Hedon geeft de sleutel aan…. “gewoon zwolle!”

Zwolle –  Vanwege het verplaatsen van een optreden kwam vrijdag 7 oktober vrij in de agenda van Hedon. Het Zwolse poppodium besloot om die datum de sleutel van het pand weg te geven aan diegene die het beste idee voor een ideale avond uit aanleverde. Uit vele inzendingen is na lang wikken en wegen gekozen voor het plan van “gewoon zwolle!”

Onder de noemer “Bijzonder Feest! … gewoon zwolle!” is de organisatie inmiddels flink van start gegaan met het verder uitwerken van het ingediende plan. Het programma is hierdoor nog volop in ontwikkeling, maar één ding staat vast: Een bijzonder feest wordt het zeker! Enkele Zwolse artiesten hebben al aangegeven (belangeloos) mee te willen werken. Zo zijn Zwolse hiphoppers Typhoon en zijn broer Blaxtar in elk geval van de partij, evenals Muppetstuff en de voltallige Blaas of Glory. Laatstgenoemde komt live spelen en combineert dit met de wereldpremière van hun nieuwe videoclip (met in de hoofdrol Tygo Gernandt). Ook Esther Groenenberg wil dit feest absoluut niet missen en zingt graag mee en dit is nog niet alles… De organisatie wil de avond extra bijzonder maken door bijzondere ‘ongewone’ combinaties van diverse Zwolse artiesten op het podium te zetten. Een “Bijzonder Feest!…. ”gewoon zwolle!” 

In het kader van ‘Samen Maken We De Stad’ wil “gewoon zwolle!” graag samen met andere Zwollenaren dit feest organiseren. Op de website gewoonzwolle.nl kun je terecht om je ideeën/ suggesties voor deze avond achter te laten. Wie mag er niet ontbreken? Welke ongebruikelijke combinatie zie je graag op het podium? Vertel het ons en wij gaan ons best doen om het mogelijk te maken!

De toegang is vrijdag 7 oktober GRATIS, maar kaarten moeten wel gereserveerd worden. Dit kan eenvoudig door even een mailtje te sturen naar programma@hedon-zwolle.nl. Doe dit wel voor 7 oktober 17:00 uur zodat we in de gelegenheid zijn je te noteren. Per aanvraag kunnen maximaal twee personen worden doorgegeven.

Kijk voor meer informatie op www.gewoonzwolle.nl of www.hedon-zwolle.nl Over “gewoon zwolle!”: “gewoon zwolle!” Is op 8 september een campagne gestart om Zwolle nog beter op de kaart te zetten. Met een billboard op de IJsselallee, ansichtkaarten in tal van openbare gelegenheden en bedrijven en volop dialoog op www.gewoonzwolle.nl, Twitter, Facebook en Hyves wil “gewoon zwolle!” graag horen en lezen wat Zwollenaren bijzonder aan hun stad vinden. Alle input die via bovenstaande uitingen en kanalen wordt gegenereerd wordt aangeboden aan het college van B&W met als doel om Zwolle vanuit eigen kracht en draagvlak op de kaart te zetten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.