen Ketting en Norair Mamedov.

Ketting verliet donderdag de training met een zware knieblessure. Na een duel met medespeler Bakkati is de voorste kruisband van zijn linker knie gescheurd. Een operatie zal volgen en Ketting is daardoor lang uitgeschakeld. Mamedov brak de afgelopen week zijn kaak op drie plaatsen. Langeler heeft met Christiaan Cicek of Mustafa Saymak nog twee spitsen over. Die hebben de zware taak om de scorende spitsen Ketting en Mamedov voorlopig even te vergeten.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. zucht……waarom is dat fijne gevoel van: “het komt wel goed” altijd weer zo kort?

  Nu weer “hopen dat het goed komt” al aan het begin van het $%#$*&* seizoen!


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door Natascha, op 16 september 2011 om 09:07
  De tijd om Saymak dan eens de kans gegeven ( dat had ie al veel eerder moeten doen)

  Idd, goede speler. Laat maar beginnen vanavond.  ⚠️ Meld

 3. Pijnlijk voor FC Zwolle en Jeroen Ketting. Lars ligaments zou hier een oplossing kunnen zijn . In Australië staan Australian rules soccer players en rugby spelers binnen 60 dagen weer op het veld en beginnen 5 weken na de krijgen van de blessure alweer met de looptraining. Volg de link voor een ervarings verhaal. http://youtu.be/GgTa1qj2Ct4


  ⚠️ Meld

 4. Lekker dan. Je kunt in ieder geval stellen dat ze lekker fanatien trainen…

  Ben benieuwd vanavond.

  Is er nog wat geld over voor een extra spits?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.