Street Moves wijkevenement van de Indische Buurt

Zwolle – SportService Zwolle, Travers Welzijn en GGD IJsselland organiseerden samen met de buurtbewoners van de Indische Buurt zondagmiddag een sportief wijkevenement voor jong tot oud onder de naam ‘Street Moves’.

18-9-2011-15.jpg

Streetchallenge Indische Buurt 2010, bestaande uit de 60 meter sprint, sterkste man/vrouw competitie en allerlei andere sportactiviteiten die plaatsvonden in de Indische Buurt (Riouwstraat en omgeving), was vorig jaar een groot succes. Dit jaar had het evenement een andere naam, Street Moves, maar de opzet van het evenement bleef hetzelfde!

18-9-2011-32.jpg

18-9-2011-50.jpg

De gehele middag stond in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de hele wijk van jong tot oud. Survivalrun stondcentraal, een sport waar veel uitdaging in zit voor zowel jong als oud. Daarnaast is er speciaal voor de kleine kinderen was er een kinderhoek met onder andere een bad met Power Paddles. Ook de sterkste man / vrouw competitie kwam weer terug. 

Het doel van de middag: ‘sport is een ideale basis voor een gezonde levensstijl, maar stimuleert ook de teamgeest. Sport stimuleert daarnaast zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wederzijds respect’. Dit evenement was een activiteit van de sportbuurtclub Club2Move. Club2Move is een samenwerkingsverband tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn, GGD IJsselland en de buurtbewoners van de Indische Buurt.  

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.