Aangehouden voor winkeldiefstal

Zwolle – In een winkel in het Maagjesbolwerk werden maandagochtend 19 september een 25-jarige vrouw uit Epe en een 20-jarige man uit Heerde aangehouden en ingesloten voor winkeldiefstal.

politie_logo_4.jpg

De vrouw had een camera, met een waarde van € 199,-, uit de verpakking gehaald en in haar tas gestopt. De man hield vermoedelijk alles in de gaten. Nadat de twee de kassa waren gepasseerd, zonder het product te betalen, werden zij aangehouden. De vrouw deed vrijwillig afstand van de camera. Na verhoor werden beide verdachten op vrije voeten gesteld.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik mag toch aannemen dat ze op vrije voeten werden gesteld met een proces-verbaal op zak of word je niet geverbaliseerd als je vrijwillig afstand doet van je roofwaar ??


    ⚠️ Meld

  2. dat het niet in dit bericht staat hoeft nog niet te betekenen dat het niet gebeurt is… reken er maar op dat hun gegevens genoteerd zijn en dat er verbaal opgemaakt is. Verhoor wordt de politie gedaan niet door de medewerkers vd winkel. Stelletje sukkels ook, er is cameratoezicht dus je loopt gewoon tegen de lamp.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.