Lego World woedend op aanbieders online tickets

Zwolle – De organisatie van Lego World is woedend op online ticket bedrijven die een slaatje denken te slaan met de handel in kaarten voor dit populairste kinderevenement in de herfstvakantie. Toets in Google de woorden Lego World en tickets en je ziet een willekeur van online ticket aanbieders voor bij komen.

Van Aalst, organisator van evenement: “We hebben er dit jaar zeer bewust voor gekozen om de entree prijzen voor de bezoekers niet te verhogen. We worden nu geconfronteerd met andere online ticket aanbieders die daar op een misselijke manier misbruik van maken.” Een kaartje voor Lego World kost € 18,50. Kaarten zijn voor deze prijs te krijgen op de website van Lego World en bij de winkels van Intertoys in heel Nederland. De prijzen bij andere online ticket aanbieders gaan soms wel meer dan drie keer over de kop. Lego World is het grootste meerdaags kinderevenement van Nederland en tevens het grootste Lego evenement van de wereld. Van Aalst: “Deze partijen maken echt woekerwinsten over de rug van de consument.  

Zonde van je geld.

Een kaartje voor Lego World is het grootste meerdaags kinderevenement van Nederland en tevens het grootste Lego evenement van de wereld. kost gewoon € 18,50. Als je meer betaald dan wordt je bedonderd. Er zijn nog genoeg kaarten voorhanden en er is helemaal geen reden om duurdere kaarten bij een andere aanbieder te bestellen.

Het feit dat Lego World de laatste jaren altijd uitverkocht is geweest speelt de dure online aanbieders in de kaart.

”De organisatie van Lego World is het grootste meerdaags kinderevenement van Nederland en tevens het grootste Lego evenement van de wereld. weet dat er moeilijk op te treden valt tegen deze duistere praktijken. Juridisch is het ook zeer lastig om adequate maatregelen te nemen. ”Eigenlijk kunnen we de consument alleen maar waarschuwen voor deze woekerpraktijken en doorverwijzen naar onze verkoopkanalen”, zegt Van Aalst.“

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Of Legoworld zelf een woekerwinst maakt weet ik niet, maar ?? 18,50 per kaartje vind ik heel veel geld voor een happening van een commercieel bedrijf… Weet iemand trouwens of er ook een Duplodag komt?

  2. De zin "Als je meer betaald dan wordt je bedonderd" doen mij 2 keer de haren te berge rijzen. "Je" krijgt een "t", behalve als je achter de stam staat. Juist is dus:
    Als je meer betaalt dan word je bedonderd.

    De aanhalingstekens in de laatste alinea zijn ook geen reclame voor het Algemeen Beschaafd Nederlands. Ook ontbreekt een hoofdletter.

Reageer