VV Berkum onderuit in derby tegen WHC

Zwolle – Hoofdklasser VV Berkum is zaterdagmiddag onderuit gegaan in de derby tegen WHC uit Wezep. De uitslag werd 0-2. De beide doelpunten voor de gasten vielen in de tweede helft.

vvb_5_1_van_1.jpg

Na twee remises heeft Berkum in de streekderby tegen WHC de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Berkum was weliswaar voor rust iets beter, kon echter het lichte overwicht niet in doelpunten tot uitdrukking brengen. Na de thee was WHC de bovenliggende partij en won uiteindeliijk verdiend met 0-2.

vvb_7_1_van_1.jpg

vvb_3_1_van_1.jpg

vvb_6_1_van_1.jpg
Zit het doelpunt voor Berkum nu wel of niet. De tune voor de goal wordt gestart, maar er werd nooit gescoord…

vvb_1_1_van_1.jpg

vvb_2_1_van_1.jpg 

vvb_4_1_van_1.jpg 

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Voor zover ik weet niet. Maar WVF speelt 1e Klasse zo je weet. Het zal mij niet verbazen als ze daar tevreden mee zijn.

  Be Quick, bijvoorbeeld, zal misschien ooit nog eens terug willen naar de hoofd- of topklasse?

  Berkum zal tevreden zijn met Hoofdklasse?

  Maar, nu komt het: WEZEP niet! Denk dat WEZEP eindelijk ziet dat ze dezelfde mogelijkheden als Genemuiden hebben: TOPklasse spelen. Da’s toch geweldig zo’n ambitie? Zie er voorlopig geen Zwolse club in spelen helaas. En ja natuurlijk kost dat tegenwoordig wat aan investering. Kreeg eind vorig seizoen een spontane rondleiding bij WHC…van ex-WVFer en broer van een maat Marco E. (is bestuurder bij WHC): alles ademt ambitie! Mijn neef is hoofdsponsor en (gewezen?) bestuurslid bij Genemuiden. Je weet hoe het daar al jaren loopt! Tuurlijk voetballen de spelers daar niet gratis.

  Maar WHC heeft nog meer potentie (hoorde ik jaren geleden ook van Nanne, was daar betaalde commerciële man) zag hun “fitnessroom”
  😮 Toevallig woensdag genoten in De Grolschveste, maar uh…..geen fitnessroom gezien.
  ——————
  @ bonny, je post komt nogal misgunnerig/jaloers over. Denk je dat WVF het leuk vond dat ze hun topscorer kwijt raakten aan WHC?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.