Berkum thuis tegen Veendam

Zwolle – A.s. woensdag 21 september speelt VV Berkum een wedstrijd in de 2e ronde van de KNVB Beker De ploeg ontmoet thuis de nummer 16 uit de Jupiler League, SC Veendam. Dit is voor de VV Berkum een historische gebeurtenis omdat de club nog nooit de tweede ronde van dit bekertoernooi heeft bereikt.

Berkum is via een omweg in het KNVB Beker toernooi beland. Na vorig jaar in de kwartfinale van de regionale beker te zijn gestrand, volgde er voor aanvang van dit seizoen een herkansing. Hierin bleken een 1-1 gelijkspel tegen Bennekom en een 2-1 overwinning op Alverna genoeg voor een plaats in de eerste ronde van de KNVB Beker. In deze 1e ronde werd uit met 2-1 gewonnen van Urk.

Voor de 2e ronde werd geloot tegen SC Veendam, met onder anderen oud-FC Zwolle spelers Anco Jansen en Pepijn Kluin in de gelederen. De ploeg van trainer Gert Heerkes is slecht aan de competitie begonnen maar lijkt zich te herpakken, gezien de 4 punten die uit de laatste 2 wedstrijden zijn behaald. De wedstrijd zal om 20.00 uur aanvangen op sportpark De Vegtlust.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Absoluut, net als die Ajacieden die kwetsende liederen gezongen zouden hebben en die mafkezen bij Feyenoord sloegen helemaal door. Terwijl het nu net zo goed gaat bij je club.

  Zal wel iets te maken hebben met stoer doen. Zoals Johan Derksen gister heerlijk vroeg aan Victoria Koblenko bij spuiten & slikken 😉


  ⚠️ Meld

 2. Terwijl het nu net zo goed gaat bij JE club.

  Is er bij Zwolle wat gebeurd dan? Want ik heb daar niks mee gekregen hoor…

  Dat wat jij noemt valt niet onder dezelfde categorie overigens, er is een regel en die is bij elke hool en non hool bekend en dat is, dat je van spelers afblijft!


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door KAT Side, op 19 september 2011 om 10:11

  Wats kbeurt dan?

  Veendam supporters hebben de spelersbus van Emmen aangevallen en zijn binnengedrongen, spelers van Emmen hebben ze er weer uitgeslagen:D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.