Zwembaden presenteren zwemlessen op zondag

Zwolle – Bij de start van het nieuwe zwemseizoen bieden de Sezz-zwembaden (op veler verzoek) met ingang van zondag 2 oktober aanstaande nu ook de mogelijkheid om op zondag deel te nemen aan de A-zwemlessen voor de jeugd.

In het Aa-zwembad worden 1-uurs zwemlessen aangeboden (5 lessenkaart € 62,50) op zondag tussen 08.15 en 12.30 uur terwijl het Hanzebad op zondag de mogelijkheid biedt voor het volgen van een zogenaamde drie kwartiers zwemles van 08.45 tot 09.30 uur (5-lessenkaart € 49,75). Er is (nog) geen wachtlijst voor de zondagmorgenlessen, dus wie zich nu aanmeldt kan met ingang van zondag 2 oktober direct geplaatst worden. De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 5,– en daarbij krijgt u een gratis Sezzie zwemles rugzak cadeau. Opgeven kan via de recepties van de beide baden bereikbaar onder nummer: 038-4534388 (Aa-bad) en: 038-4650563 (Hanzebad).

N.B. De prijs vande 5-lessenkaart in het Hanzebad is inmiddels  (23/9) aangepast naar hetboven vermelde bedrag.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. ChristenUnie of niet in het college is niet belangrijk omdat het zondags is .Voor veel werkende ouders is het een uitkomst om met de kindertjes zondags op zwemles te gaan.Denk dan ook dat het storm gaat lopen.Voor het kind is het belangrijk en veilig dat het zo gauw mogelijk vertrouwd raakt met het water en zich daarmee kan redden.Of je nou als fristen een kind op een warme dag bij jezelf in de tuin in een zwembad laat spartelen op zondag of je laat het leren in een zwembad ik zie daar het verschil niet in


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.