Man beledigt bike-agenten

Zwolle – De politie heeft vrijdagavond 16 september op de Boerendanserdijk een 31-jarige man uit Zwolle aangehouden voor belediging.

Hij vond het nodig om bike-agenten te beledigen. De man werd overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. @supportert, was jij die man. En het feit dat geen licht op de fiets hebt heeft toch niets van doen met de wedstrijd? Je weet dat nu het s’avonds weer eerder dnker wordt, er weer meer op verlichting voeren gecontroleerd wordt. En terecht wat mij betreft.


  ⚠️ Meld

 2. supportert heeft wel gelijk, makkelijk verdient die knaken. ik irriteer mij ook mateloos aan de voorde hand liggende acties van de politie. neem maar eens de 100% controle van aanhangers op zaterdagmorgen. erg makkelijk verdient


  ⚠️ Meld

 3. @Klaassen, wanneer je je spullen voor elkaar hebt is er niets aan de hand. En ja voor controle van je aanhanger staan ze bij de ROVA. Maar wanneer je er van uit gaat dat de politie er is om je te pesten, en niet om de verkeersveiligheid te handhaven, dan reageer je zoals jij nu doet. Totdat je zelf te maken krijgt met een fietser die jij (bijna)aanrijd, of een aanhanger voorvan alles afvalt, en jij rijd erachter.


  ⚠️ Meld

 4. Was er afgelopen maandag, vlak voor de IJsselbrug geen aanhanger losgeschoten ? Ik zag een motorrijder liggen naast de vangrail. niet plezierig.
  En m.b.t. de verlichting, zorg gewoon dat die in orde is, vnl voor je eigen veiligheid. Maar ook voor je mede weggebruikers.


  ⚠️ Meld

 5. Met enige regelmaat worden er fietsen gesloopt bij het stadion.
  Ook de verlichting moet er dan aan geloven.
  Aangezien het gebeurt tijden de voetbal zal het geen volk zijn wat naar het stadion komt voor de wedstrijd.
  De politie ziet het wel maar doet er niks aan.
  Is niet hun “taak “op dat moment zeggen ze dan.
  Maar na de wedstrijd zijn het wel dezelfde agenten die op verlichting en rood richt controleren………..

  tja makkelijk geld verdienen he>:(


  ⚠️ Meld

 6. een stelletje etterbakken zijn het. ook al heb ik alles voor elkaar weten ze me altijd nog wel ergens op te betrappen. bv geen rijbewijs bij of zoiets lulligs


  ⚠️ Meld

 7. Ja laat die bikers maar eens een paar dagen in de week in het winkelcentrum van Zwolle zuid los.Daar mag al tijden niet meer gefietst worden maar ze rijden je dagelijks nog van de sokken als voetganger.En dat terwijl er duidelijk staat voetgangers gebied maar de politie zie je niet


  ⚠️ Meld

 8. @Ingrid:
  zo klinkt het wel lullig ja. Maar stel nou dat hij tijdens een algemene controle wordt aangehouden maar hij kan geen rijbewijs overhandigen (wat in wezen bij een fiets ook niet nodig is natuurlijk) of ander ID-gebeuren want wie weet was dát wel aan de orde. ‘Meneer, mag ik uw ID-kaart?’ ‘sorry, heb ik niet bij me’ ‘Uw rijbewijs dan?’

  Dan wordt het verhaal ineens anders. Ik ben er niet bij geweest maar weet wel dat dingen flink uit hun verband gerukt kunnen worden want puur alleen het rijbewijs niet bij je hebben als je op je fietsje zit slaat natuurlijk nergens op.


  ⚠️ Meld

 9. Sorry…. ik was even in de veronderstelling dat het ging over een Klaassen op de fiets maar het kan natuurlijk ook gaan over een Klaassen in de auto. Maarja, dan heeft hij de boel, in tegenstelling tot wat hij zegt, NIET in orde.

  Hoe dan ook, ik beschouw het als een verdraaide variant van de werkelijkheid.


  ⚠️ Meld

 10. Mensen met een bakkie achter de auto, zijn op de zaterdgochtend vaak een beetje om en rond het huis aan het klussen. Ingrid met haar geneuzel heeft helemaal gelijk als je zegt dat je altijd een rijbewijs oid bij je moet hebben. helaas wordt dat op een drukke zaterdagochend weleens vergeten. behalve door oom agent die menig automobilist daarop eens even fijn op kan bekeuren.


  ⚠️ Meld

 11. @Klaassen, bedankt voor het compliment:

  Ingrid met haar geneuzel

  maar ik bedoelde daar dus echt mee dat ik in zo’n geval het echt lullig vind.


  ⚠️ Meld

 12. Het zijn de kleinere ‘problemen’, fouten of hoe je het ook maar wil noemen, daar ben ik het wel mee eens. Blijft wel het feit staan dat je de boel dus niet voor elkaar had.

  Maar wel jammer inderdaad dat als je serieus tracht alles goed voor elkaar te hebben (en ik ga er vanuit dat je dat doorgaans dan ook hebt), dat je dan toch op de bon geslingerd wordt terwijl bijvoorbeeld je buurman met verrotte bak zonder verlichting, zonder gordel etc. steeds de dans ontspringt. Zeker dan is een prent voor een keer je rijbewijs vergeten wel zuur; terecht maar zuur.


  ⚠️ Meld

 13. Bericht door ingrid, op 17 september 2011 om 16:28
  @Klaassen, wanneer je je spullen voor elkaar hebt is er niets aan de hand. En ja voor controle van je aanhanger staan ze bij de ROVA. Maar wanneer je er van uit gaat dat de politie er is om je te pesten, en niet om de verkeersveiligheid te handhaven, dan reageer je zoals jij nu doet. Totdat je zelf te maken krijgt met een fietser die jij (bijna)aanrijd, of een aanhanger voorvan alles afvalt, en jij rijd erachter.

  Helemaal mee eens!

  Al die frustratie komt alleen maar voort uit de aanname dat de politie burgers wil pesten.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.