Miss Montreal en toffe peren op ‘Alles begint vrijwillig’

Zwolle –  In het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk wordt zaterdag 24 september het festival ‘Alles begint vrijwillig’ in Zwolle georganiseerd. Vrijwilligerscentrale Zwolle promoot die dag in het Park De Wezenlanden het Zwolse vrijwilligerswerk. De dag wordt afgesloten met een optreden van zangeres Miss Montreal.

 peren.jpg

“We laten potentiële vrijwilligers zien dat vrijwilligerswerk heel divers en leuk is. Mensen die vrijwilligerswerk willen doen, kunnen die dag al hun vragen aan ons stellen”, zegt Alfons Jansman, consulent steunpunt vrijwilligerswerk van Vrijwilligerscentrale Zwolle. “Ook geven we informatie over de producten en diensten die we als vrijwilligerscentrale bieden. Neem bijvoorbeeld de Vrijwilligersvacaturebank, waarin altijd zo’n 450 actuele vacatures voor vrijwilligers staan.”

Vrijwilligerscentrale Zwolle is op het festival te vinden in het paviljoen ‘Zorg en Welzijn’. Daarnaast zullen de ‘toffe peren’ van Vrijwilligerscentrale Zwolle tussen 13.00 en 17.00 uur op het terrein aanwezig zijn. Zij maken de aanwezigen op ludieke wijze enthousiast voor vrijwilligerswerk. Behalve informatie biedt de stand van Vrijwilligerscentrale Zwolle oud-Hollandse spelen zoals ‘geitenwollensok gooien’ en de ‘bibberspiraal’. Ook is er een leuke prijs te winnen met het ‘peren raden’.

Festival ‘Alles begint vrijwillig’, zaterdag 24 september, 11.00 tot 18.00 uur. Om 14.00 uur is de uitreiking van de Overijsselse vrijwilligersprijs, om 17.00 uur treedt Miss Montreal op.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Waarom moet bij een serieuze aangelegenheid een stel malloten verkleed als Toffe Peren de vrijwilligers voorlichten?
    Daarmee wek je de indruk dat vrijwilligers een kinderlijke eenvoud hebben dan wel niet goed wijs zijn. Voor deze info-dag bedank ik dus van harte……
    Vr gr
    HLB


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.