Jack Weijkamp in de huid van Hans van Wolfswinkel

Zwolle -Zaterdag 24 september kruipt Jack Weijkamp nog 1 keer in de huid van quizmaster Hans van Wolfswinkel. Tijdens het Festival “Alles begint Vrijwillig” in Park de Wezenlanden presenteert hij de Overijsselse kennis-bingo quiz. In 4 grote bingo-rondes zijn maar liefst 20 prijzen te verdienen, waaronder 6 helikoptervluchten boven Zwolle.

alles_begint_vrijwillig_logo.png

Hans van Wolfswinkel was de quizmaster tijdens de grote theatervoorstelling “De eeuwige Terugkerel” wat furore maakte tijdens Festival ZwArt. Ook nu zal het orkest van de Firma Weijland de juiste tunes live spelen. De Bingo-show is onderdeel van het Festival “Alles begint Vrijwillig” wat a.s. zaterdag plaatsvindt in Park de Wezenlanden. Een eerbetoon aan alle vrijwilligers die in Overijssel actief zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan tal van culturele en maatschappelijke activiteiten.

Naast de uitreiking van de Overijsselse vrijwilligersprijzen, informatie over vrijwilligerswerk in diverse paviljoens zijn er ook optredens van Kunst Na Arbeid, Jong Jubal, de Bazuin, John Hill, Arthur Adam en Miss Montreal.

Verder hebben tientallen organisaties een gevarieerd en leuk programma samengesteld voor jong & oud. Zo voert Willem Gunnenman 4 rondetafel gesprekken over belangrijke maatschappelijke thema’s. Er is een kunstschaatsbaan, een klimwand en demonstraties van verschillende trendy sporten. Ook kunnen bezoekers kijken in het journalistieke hart van het festival, om ‘Media’ in het echt mee te maken en er zijn diverse aparte, maar natuurlijke workshops, zoals wilgen knotten, braakballen pluizen en graskoppen.

Festival “Alles begint vrijwillig” Zaterdag 24 september Park de Wezenlanden, Zwolle Van 11.00 uur tot 18.00 uur

Een uitgebreid programmaoverzicht is te vinden op www.allesbegintvrijwillig.nl . Kunt u er niet bij zijn op 24 september? Bekijk dan de livestream op de hierboven genoemde website.

Artikel delen: