Man aangehouden voor belediging aan Steenstraat

Zwoille – De politie heeft een 48-jarige man uit Zwolle aangehouden voor belediging en het niet kunnen tonen van een ID-bewijs. Hij werd zondagmorgen 18 september aangetroffen op de Steenstraat.

De man werd aangesproken op het feit dat hij aan het wildplassen was. Hem werd gevraagd naar zijn ID, maar die wilde hij niet geven. Vervolgens begon hij de agenten te beledigen. Besloten werd hem aan te houden voor belediging en het niet kunnen tonen van een ID-bewijs. De man was het daar niet mee eens. Hij werd agressief en begon dreigende taal uit te slaan. Hiervan is aangifte gedaan door de politiemensen. De man werd overgebracht naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Volgens mij al sinds jaar en dag. Je gaat naar de gehate straat toe en scheldt hem/haar de huid vol 😛
  Het mooiste is nog wel dat hij/zij het gelaten over zich heen laat komen. 😀

  grappig dat je ‘aan’ in dit geval op 2 manieren kan lezen.


  ⚠️ Meld

 2. Dat beledigen van de politie zie ik hier wekelijks voorbij komen. Het lijkt gewoon te worden. Dat is een toenemend gebrek aan respect. Als je dan ook gisteren de beelden van de ‘supporters’ van Feyenoord ziet. Waar moet dit heen?


  ⚠️ Meld

 3. In eerste instantie op de bon als je het mij vraagt en in ernstigere gevallen naar het bureau naar een klein hokje met deur die alleen van de buitenkant te openen is.


  ⚠️ Meld

 4. Ik dacht denk de man nu ook wel een leeftijd heeft om niet meer te beledigen maar na te denken bij het risico bij wildplassen. Dan moet je ook de gevolgen willen en kunnen dragen.
  Dan hebben ze het over de jeugd van tegenwoordig, maar hij zal wel in z’n tweede jeugd zitten????
  Triest.


  ⚠️ Meld

 5. jullie denken dat de politie enzo eerlijk is maar daar zijn menige meningen over verschilt moet ik zeggen dus jullie vinden het gerechtigheid dat een jongen (ik) van 20 jaar in de politieauto zit in de handboeien omdat ik was opgepakt en het er niet mee eens was waarop ik begon te schreeuwen vervolgend snelt er een agent naar mij toe die mij gewoon 2 harde klappen met de vuist op mij gezicht geeft en vervolgens tegen me zegt zo jonge had je me maar niet moeten trappen heb hem met geen vinger aangeraakt niks ik kan mij vergissen maar volgens mij mag een ambetenaar in functie je geen klappen op je bek geven als je al in de handboeien zit? en dan praten jullie erover dat het maar gewoon wordt nee de politie wordt erger en denken dat ze steeds meer kunnen maken en kunnen doen omdat ze toch de overheid boven hun hebben staan zo dat wou ik even kwijt 😉


  ⚠️ Meld

 6. Is het ook niet beter dat de gemeente wat verspreid in het centrum openbare toiletten bouwt .Want als je in het centrum een nodig naar het toilet moet kun je normaal bij bepaalde zaken naar binnen.Maar na sluitingstijd kan het alleen bij een horecabedrijf en die zien je niet graag komen om alleen je behoefte te doen


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door michael, op 19 september 2011 om 04:30
  jullie denken dat de politie enzo eerlijk is maar daar zijn menige meningen over verschilt moet ik zeggen dus jullie vinden het gerechtigheid dat een jongen (ik) van 20 jaar in de politieauto zit in de handboeien omdat ik was opgepakt en het er niet mee eens was waarop ik begon te schreeuwen vervolgend snelt er een agent naar mij toe die mij gewoon 2 harde klappen met de vuist op mij gezicht geeft en vervolgens tegen me zegt zo jonge had je me maar niet moeten trappen heb hem met geen vinger aangeraakt niks ik kan mij vergissen maar volgens mij mag een ambetenaar in functie je geen klappen op je bek geven als je al in de handboeien zit? en dan praten jullie erover dat het maar gewoon wordt nee de politie wordt erger en denken dat ze steeds meer kunnen maken en kunnen doen omdat ze toch de overheid boven hun hebben staan zo dat wou ik even kwijt

  Los van het feit, dat je verhaal nauwelijks te lezen is: mooi dat je het kwijt bent!
  Ik vind het zeker geen gerechtigheid als een politieagent je mishandelt puur om je even terug te pakken….wel vind ik het moeilijk te geloven dat dat hele verhaal waar is.

  Bericht door Pieter’S, op 19 september 2011 om 06:35
  Is het ook niet beter dat de gemeente wat verspreid in het centrum openbare toiletten bouwt .Want als je in het centrum een nodig naar het toilet moet kun je normaal bij bepaalde zaken naar binnen.Maar na sluitingstijd kan het alleen bij een horecabedrijf en die zien je niet graag komen om alleen je behoefte te doen

  Dat is inderdaad wel een goed punt! Dat zou heel wat spanningen en rotzooi bij het uitgaanspubliek weg kunnen halen denk ik!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.